Dokuz Doğuranlar

kızım dr yasakladı ne bilim süşük riskimden sanırım hehe radar seni fena yakalamış valla ni demek olum ben senmiyim kocaman göbeğim olabilir ama hala fit ve çıtırım hıhh

ohhh yavrum senin fitliğini yerim ben çıtır göbekaklinialirimsmile

kayınvalidemde yanımdaydı allah radara girdik anne dedim araba vardı birazdan polisler çıkar kaşımıza..başladı okumaya bismallihirrahmanirahim falan gidiyokaydirigubbakcemile3
tabi yinede durdurdular yaa:hulya:
napalım gitceği varmış işte:1ninca:

bende düşük riski yok bişi demedi ama...

kaydirigubbakcemile3
,inanırmısın bi tane aldım,zaten normal hayattada bol giyinmeyi severim ben bol ve kemerle toplardım belini hamile kalınca onlar işe yaradı
maşallah de kızım kaşı bi tarafını

kayınvalidemde yanımdaydı allah radara girdik anne dedim araba vardı birazdan polisler çıkar kaşımıza..başladı okumaya bismallihirrahmanirahim falan gidiyokaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hatim etmiştir artık yanında :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

vildo yavruş senin nickinde ne yazıor öyle gavurcaCADIARZU ..kuş dili olsa ben anlardım hemen:hulya:..küçükkenden öğrendim hiç unutmuyorum kuşdilinikaydirigubbakcemile3
italyanca pratik yapıyorum canım
boş gezenin boş kalfasıyım işte şimdide italyancaya merak saldım

beni çok özel hissettiriyorsun yazıyor :jeyyar: bbg
ne zaman didim olum görmedim bilem ben hem keyfim yok bugün ya grip oldum yatmadan bi bakim demiştim

ne zaman keyfin oluyor senin sormak ayıp olmasın
neşeliyken mutluyken görmek nasip olmayacakmı seni len :dilcikar:

divim bu arada benim karnım artık aşağıya doğrı düştü kanala giriyo sanırım bizim kız kaburgamın altı şu an bomboş bir haftadır bu gidişle 34 teyim 36 yada 37 de doğururum sanırım uzuuunnn bi zaman gelemezsem bilinki doğurmuşumdur opuyorumnanaktan

kaynananı nereye yetiştiriyordun jet mopsy kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
,inanırmısın bi tane aldım,zaten normal hayattada bol giyinmeyi severim ben bol ve kemerle toplardım belini hamile kalınca onlar işe yaradı
maşallah de kızım kaşı bi tarafını

hmm CADIARZU benimde şimdiki aldığım çoğu kıyafeti hamile kalıncada giyerim heralde :CüvCüv:

divim bu arada benim karnım artık aşağıya doğrı düştü kanala giriyo sanırım bizim kız kaburgamın altı şu an bomboş bir haftadır bu gidişle 34 teyim 36 yada 37 de doğururum sanırım uzuuunnn bi zaman gelemezsem bilinki doğurmuşumdur opuyorumnanaktan

anaa hadi hayırlısı
ne çabuk 9 ay oldu beee
az kafamızı ütülememiştin hamile kalamıyorum diye
seni özliycez :gitme:

italyanca pratik yapıyorum canım
boş gezenin boş kalfasıyım işte şimdide italyancaya merak saldım

beni çok özel hissettiriyorsun yazıyor :jeyyar: bbg

ne zaman keyfin oluyor senin sormak ayıp olmasın
neşeliyken mutluyken görmek nasip olmayacakmı seni len :dilcikar:

haksızlık ediyosun olum bana varya
kızım geceleri uyuyamıyorum artık acayip olan bebeğe değil ellerimin uyuşmasına uyanıyorum ya
hem ben hep mutluyum niye öle didinki şimdi mafoldumben mafoldumben :kedi:

olum nerde fotolar yaw ben hiç görmedim çıtır göbeğin karnını..bikere görmüştüm ama başka varsa bakayım ya nerde??????

vildoş italyanca demek kızım çok romantiksin yaaaa:asigim:

oyyy kuzum 1 aya kalmaz anne olacaksın inşallah...allahım hayırlı doğumlar nasibetsin...
normalmi olacak peki????
kızım arada girip ceee de evinde netin var nasılsa çatlatma bizişakkıdı

haksızlık ediyosun olum bana varya
kızım geceleri uyuyamıyorum artık acayip olan bebeğe değil ellerimin uyuşmasına uyanıyorum ya
hem ben hep mutluyum niye öle didinki şimdi mafoldumben mafoldumben :kedi:
allah allah niye haksızlık ediyomuşum
gelsen iki çift güzel laf etsen çokmu zor la
ben içim kan ağlasa gene geliyorum
çokmu şey istiyorum la 2 kelime 2
yazacanıda söyleyim naber kızlar biz geldik kızımla falan filan
unutturma kendini özletme aratma

olum nerde fotolar yaw ben hiç görmedim çıtır göbeğin karnını..bikere görmüştüm ama başka varsa bakayım ya nerde??????

vildoş italyanca demek kızım çok romantiksin yaaaa:asigim:

ben romantik kadınımdır
sende yazsana bişeyler
kadın pedi markasıyla kaldın aylardır orkide sırnaşık şey

:nazar: resim çok büyük sen sil ben güccültüyüm kızlarda görsünler

zaten kocamandı göbiğin ekrana sığmıyii :roflol:

Son düzenleme:
kaynananı nereye yetiştiriyordun jet mopsy kaydirigubbakcemile3

hmm CADIARZU benimde şimdiki aldığım çoğu kıyafeti hamile kalıncada giyerim heralde :CüvCüv:

üstler oluyorda alt pantolon almak gerekiyor işte..bide elbiseye özeniyorum ben yaaa...daha almadım ama...
tabi bu hızla gidersem paracıklarım kalmayacak..kaydirigubbakcemile3

gemliğe götürüyodum evineee:icecream:

1t8wvs.jpg

kayranın göbişi :teytey:

X