Dokuz Doğuranlar

kızlar benim aklıma takıldı size soruyoru m hani şu sperm bankasından bebek sahibi olanlara yasak geliyorya
e dün benim görümce tututrmuş tüp bebeklrede yasak var diye bende dedim zaten milletin elinde bi o imkan var onuda alamazlar herhalde
deoim ama kafümü takıldı yani bebeğimiz olmasa mecbur tüpe doğru gidiliyor

canım benim haberlerde dinlediğim kadarıyla tüp bebeklerde çokluk bebeğe yasak geldi yani tüp bebekler genelde ikiz oluyo ya bir bebek olacak tüp bebek merkezleri kaldırılmaz ya

canım benim haberlerde dinlediğim kadarıyla tüp bebeklerde çokluk bebeğe yasak geldi yani tüp bebekler genelde ikiz oluyo ya bir bebek olacak tüp bebek merkezleri kaldırılmaz ya

yani dimi öyle bişeydir dedik yok tüp yasak dedi çıktı salak geri zekalı ben ne zaman çocuk lafı açsam aman ne etcen çocuu der kendinide oğlu var askerde iki gün aramıs hasta olur
güya benim alacağım varya bileziğileri istiyecekler die korkuyo
yani elimizde bi son olarak bi böyle şans inşallah o günlerede kalmayızda aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

yarın gidiyorum deee ama kaynanama gidiyorum doğruya poff
hepinize iyi geceler mucuks mucuks

yani dimi öyle bişeydir dedik yok tüp yasak dedi çıktı salak geri zekalı ben ne zaman çocuk lafı açsam aman ne etcen çocuu der kendinide oğlu var askerde iki gün aramıs hasta olur
güya benim alacağım varya bileziğileri istiyecekler die korkuyo
yani elimizde bi son olarak bi böyle şans inşallah o günlerede kalmayızda aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırsın.ama artık beklemek istemiyorum dersen tüp bebek yöntemi çok iyi

canım inşallah onlara gerek kalmadan hamile kalırsın.ama artık beklemek istemiyorum dersen tüp bebek yöntemi çok iyi

dur bakalım nisanda gidicek olduğumuz doktor ne diycek inşallah gerek kalmazzzzzz:Saruboceq::Saruboceq:

bende yatıyom iyi geceler kıslarrrrrrrrrr yarın yine görüşürüzzzzzzz

X