Dokuz Doğuranlar

çıkıyorum kızlar kusura bakmayın i. Geceler yatıyoruz da hadi bayyyyyyyyyyyy

ben bilmiyodum canım yeni öğrendim

e dediğim gibi nolcakta ben hiç çekinmedim ilk gün senle tanışdık hatta ğlıyordun arkadışın bebği alacaklarmışmı hiç unutmam onu sahi o arkadaşın neyi oldu senağlamasenağlama

benim kocam hala pc başında böle oturuyo oturuyo uykum geliyo yatağa gidiyorum peşime geliyo sırnalıyo yaa uykum gelmeden al götür işte alla laaklinialirimsmile

e dediğim gibi nolcakta ben hiç çekinmedim ilk gün senle tanışdık hatta ğlıyordun arkadışın bebği alacaklarmışmı hiç unutmam onu sahi o arkadaşın neyi oldu senağlamasenağlama

canım onun iki haftası var doğumuna kızı olacak kısmet olursa Şeniz

çiçekli değil canım o bebeklii bikere daha önceki en başta o vardı pırt deneme 1.2 göbekim vardıda

canım onun iki haftası var doğumuna kızı olacak kısmet olursa Şeniz

ayyy ne güzel kızı olucak inşallah seninde kızın olurda arkadaş olurlar çok sevindim sanki kendi arkadışım gibi bazen aklıma gelyiır sorayım diyorum unutuyor

ne balık ne süt ne yumurta ona yarayan tek şey cevizi yiyebiliyorum yoğurt bile yiyemiyorum

çok yiyon çok yiyon aman beee akşam yemeği yedim ekmeksiz az önce kutuda danone 3 tane ceviz üüüüüüüüü sizdemi lokmalarımı sayıyonuzz :sinifsinif::sinifsinif:

kızlar benim aklıma takıldı size soruyoru m hani şu sperm bankasından bebek sahibi olanlara yasak geliyorya
e dün benim görümce tututrmuş tüp bebeklrede yasak var diye bende dedim zaten milletin elinde bi o imkan var onuda alamazlar herhalde
deoim ama kafümü takıldı yani bebeğimiz olmasa mecbur tüpe doğru gidiliyor

çok yiyon çok yiyon aman beee akşam yemeği yedim ekmeksiz az önce kutuda danone 3 tane ceviz üüüüüüüüü sizdemi lokmalarımı sayıyonuzz :sinifsinif::sinifsinif:

canım şaka yaptım tabiki bol bol yemek yemen gerek bebeğin için alınan kilolar verilir bebeğin sağlıklı olsunda bide sanki senin kilon varda çöp gibisin bol bol ye sen

X