Dokuz Doğuranlar

sağolun kızlar bende iyiyim canlarım..artık bu toppiği boşbırakmayalım ben burayı çok sevdimolumunekankayizsmile

kızlar varya bende sizlle buluşmayı çok siterdim..normalde böyle girişken gibi gözüküp mesafeli olan birisiyim kendimi aşmam uzun sürer.aştımmı cıvırım hepten...hele bilgisayardan buluşmalara falan hayatta gitmerm herhalde...ama sizi uzun süredir okadar çok tanıyor gibiyim ki buluşsak hemen cıvıtırım valla ...ama ayrı şehirlerde çok imkansız bir durum bu dimi...

inşallah canım hiç belli olmaz dünya küçük belki birgün biryerlerde karşılaşırız. sana katılıyorum tanımadan üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaştık ne güzel. veeee inşallah paylaşmaya devam edicez,bebiş haberlerini paylaşıcaz inşallah öncelikle...

sağolun kızlar bende iyiyim canlarım..artık bu toppiği boşbırakmayalım ben burayı çok sevdimolumunekankayizsmile

bencede zemuszemus

nilüş cinsiyet belli oldumu canım
herkes 3 aylıkken öğreniyor seninki amma utangaç çıktı göstermiyor yaw :kedi:

slm canım hg a.s.

avukatımda geldi olumunekankayizsmile hoşgeldin valerim Şeniz

:teytey: :teytey:

hosbulduk müvekkilim senden heççç rahat yokmi
msn acıyom zırttttttttt sen
buraya geliyim seeeeeeennnnnnnnnnnn
basımın püsküllü ama tatlı belasıolumunekankayizsmile
24 saatimin içinde olmak
zorundaaaaaaaaaaaammmmısııııııııııııııııınsengözlerimebaksanab

divin yinede kızma canım bak annene gitsen buluşamayacaktık her işte bi hayır vardır derler.herkez toplandı çan çan yapıyok işte...:hulya:

hakca senlede denk gelemiyoruz hiç..nasıl gidiyor bebek bakmak kolaymı

opuyorumnanaktan inşallah canım

zemuszemus işine geliyosa napıyım :1rolleyes: vermiyeydin msn
ben demiştim her zaman çevrimiçiyim diye :dance: sırnaşık şey

doğru canım.çok tatlı telaşlar güzel şeyler kolay yani... Allah herkese nasip etsin inşallah.

yaa benide gerçek hayatta görseniz bu kadın gerçekten divişmi dersiniz
çok soğuk ve mesafeliyim
ama size dayanamıyorum napıyım delikafadulden

bencede zemuszemus

nilüş cinsiyet belli oldumu canım
herkes 3 aylıkken öğreniyor seninki amma utangaç çıktı göstermiyor yaw :kedi:

evt canım zaten şimdi ultrason aletleri okadar gelişmiş ki uzay mekiği gibi nerdeyse 1 aylıkken gelişmemiş organı gösterecek yaniiikaydirigubbakcemile3
ya bizimkisi çok hareket ediyor tam pozisyon yakalıyoruz saniyelik hoop dönüyor hadi üsten çekim yapıyor tam ayarlıyor hooppp dönüyor en son bağdaş kurdu bağdaş kururk vaziyette dönüyor çok zordu yani başımız döndü kaydirigubbakcemile3
4 ayımız doldu.inş haftaya...su yeşili saman sarısı kıyafet oldu heryer..anneler dedim örmeyin ya cinsiyet rengine sıra gelmeyecek yoksalaelaelaelaelae

opuyorumnanaktan inşallah canım

zemuszemus işine geliyosa napıyım :1rolleyes: vermiyeydin msn
ben demiştim her zaman çevrimiçiyim diye :dance: sırnaşık şey

anammmmmmmm ne bilem her zaman cevrimiçiyim dediydinde
dün gece saat 24 de de beni yakalayacagın heçççç aklıma gelmediydinaniknanik
saka maka kardeş gibim olduk kız senleeeeeeeeeolumunekankayizsmile

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
divinity, vale_14+, Mopsy+, sulezehra+, xaysex+

musafirler 3ledi :icecream:

canım bence senin kızın olucak
içime öyle doguyoooo

yaa benide gerçek hayatta görseniz bu kadın gerçekten divişmi dersiniz
çok soğuk ve mesafeliyim
ama size dayanamıyorum napıyım delikafadulden

hadi lem inanmam valla çok soğuk olduğuna.....

yaw ben çok soğuk değilim ama konuşacağım konuşlar çok sınırlı zamanla döktürüyorum yaniiihihoyyyt
bu cümlenin sonunda oryantal oynayan simi olsa çok nefis olcekmiş:lepi:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…