slm canım hg a.s.
iyiyim canım sen nasılsınhosbuldum canım nasılsın
bende çok sevdim hihoyyytsağolun kızlar bende iyiyim canlarım..artık bu toppiği boşbırakmayalım ben burayı çok sevdimolumunekankayizsmile
hoşgeldin ayşeeeee Şeniz
ne çok istiyorum bilemezsin
birbirimizi hiç görmeden tanımadan sesimizi duymadan hem üzüntülerimizi hem sevinçlerimizi paylaştık yerimseniben
belki birgün biyerde buluşuruz bellimi olur boshayallersmile
sağolun kızlar bende iyiyim canlarım..artık bu toppiği boşbırakmayalım ben burayı çok sevdimolumunekankayizsmile
slm canım hg a.s.
avukatımda geldi olumunekankayizsmile hoşgeldin valerim Şeniz
:teytey: :teytey:
opuyorumnanaktan inşallah canıminşallah canım hiç belli olmaz dünya küçük belki birgün biryerlerde karşılaşırız. sana katılıyorum tanımadan üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaştık ne güzel. veeee inşallah paylaşmaya devam edicez,bebiş haberlerini paylaşıcaz inşallah öncelikle...
hosbulduk müvekkilim senden heççç rahat yokmi
msn acıyom zırttttttttt sen
buraya geliyim seeeeeeennnnnnnnnnnn
basımın püsküllü ama tatlı belasıolumunekankayizsmile
24 saatimin içinde olmak
zorundaaaaaaaaaaaammmmısııııııııııııııııınsengözlerimebaksanab
divin yinede kızma canım bak annene gitsen buluşamayacaktık her işte bi hayır vardır derler.herkez toplandı çan çan yapıyok işte...:hulya:
hakca senlede denk gelemiyoruz hiç..nasıl gidiyor bebek bakmak kolaymı
kızlar varya bende sizlle buluşmayı çok siterdim..normalde böyle girişken gibi gözüküp mesafeli olan birisiyim kendimi aşmam uzun sürer.aştımmı cıvırım hepten...hele bilgisayardan buluşmalara falan hayatta gitmerm herhalde...ama sizi uzun süredir okadar çok tanıyor gibiyim ki buluşsak hemen cıvıtırım valla ...ama ayrı şehirlerde çok imkansız bir durum bu dimi...
bencede zemuszemus
nilüş cinsiyet belli oldumu canım
herkes 3 aylıkken öğreniyor seninki amma utangaç çıktı göstermiyor yaw :kedi:
opuyorumnanaktan inşallah canım
zemuszemus işine geliyosa napıyım :1rolleyes: vermiyeydin msn
ben demiştim her zaman çevrimiçiyim diye :dance: sırnaşık şey
evt canım zaten şimdi ultrason aletleri okadar gelişmiş ki uzay mekiği gibi nerdeyse 1 aylıkken gelişmemiş organı gösterecek yaniiikaydirigubbakcemile3
ya bizimkisi çok hareket ediyor tam pozisyon yakalıyoruz saniyelik hoop dönüyor hadi üsten çekim yapıyor tam ayarlıyor hooppp dönüyor en son bağdaş kurdu bağdaş kururk vaziyette dönüyor çok zordu yani başımız döndü kaydirigubbakcemile3
4 ayımız doldu.inş haftaya...su yeşili saman sarısı kıyafet oldu heryer..anneler dedim örmeyin ya cinsiyet rengine sıra gelmeyecek yoksalaelaelaelaelae
yaa benide gerçek hayatta görseniz bu kadın gerçekten divişmi dersiniz
çok soğuk ve mesafeliyim
ama size dayanamıyorum napıyım delikafadulden