ne kusuru canım :1hug:
eşin haklı tabi yalnız nasıl kalcan ustayla uygun olmaz kızın yoksa eğer yanında
benim eşimde aynıdır ama ben ona fırsat vermem zaten dikkat ederim
sinirlenme canı oda senin için söylemiş Allah muhafaza neler oluyor zaman kötü
alt komşuna da diyecek söz bulaıyorum akannehir
canım sen sinirlenme,oluyor böyle şeyler... yardımedilecek birşey varsa hemen Eylül'ü alıp geleyim
dilnura katılıyorum kıskanılmak güzel ne yapsınlar akılları bizde kalıyor kocişlerin.
rufeyde hoşgeldin :lepi:
sulezehra,rufeyde sizler nasılsınız?
o yönde kesinlikle haklısın canım seninki abartmış :sm_confused:sorun benim ustayla yalnız kalıp kalmamam değil
herşeye izin alıyor gerekli gereksiz yere
eğer eve usta gelecekse ya izin alabilir işyerinden yada bana evde yalnız olma babanı çağır ustaların başında dursun diyebilir
kadın bana haber veriyor evde kal diye bu kapıyı kitle annene git diyor
ben komşumla yüzyüze bakıyorum
gerçekten usta tutmuş olsalar kadın demezmi "haber verdim evde niye durmadın" diye
ben onları düşünüyorum yoksa bugün gidemediysem yarın giderim gezmemden geri kalmam :icecream: :icecream:
sulezehra,rufeyde sizler nasılsınız?
hg canım a.s.kızlar nasılsınız:asigim:
eylülle başımın üstünde yeriniz var
işe değil oturmaya beklerim Şeniz
slm canımslmmmmmmmmmmmmmmm nassınız kıslarrrrrrrrrrr
hb canım hemen kaçıyorum
komşuya gidim bekliyo hepnizi çok öpüyorum
hakca dilnur sulezehra dvinity
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ay canım ya keşke biraz zamanın olsaydı bak ne güzel toplanmaya başlamıştık kızlarlahb canım hemen kaçıyorum
komşuya gidim bekliyo hepnizi çok öpüyorum
hakca dilnur sulezehra dvinity
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet malesef ben çok ince düşünürümo yönde kesinlikle haklısın canım seninki abartmış :sm_confused:
kızlar nasılsınız:asigim:
slm canım hg a.s.oooooooooooooooooo selam kızlar
herkes burda
o yönde kesinlikle haklısın canım seninki abartmış :sm_confused:
iyiyim canım sen nasılsın eylül bebek nasıl
hoşgeldin ayşeeeee Şenizslmmmmmmmmmmmmmmm nassınız kıslarrrrrrrrrrr
sağol canım benim bizde bekleriz. ayyyyy ne güzel olurdu,şöyle kızlar buluşsak konuşsak biryerlerde...
kızlar nasılsınız:asigim:
avukatımda geldi olumunekankayizsmile hoşgeldin valerim Şenizoooooooooooooooooo selam kızlar
herkes burda
sulezehra, divinity+, vale_14, hakca, Mopsy+, xaysex, rufeyde serra+
bütün kızlar toplandık :lepi: