Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
divinity+, dil_nur cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız
aman efendim ev sahibimiz ne güzel de şımartıyor bizi.. kaydirigubbakcemile5
Allah razı olsun canım naber
ben sabah test yaptım yine tek cızık çıktı
lekelenmeler hala devam sinir oldum
arasatta gibiyim ne adet oldum diyebiliyorum nede olmadım diyebiliyorum
kızlar leke adettenmi sayılıyor...birlikte olunabiliyormuyuz böyle zamanlarda :kedi: valla benim canıma minnet dini tatile girdim diye çok seviniyodumda kocik isyanlarda sempatiksalakcinni adam belirsizliklerden nefret ediyor bilmiyorumkismile
seninde cuman mübarek olsun canım opuyorumnanaktandivinity+, dil_nur cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız
ŞenizŞenizŞenizbeloşum a.s. diloşum a.s. elifcim a.s. valerim a.s. mutlusezen a.s. lightlifecim a.s. xaysem a.s. sulezehracım a.s. dydcim a.s.sinemiscim a.s. belscim a.s. daha varmı bakem adını saymadığım
niye böyle oldunki canım yaAllah razı olsun canım naber
ben sabah test yaptım yine tek cızık çıktı
lekelenmeler hala devam sinir oldum
arasatta gibiyim ne adet oldum diyebiliyorum nede olmadım diyebiliyorum
kızlar leke adettenmi sayılıyor...birlikte olunabiliyormuyuz böyle zamanlarda :kedi: valla benim canıma minnet dini tatile girdim diye çok seviniyodumda kocik isyanlarda sempatiksalakcinni adam belirsizliklerden nefret ediyor bilmiyorumkismile
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile cnm ne desem bilmedim bence sen tatile girdin artık :) sonuçta adet zamanında olan bir lekelenme bu..aradaki bir zamanda olsa belki izin sayılmazdı :)
bu arada test sonucu için üzüldüm Allah hayırlısını versin cnmm..tez saatte dolsun kucaklarınız inş.