sağol canım ŞenizNE DEMEK CNM HER ZAMAN DUALARIMIZ SİZİNLE.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
iyyi çıkmış tahlili canım ilaç kullanacak pazartesi tekrar kontrole gidecekhoşgeldin mutlusezen Şeniz
nasılsın canım daha iyimisin
annenden haber varmı
iyi canım öncekine göre şuan ilaç içiyo birde fısfıs kullanıyosezencim hoş geldin nasılsın annen nasıl oldu ?
h.buldukhadi hayırlısı alkisalkisalkis
selam canım hg a.s.
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hosgeldin canım
nasılsına.s.
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin kaydirigubbakcemile3şşşşş havaya girmeyin hemen
ben varmış gibi hissetmiyorum ama körün taşı ya değdiyse diye yapıyorum heee eyvahedigeldismile
çok sevindim canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyyi çıkmış tahlili canım ilaç kullanacak pazartesi tekrar kontrole gidecek
çıkmaz demeyin şansınızı deneyin kaydirigubbakcemile3
valla bu işler hiç belli olmuyo biliyon tecrübelisin aklinialirimsmile
sezencim annenin iyi olmasına sevindim..
divinity öyle deme cnm hamile kalan arkadaşlarımızın çoğu en ummadığı zamanda hamile kaldı bende dahil :)
çok sevindim canım
sempatiksalakcinni kısmet
sezencim annenin iyi olmasına sevindim..
divinity öyle deme cnm hamile kalan arkadaşlarımızın çoğu en ummadığı zamanda hamile kaldı bende dahil :)
saol canım
evet bende hiç ummadığım annda hamiş kaldım
inşallah canım :Saruboceq:çok sevindim canım
sempatiksalakcinni kısmet
ay boşver onları he de geç lülülülülülüayyyy delircem kızlar yaaaa beni kim görse kesin oğlun olacak diyooo kızım olsa ne olur oğlum olsa ne olur anlamıyorum..karnım sivriymiş erkek gibiymiş deli ediyorlar insanııı...kızım olacak işte :) ben çok memnunum bu durumdan..her gören nedense yorum yapma gereyi duyuyor..
delikafadulden ya bende ummuyorum banane banane delikafadulden
ayyyy delircem kızlar yaaaa beni kim görse kesin oğlun olacak diyooo kızım olsa ne olur oğlum olsa ne olur anlamıyorum..karnım sivriymiş erkek gibiymiş deli ediyorlar insanııı...kızım olacak işte :) ben çok memnunum bu durumdan..her gören nedense yorum yapma gereyi duyuyor..
bende de ne gelen var ne giden
dün test yaptım cıkmadı bi hafta daha bekleyip
bi sabah bende yapayım bakalım ne cıkıcak
kan tahlili yapayım diyo
benimki bütün hastane tanıdı
sen gittiginde artık dr sormadan direk beta tahlili vermeye baslıcak
hamile kalırsan bizim yerimize onlar seker dagıtacak diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol: