- 5 Kasım 2009
- 1.805
- 60
aklinialirimsmile tutmammı ayıpsın
aha böyle cam silerim zemuszemus
sen ne tatlı siliyon öyle camı:jeyyar:
kocanın yanındada böyle iş tutuyosan
vay adamcagızın halineaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklinialirimsmile tutmammı ayıpsın
aha böyle cam silerim zemuszemus
bizde iyiyiz canım gördügün gibi hersey sen nasılsın bebişin nasıl kac haftalık oldunuz:CüvCüv:
ah herkes keşke senin benim gibi onun farkında olsa ama nerde o zihniyet
boşver benim ekmeğime yağ sürüyo sağolsun sempatiksalakcinni
bende önce kayınpeder kovalar bu durumda kaydirigubbakcemile3
sen ne tatlı siliyon öyle camı:jeyyar:
kocanın yanındada böyle iş tutuyosan
vay adamcagızın halineaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
kötükedihüsokötükedihüsohihihiii adam bindiği dalı kesiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maaşallah canımbende iyiyim cnm bebişimde iyi teyzeleriyle sohbet etmeye geldi :) cnm biz şuan tam 19 haftalık olduk.çizelgede farklı ama o sat tarihime göre. bende hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bu yüzden haftamız böyle..ama çok şükür fıstığımın sağlığı yerinde şimdi sizden gelecek olan iyi haberleri bekliyoruz sabırsıklıkla
bende iyiyim cnm bebişimde iyi teyzeleriyle sohbet etmeye geldi :) cnm biz şuan tam 19 haftalık olduk.çizelgede farklı ama o sat tarihime göre. bende hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bu yüzden haftamız böyle..ama çok şükür fıstığımın sağlığı yerinde şimdi sizden gelecek olan iyi haberleri bekliyoruz sabırsıklıkla
kızlar geçen hafta cuma test yapmıştım negatif çıkmıştı
hala adet olmadım
testi tekrarlıyorum yarın zabah
açılışa beklerim kurdela kesecem
oyyyy yisin teyzeleri onu hadi hayırlısı bakalım canım benimbende iyiyim cnm bebişimde iyi teyzeleriyle sohbet etmeye geldi :) cnm biz şuan tam 19 haftalık olduk.çizelgede farklı ama o sat tarihime göre. bende hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bu yüzden haftamız böyle..ama çok şükür fıstığımın sağlığı yerinde şimdi sizden gelecek olan iyi haberleri bekliyoruz sabırsıklıkla
naniknanik evet ben hep bu modda cam silerim sırnaşık şey dermişim
maaşallah canım
bizede dua et olurmu boshayallersmile
kızlar geçen hafta cuma test yapmıştım negatif çıkmıştı
hala adet olmadım
hadi hayırlısı alkisalkisalkiskızlar geçen hafta cuma test yapmıştım negatif çıkmıştı
hala adet olmadım
selam canım hg a.s.
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar geçen hafta cuma test yapmıştım negatif çıkmıştı
hala adet olmadım
:1shok:
:lepi:
işallah
biz geliriz kesmeye
hadi inş. cnm yaaa :Saruboceq:
hadi hayırlısı alkisalkisalkis
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: