Dokuz Doğuranlar

yuhh be lazzoniye bakıyım koltuklar çok güzel dedim
bi köşe takımı 7500 tl
uçmuşlar bunlar
ben 7500 e bir salonu komple döşerim

bizde iyiyiz canım gördügün gibi hersey sen nasılsın bebişin nasıl kac haftalık oldunuz:CüvCüv:

bende iyiyim cnm bebişimde iyi teyzeleriyle sohbet etmeye geldi :) cnm biz şuan tam 19 haftalık olduk.çizelgede farklı ama o sat tarihime göre. bende hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bu yüzden haftamız böyle..ama çok şükür fıstığımın sağlığı yerinde :nazar: şimdi sizden gelecek olan iyi haberleri bekliyoruz sabırsıklıkla

ah herkes keşke senin benim gibi onun farkında olsa ama nerde o zihniyet
boşver benim ekmeğime yağ sürüyo sağolsun sempatiksalakcinni
bende önce kayınpeder kovalar bu durumda kaydirigubbakcemile3

hihihiii adam bindiği dalı kesiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim cnm bebişimde iyi teyzeleriyle sohbet etmeye geldi :) cnm biz şuan tam 19 haftalık olduk.çizelgede farklı ama o sat tarihime göre. bende hamile kaldığım ay geç yumurtlama olmuş bu yüzden haftamız böyle..ama çok şükür fıstığımın sağlığı yerinde :nazar: şimdi sizden gelecek olan iyi haberleri bekliyoruz sabırsıklıkla
maaşallah canım :nazar::nazar::emir_bebek:
bizede dua et olurmu boshayallersmile

kızlar geçen hafta cuma test yapmıştım negatif çıkmıştı
hala adet olmadım
testi tekrarlıyorum yarın zabah
açılışa beklerim kurdela kesecem

teyzesi yesin onu :ecrin_bebek:
cinsiyeti bellimi
içime kız doğdu
ben oldu bitti kız bebeğe takmışımdır kafayı :ecrin_bebek:

oyyyy yisin teyzeleri onu hadi hayırlısı bakalım canım benim
insallah bizde arkadas yaparız minigineolumunekankayizsmile

naniknanik evet ben hep bu modda cam silerim sırnaşık şey dermişim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X