Dokuz Doğuranlar

Aman doktora sorma ben çıkıyorum bayyyyyyyyyyyyyyyy

sağol canım teşekkür ederim. ben önceden bi hamilelik geçirmiştim kendiliğinden olmuştu ama gelişmemezlik vardı onda 8 aylıkken karnımda öldü ve doğum yapalı tam bir sene oldu 5 ay korundukdan sonra tekrar karar vrdik ve çalışmalara başladık olmayınca dr gittim takibe aldı beni testler falan gerşey çok güzel yalnız yumurtam çok vardı ama istenilen olgunlukta değildi sonra klomen verdi kılllandım gittim yumurtam gelişti bi tane ve rabbimin izniyle hamile kaldım çok şükür inşallah rabbim bütün isteyen arkadaşlara en kısa zamanda nasip eder.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kendinize iyi bakın
hakkınızı helal edin sizleri seviyorum görüşmek üzere köye gidiyorum
araba bekliyo
bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sizleri çok seviyorum arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm elif bizden başka kimseler yok galiba görüşmeyeli nasılsınız bebişimle

slm sirrinenur kusura bakma yazdığını görmedim bende hiç kimse yok diye çıkmıştım ama sen yazmışsın..senin topikte olduğunu görmedim ben çıkarken altta ismin yoktu sadece ben vardım :)
kızımda bende çok şükür iyiyiz siz nasılsınız bebişinle?uzun zamandır görüşemedik cnm seninlede.hoş tabi şimdide pek görüştük sayılmaz ama olsun.... olumunekankayizsmile

kızlar kendinize iyi bakın
hakkınızı helal edin sizleri seviyorum görüşmek üzere köye gidiyorum
araba bekliyo
bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sizleri çok seviyorum arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm oğluşunda sende Allah'a emanet olun....habersiz bırakma bizleri... :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

neyse kimseler yok ben yine kendi kendime konuştum kaydirigubbakcemile3 eve gitme zamanım geldi hepinizi öptüm kızlar

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy canımmm yaaa çok sevindim vallaha bitanemm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzun zamandır bakamıyodum topiğe çok güzel bi haberle karşılaştım inan çok sevindim

ayy canımmm sendemi hamilesin ne güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorumm

kızlar nerdesiniz yaa bi gireyim dedim ama kimsecikler yok arkadaşlar ben de kızımda çok iyiyiz şükür haftaya memlekete gidecem inş doğum orada olcak diye doktor ayarlamam lazım 20gün felan kalıp dönecem allahım izniyle bayağı hamileler olmuş çok şükür rabbim kimsenin kucağını boşbırakmaz inş çok sevindim

tedavi yoktu 2 aydır
valla nasıl oldu bende anlamadım:)))))))))

çok şükür canım duaların kabul oldu nasıl olusu varmı hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin sağsağlim bebişini kucana al inşallah analı babalı büyüsün allahım ne güzel dualarını bekliyorum bende 10gün sonra böyle bi haberle dönmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…