Dokuz Doğuranlar

sen hangi doktora gidiodun bende bursadayımda medikale ahmet yılmaza git bence çok iyi bi doktor tavsiye ederim

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrikler yaaa allah tamamnına erdirsin inşalla analı babalı büyütsün darısı başımıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

papatya bircan nasılsınız kıslar papatya bebeğin cinsiyeti belli olmadımı daha ne kadarlık oldunuz

iyi geceler kızlar naber
kocikten fırsat bulamadım bugün pek gelemedim
şimdide yatmaya gidiyorum başımın ağrısı hala geçmedi gözlerimin altı morarmış artık zombi gibi oldum :nazar:
şimdilik iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.

iyi geceler kızlar naber
kocikten fırsat bulamadım bugün pek gelemedim
şimdide yatmaya gidiyorum başımın ağrısı hala geçmedi gözlerimin altı morarmış artık zombi gibi oldum :nazar:
şimdilik iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize öptüm a.s.a.s.a.s.a.s.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
sanada hayırlı geceler

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hatunlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gunaydın kızlar masalah hamılelerımız var ıkıtane teprık ederım kızlae:)

günaydınnnnnnnn günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrr bugün cok mutluyum allahıma cok şükür
bugün ben yokum ögleden sonra arkadasıma gidicem yine divintyim bitenem seni yalnız bırakacagımolumunekankayizsmile
ama telefi ederim nasıl olsa msnde görüseyok burada daha bi datlı oluyo amma hadi hepinizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X