Dokununca ele silikon gelmesi :(

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
34
2 hafta önce kas altı 485 cc yuvarlak takıldı arkadaşlar göğsümün yan taraflarından resmen elime geliyor özellikle bastırınca o kadar belli ki silikon olduğu geçici diyin lütfen çok sordum herkes belli olmuyor demişti

Zamanla protezin etrafını dokular kaplayacak ve vücutla bütünleşecek. Yıllar geçmesine rağmen hissediyorum diyenler de var ama inan hiç dokum yoktu benim ama ben hissetmiyorum. Eşime de soruyorum hissediliyor mu diye o da hiçbir şey hissetmediğini söylüyor.

Zamanla protezin etrafını dokular kaplayacak ve vücutla bütünleşecek. Yıllar geçmesine rağmen hissediyorum diyenler de var ama inan hiç dokum yoktu benim ama ben hissetmiyorum. Eşime de soruyorum hissediliyor mu diye o da hiçbir şey hissetmediğini söylüyor.
Hangi dr ye ameliyat oldunuz öğrenebilirmiyim

2 hafta önce kas altı 485 cc yuvarlak takıldı arkadaşlar göğsümün yan taraflarından resmen elime geliyor özellikle bastırınca o kadar belli ki silikon olduğu geçici diyin lütfen çok sordum herkes belli olmuyor demişti
sen onun silikon oldugunu bildiğin için sana öyle geliyo :)) ben 6. ayımdayım evet hala sertler mi sertler yanlardan dokununca hissedebiliyorum orda bişey var ama aynada bakıyorum o kadar doğal kiç yumusamadıgı için hala dimdikler normalde sütyeni çıkarınca meme kendini salar bendeki sütyen sütyensiz farketmiyor ama biliyorum 6 aya kadar kendini iyice salacak pamuk gibi yumusayacak o yüzden sen de için rahat edecekse doktorunla konus ama sen onun içinde bişey oldugunu bildiğin için ele geldiğini sanıyorsun mutluluklar....

X