Doktorunuz sizi psikologa yönlendirmek istedimi?

irem naz

Canım OĞLUM
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
6.671
18
En son gittiğim doktorum tahlilleriniz normal şuanda ikinizdede bişey görünmüyo,sizinki psikolojik olabilir.İsterseniz sizi tanıdığım bi psikologa yönlendirebilirim ,gönderdiğim bazı hastaların bir çoğu hamile kaldı ,isterseniz size adlarını ve tel numaralarını verebilirim onlarlanda bi görüşün seansların hamileliğe nasıl etki ettiğini size anlatacaklardır dedi....Sizin de doktorunuz sizi hiç psikologa yönlendirmek istedimi?:çok üzgünüm:

günaydın arkadaşım ben 6 yıllık ewliyim 2 yıldır iice çocuk üstüne yoğunlaştık.ilk düzenli olarak gittiğim dr. sürekli olarak bizde bi sorun olmadığını söğledi. 3 ay boyunca haftada 2-3 kez dr. gittim kist olduğunu söleyip bana doğum kontrol hapı verdi(olmayan kiste çünkü o arada başka bi dr gittiğimde kist olmadığını söledi)bu arada beni sürekli istanbulda arkadaşına yönlendirdi aşılama için.bende ısrarla ndn sorun yoksa aşılama diye soruyordum. bu arada annem dr. ne zaman görse senin kızın bişey yok tamamen psikolojik diyormuş.6 ay oyalandım.ama bizden hiç tahlil istemedi düşünün.istanbula bi merkeze gittik a z ye bütün tahliller yapıldı ve eşimde sayı azlığı çıktı.sewindim en azından psikolojik değil sebeb belli.eşime 2 dr varikosel dedi .tam analiyata kalkışacakken gittiğimiz prf. gerek görmedi yetinmedik 2 dr a daha gittik onlarda gerek görmedi.3 ay önce aşılama yaptırdık nasip değilmiş olmadı.bu ay bi daha denicez inş. arkadaşım küçük bi tafsiye eğer ki çok kafaya taktığını düşünmüyosan bide dr. değiştir derim

bu gibi durumlarda psikolog iyi olur bence.ben bile düşünüyorum gitmeyi.çünkü her ay hamileymişim gibi hissediyorum.sonra yine hüsran.acaba bu ay hamile kalcakmıyız,acaba yumurtam çatladımı,yok yumurtlama dönemim ilişkiye girmeliyiz.bunlar başlı başına stres.bunlarda erteliyor zaten.o yüzden destek almak kötü bişey değil bence.

bu gibi durumlarda psikolog iyi olur bence.ben bile düşünüyorum gitmeyi.çünkü her ay hamileymişim gibi hissediyorum.sonra yine hüsran.acaba bu ay hamile kalcakmıyız,acaba yumurtam çatladımı,yok yumurtlama dönemim ilişkiye girmeliyiz.bunlar başlı başına stres.bunlarda erteliyor zaten.o yüzden destek almak kötü bişey değil bence.

Bilemiyorum psikologun faydası olurmu ki gebe kalmama.Koskoca sitede ben tekmiyim bu konuda.....

Bilemiyorum psikologun faydası olurmu ki gebe kalmama.Koskoca sitede ben tekmiyim bu konuda.....

tabikide olur.ben gidicem bu gidişle.kafaya takmamak mümkün değil.her şey yolunda ama hamilelik olmuyor.stres çok etken.oda çok.rahatlamaya ihtiyacım var benim aslında.git bi ne zararı olacakki sanki.

tabikide olur.ben gidicem bu gidişle.kafaya takmamak mümkün değil.her şey yolunda ama hamilelik olmuyor.stres çok etken.oda çok.rahatlamaya ihtiyacım var benim aslında.git bi ne zararı olacakki sanki.

Bir hafta sonra yeni doktorumun yanına gideceğim bakalım o ne diyecek çocuğumuzun olmamasına.Oda bişeyiniz yok derse gideriz artık eşimle psikologa,canım ilgilendiğin için sagol....:emir_bebek:

Bir hafta sonra yeni doktorumun yanına gideceğim bakalım o ne diyecek çocuğumuzun olmamasına.Oda bişeyiniz yok derse gideriz artık eşimle psikologa,canım ilgilendiğin için sagol....:emir_bebek:

gidin ona göre karar verirsin.herşeyin hayırlısı olsun.işallah istediğin sonucu alırsınız.rabbim tüm istiyenlere nasip eder işallah.:emir_bebek:

benim doktorumda kafaya takmamam gerektiğini vurguladı.üstüne basa basa hamile kalmak o kadar kolay bişey değil senin biraz rahat olman gerekir dedi üstelik benim daha hormon tahlillerim yapılmamışken bunları söyledi.ama senin de dediğin gibi mümkün değil düşünmemek keşke eşim kadar rahat olabilsem günün her saati, her dakikası aklımda.şimdi bir de tatildeyim çalışmıyorum hepten sıkıntılı dönemler geçirmeye başladım.

geçen hafta yeni doktorumun yanına gittik,oda bize bişeyiniz yok tahlilleriniz çok iyi dedi.Vakit kaybetmeden aşılamaya geçelim dedi...aşılamaya geçelim demeseydi,kendime iyi bi psikoloğ arıyacaktım....Haftaya aşılamam yapılacak bakalım tutacakmı....

inşallah tutar güzelim..benim dr um ne aşılama ne başka bişey hiç bişey anlatmadı bana nedendir anlamadım.belki de daha kısa bi zaman zarfı olduğu için.bu ay gittiğimde kafamdaki tüm soruları sorucam mutlaka..

inşallah tutar güzelim..benim dr um ne aşılama ne başka bişey hiç bişey anlatmadı bana nedendir anlamadım.belki de daha kısa bi zaman zarfı olduğu için.bu ay gittiğimde kafamdaki tüm soruları sorucam mutlaka..

İnşallah canım ya tutar aşılamam,dua ediyorum hem kendim için hemde olmayanlar için şu üç ayların içindeyiz inşallah dualarımız kabul olur...canım senin yaş kaç kaç yıllık evlisin?:kahve:

inşallah tutar güzelim..benim dr um bana ne aşılama nede başka bişeyden söz etti.daha yeni gittiğim için herhalde.bu ay gittiğimde kafamdaki tüm soruları sorucam.bu forumdan bayağı şey öğrendim.

benim yaş 26. 3 yıllık evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz.

canım daha çok yeniymiş bebek isteğiniz bir seneye kadar bekleseydin o zaman olmazsa giderdin doktora...Bu arada bende 28 yaşındayım,7 yıllık evliyim hep istedik kendiğinden olmuyo işte...ben seni listeye ekledim canım....a.s.

yeni ama bir kaç ay olmayınca ben telaşlandım bişey olup olmadığını öğrenmek istedim.iyiki de gitmişim baksana bu ay gonaphane verdi bana ona rağmen kalamadım.sağol...

tatlım merhaba.bence kesinlikle psikolok şart.bende gidebilirim çok ugraştırırsa.menapozun bile baş sebebi depresyon ve psikolojik yakınmalar.ben bunu internetten okudum..doktorlar her hastalıgın altında psikolojik sorunlar oldugunu söylüyor.sen kendini öyle hissetmeyebilirsin ama mutlaka kafamıza takıyoruz bazı şeyleri.enbasiti bebiş olmuyor diye cok strese girip belki de olmasını geciktiriyoruz.çok rahat olmaya çalış.herzaman çok yakında olacagını düşün ve olumlu şeyleri çek kendine.inandıktan sonra olmayacak birşey yok.yeter ki ALLAHTAN ümidimizi kesmeyelim.çünkü ben kendi adıma biliyorum ki;rabbimin bana hazırladıgı onun uygun gördügü bir zaman var ve bebişim o zaman gelecekhiç kasmana gerek yok cnm.psikologa git derim ben.saygılar.:1hug:

X