Doktorunuz sizi psikologa yönlendirmek istedimi?

konuyu yeni gördüm canım aslında cok iyi bir fikir eger gitmediysen
biz yılarca ugrastık her ay düzgün yumurtlama bütün hormonlar düzgün ve doktorlarımın bana dedigi bu ay kesin hamilesin
ama benim piskolojim cok kötüydü herkes üstüme geliyordu sanki saklamak isteseler kabahat benimle acık acık konusmak isteseler kabahato zaman destek alsam benim icin ne kadar güzel olurdu belkide okadar cok yıpratmazdım kendimi benim basımdan gecen anlatayım sana
ilk kızımdan önce üc asılama ve dokuz aylık bir tedavi sonuc sıfır ama ben okadar kötüyümki artık vücudumun her yeri segriyor herseye aglıyorum ve artık olmayacak diye ümidi kestim görümcemin kızın getirdik yanıma annesi köyde cocuk yanımda okuyacak 5 yasında ama cocuk öyle bir cocukki sımartılmıs bas edilemiz sekilde altına yapıyor yapma dedigin her seyin tersini yapıyor bir ay icinde cıldırtı beni dedim eger cocuk böyle bir seyse ben istemiyorum cnki bas edemiyorum günüm gecmeye basladı ben umursamadım cünki artık iyce kendimi motive ettim cocugum olmayacak diye bir hafta iki hafta derken bir ay gecti ve hafif hafif kanama basladı hadi dedim yoktur ama genede icimde bir sey kalmasınhamile cıktı doktora gittik bebek cok büyük ihtimalle düser ama ne kadar anne karnında kalırsa sonra hamile kalman kolay olur ben yedi bucuk ay hic kalkmadan yattım tamam artık yavas yavas kalka bilirsin dedi doktor ve erken dogum kaybetim bebegi sonra iki yıl sonra ikinci kızım ondan on ay sonrada ücüncü kızım hic tedavi olmadan günleri önemsemeden hamile kaldım demekki stresin ne kadar etkisi oluyor
bebek tedavisi insanı cok yıpratıyor ve sinirlerini harap ediyor
daha cok genssin ben 20 yasında evlendim 29 yasında bebegimi kucagıma aldım o yılları hatırladıkca kendime ettigim eziyetleri bu konuda cok hassasım simdi kimsenin böyle olmasını istemiyorum ama insanoglu elinde degil iste
dünyada olmayacak hic bir sey yok canım sadece sabır ve
psikolojin düzgün olsun
insallah sende bir an önce bebegine kavusursun canım

selam ben pınar.korkma tek sen değilsin psikologa giden.ben ve esimde gidiyoruz.ama bizimkisi vajinismustan dolayı.dua et de bir an once duzelsin bu basımin belası.ben senin icin ettim dua.:)

X