Aynı gün içinde 2 defa meme muayenesini gerektirecek kadar ileri boyutta değil hastaligimDoktor siz ne sikayetle gittiginizde meme muayenesi yaptı? Belki siz gerekli görmemişsinizdir ama bir bildiği vardir
İkinci kontrolü neden yapmış? Tahlil sonuçlarını nasıl karıştırmış bu işlere laborantlar bakmıyor mu? Neden bu kadar beklediniz?Aynı gün içinde 2 defa meme muayenesini gerektirecek kadar ileri boyutta değil hastaligim
Sadece beni hasta kaydından arayıp görüşme teklifi etmesi bile suç değil mi
Bende bunu kabullenemiyorum. Doktorsun ya doktor. Insanlar zevkine orasini burasini acmiyor sana, doktorluğunu kullanıyorlar bazı şeyler icin. Bana bakarken muayene sırasında aklından geçirmiş olabilecekleri aklıma geldikçe gidip boğazına yapışasım geliyor pisliğinYazmicaktim ama dayanamadim ya. Bazilari hoslanmis olabilir ne var evliyim deseydin taciz etmemis gibisinden yazmis da. Arkadaslar boyle bir sey mumkun mu ya. Taciz illa elle yapilinca mi oluyor muayeneye gidiyosunuz ve doktor size yakin davranıyor DOKTOR bu. ETIK diye birsey var ya. Ister bekar ol ister evli, isterse hasta hoslanmis olsun. Doktorun boyle birşeye hakki var mi. Kaldi ki bi de ozel olarak telefondan ulasiyo ya. Biz hastanelere numaramizi sahsi bilgilerimizi veriyoruz onlara da mi güvenemicez bu nasil bir terbiyesizlik. Gecenlerde eksisozlukte bir bayanin daha basina geldigini okumuştum bu hastane olayi. Ve sikayet ettiler sonuc alamadilar. Sizin yerinizde olsam bir daha aradiklari zaman surekli erkek arkadasima actiririm telefonu. Sahsi olarak karsilikli carpismak yerine boylesi daha iyi. Ve bir daha da o doktora hatta hastaneye asla gitmem.
Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyorhayır değil,
beni de muayeneden sonra doktorum arayıp nasılsınız diye sordu geçen hafta, hem de ilk kez gittiğim bir doktordu. bana asılıyor olması imkansız, ikimiz de evli çocuklu ve kadınız.
adam size yürüyor anladığım kadarıyla ama taciz çok ağır bir itham,
ha derseniz ki bana sözlü tacizde bulundu, kalçamı elledi, meme muayenesi yaparken okşadı vs vs evet tacizdir, ama iletişim kurma çabasını taciz olarak tanımlamak bana biraz fazla ağır geldi.
He yaptığını yanına kar bırakıp benim gibi 20li yaşlarda kızlara o gözle bakmasına izin verecektim. Çok haklısınız. Ben bu işin peşini bırakmayıp delil toplamaya çalışıp bu yaptığını yanına bırakmak istemiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi UZATMA soz konusu degilArkadaşım ayrica kusura bakma sen de yanlis yapmışsın ilk basta farkettigin an baska bi doktora gececektin. Hadi 2. Farkedisinde. Hadi arayinca. Sen de cok uzatmissin durumu. Lutfen o doktora gitmeyi de telefonlarini acmayo da birak
Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor
Arkadaşım senin icin soyluyorum. Ust mesajimda seni savundum zaten. Ama hem tiksiniyorum diyosun hem de delil toplamak istiyorum diyosun. Kaldiki ilk mesajinda hangisini yapmaliyim diye bize sormussun zaten. Ben fikrimi soyledim herkes de soylemis karar senin kendin bilirsinHe yaptığını yanına kar bırakıp benim gibi 20li yaşlarda kızlara o gözle bakmasına izin verecektim. Çok haklısınız. Ben bu işin peşini bırakmayıp delil toplamaya çalışıp bu yaptığını yanına bırakmak istemiyorum sadece, sizin dediğiniz gibi UZATMA soz konusu degil
sizin hastaneye buraktığınız iletişim bilgilerinizi sağlığınızla alakasız nedenlerle kullanması bile başlı başına hasta haklarına aykırı bir durum..bence gerekli mercilere bildirin..Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesi
Hastanede iş birliği yaptığı sekreteriyle saçma olan bir düzeyde bana yakın tavırları vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?