DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Keske erkek arkadasiniza emin olmadan soylemeseydiniz.Olay kontrolden cikabilir.
Eminseniz sikayet edin,degilseniz de belki siz rahatsiz olmussunuzdur,bir daha o doktora gitmeyin.

Bende aynen böyle düşünüyorum ve ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum. Sinirden tam anlatamadım da derdimi

Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari

Olabilir kimseye güvenemeyiz. Gereken yerlere şikayette bulunabilirsiniz. Kimse sizi isteğiniz dışında rahatsız edemez elbette

Tıpta mahremiyet yoktur diyorlar ben ona çok karşıyım , mahremiyet yoktur diye her yerimize dokunmaya hakkı yok, hasta sana muane olmaya geliyor ama doktor hastasından hoşlanıyor her gelen hastasından hoşlanırsa ne olacak o zaman.

B
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari
Burada birazcık abartmışsınız.
Elinizdeki verilerle şikayet ederseniz doktor da yardımcısı da sonuçlarla ilgili aradıklarını söyleyebilirler. Kanıt lazım.
Siz muayene olurken yanınızda hemşire var mıydı? Meme muayenesini uzattı mı?

Bende aynen böyle düşünüyorum ve ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum. Sinirden tam anlatamadım da derdimi
Şikayet edebileceğiniz yerlere şikayet edin.
Muhtemelen sonuç çıkmayacak ama bir dahaki sefere yapmaya çalışırsa en azından bu aklına gelir ve geri adım atar...
yani verebileceğiniz tek ders bu yönde oluyor maalesef...
Her şey düzgün işlese, bu yaptığı meslek etigine aykırı olduğu için bir cezası da olmalı, en azından meslek odası tarafından... ama zor... bizde sistem böyle işlemiyor ne yazık ki...

kadın pazarlıkçıları???

bence siz iyi değilsiniz. bir sakinleşin.
Bakin yeniden söylüyorum herşeyi anlatamadım şuan deşifre olmamak için. Ikisi birlikte bir ton yalan söylüyorlar bana. Sekreteri bana yakın olmak icin gel bende kal vs diyor. Doktorun yaklaşımı zaten çok iğrenç.

Sadece beni hasta kaydından arayıp görüşme teklifi etmesi bile suç değil mi

Gereksiz temas , gereksiz meme kontrolu, kisisel olarak aramasi hicbiri dogru degil.
Bence hepsi suc.
Keske ilk hissettiginiz anda sertce azarlasaydiniz,
Bashekimle konusun sonra da sikayet edin.

Bir de yorum olarak bence senden hoslanmis diyenlere sasirdim , hoslaninca táciz mi edilmesi gerek?

Valla sasirmadigim Bir gun olmuyor

Var odasında hemşire. Fakat doktorun yanına dün uğramadım tahliller icin gittim. Kapıyı ardına kadar açık tutup doktorun beni görmesini sağladı. Doktorda ayakta bana bakıyordu

Şikâyet sırasında kanıt olarak sağlam delil olarak neler toplayabilirim yarın onu soruyorum

Şikâyet sırasında kanıt olarak sağlam delil olarak neler toplayabilirim yarın onu soruyorum

Alintiladiklarimin hepsi kanit.
Kisisel olarak aramasi , gereksiz meme kontrolu ,
Anlatmadiginiz ne var onlari bilmiyorum bunlar yeterli gidin edin sikayet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…