Doktorumun hiç birseyin yok deyip hamile kalamamak?

Esnmstf

Kendin için yaşarsın, taaa ki "o gelene kadar"❤
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
616
626
53
34
Merhabalar kızlar.beş aylık evliyim korunmuyorum fakat hamile kalamıyorum.özel bir hastaneye gittim ultrasonla iki kez baktı herşeyin çok normal dedi.hormon testi yaptı onlarda bugun normal çıktı. Türlerime baktırmak istedim fakat bir yılı doldurmadan bakamam dedi.özel hastanede de mi bir yılı doldurmak gerek ben anlamadım? O zaman neden özel hastane diyolar buna anlam veremedim

5 ay çok erken ama hiç korunmayıp 10 ay veya daha ileri vakitte hamile kalanlar var ille hamilelik düşünmeyin Allah’tan hayırlı olanı isteyin vakti geldiğinde zaten bebeğiniz olacaktır

5 ay çok erken ama hiç korunmayıp 10 ay veya daha ileri vakitte hamile kalanlar var ille hamilelik düşünmeyin Allah’tan hayırlı olanı isteyin vakti geldiğinde zaten bebeğiniz olacaktır
Biliyorum erken oldugunu fakat eğer bir sorun varsa şimdiden önlem almak istiyorum yaşımda geldi artık 27 yaşındayım.ileride çok büyük sorunlar yaşamak istemediğim için biraz acele edıyorum galiba.cevabınız için teşekkür ederim

Eşiniz hiç muayene oldu mı?

İnanırmısınız doktor eşimi sormadı bile çok tuhaf?bide özel bir hastaneye gittim. Başından savdı resmen
Vala bu işi tek başınıza yapmadığınıza göre :) illaki eşinizin de muayene olması lazım hamile bırakacak olan yumurtanızı dölleyecek olan o :)

Vala bu işi tek başınıza yapmadığınıza göre :) illaki eşinizin de muayene olması lazım hamile bırakacak olan yumurtanızı dölleyecek olan o :)
Aslında eşim asker sürekli görev nöbet derken bazen değil cogu zaman yanlız hastaneye gitmek zorunda kalıyorum..bazen üzülüyorum çünkü hep eşler beraber geliyo ben tek tabanca gidiyorum.ama başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum bu aydan sonra..

Başka doktora git .benim ilk ay olmadı 2.ay olmadı yumurta takibi yapmaya başladı catlatma iğnesi vurdu o ay adet oldum ama diğer ay hamile kaldım.tavsiyem adet bitimi bir gün arayla iliski yumurtlama gününü kaçırmamak için.

İnanırmısınız doktor eşimi sormadı bile çok tuhaf?bide özel bir hastaneye gittim. Başından savdı resmen

Ben de 3 ay olmayınca esimi kandırdım sperm testine randevu aldık o ay hamile kalmis im gitmedik... Siz dedigimi yapın 2-3ay adet bitimi günü birlik bir gün arayla.iliski sorun yoksa kesin tutar yumurtlama gunune denk gelir Allah Gönlünüze gore versin insallahh

Öyle yapmayı düşünüyorum çünkü bişeyin yok ilaç verip yolluyo madem bişeyim yok ilaç niye veriyo çözemedim ki anam

Cok tesekkur ederim canım Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizde iki güne bi ilişki oluyo ovülasyon testi uyguluyorum bu arada

Banada oyle demisti esimde sorun cikti 5 sene sonra simdi hamileyim kemik suyu icti esim o ay hamile kaldim

Banada oyle demisti esimde sorun cikti 5 sene sonra simdi hamileyim kemik suyu icti esim o ay hamile kaldim
Kemik suyu nasıl yani tavuk mu yoksa kırmızı mı? Teşekkür ederim cevap için bu arada

Mutlaka eşin spermiogram testi yapsın mutlaka!
Ben boşu boşuna aylarca ilaç kullandım. İlk evliliğinden çocuğu var diye hiç ondan şüphelenmedm Meğer sorun eşimdeymiş.

Kirmizi 1 ay boyunca hergun sarimsakli limonlu icti o ay oldu 5 sene sonra
Kusura bakma cok gec cevap verebildim.misafirlerim vardıda.tesekkür ederim.fikirlerin için

Mutlaka eşin spermiogram testi yapsın mutlaka!
Ben boşu boşuna aylarca ilaç kullandım. İlk evliliğinden çocuğu var diye hiç ondan şüphelenmedm Meğer sorun eşimdeymiş.
Evet eşim de bu sabah bu konuyu söyledi sende sıkıntı yoksa bide bana baktıralım eğer sorun varsa tedavi olayım dedi çok sevindim bunu söylemesine

Merhaba bir yil dolmadan ne ozelde ne devlette herhangi birsey yapmiyorlar emin olabilirsiniz. Benim teshisim de belli cikolata kisti, polip vs.. Ama yinede bir sene dolmadigi icin tedavi olmaz dogal yolla deneyin diyorlar. 4-5 doktora gittim

Merhaba bir yil dolmadan ne ozelde ne devlette herhangi birsey yapmiyorlar emin olabilirsiniz. Benim teshisim de belli cikolata kisti, polip vs.. Ama yinede bir sene dolmadigi icin tedavi olmaz dogal yolla deneyin diyorlar. 4-5 doktora gittim
Cok sacma değil mi sizcede. Yani belki kötü bir hastalık var ve bizler bunu bilmeden yaşıyoruz bunun sorumluluğunu nasıl alıyorlar

Bana sadece ultrasonla baktı alttan muayene bile etmedi.bide hormon testi yaptı hersey normal.yumurtalık normal rahim duvarı güzel hormonlar gayet normal dedı yolladı sadece akıntı için ilaç verdi o ilac bitinceye kadar ilişki olmasın bi hafta sonra ilişki olacak dedi inan baska da bişey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…