- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Şuan sadece o varmış bu bölümdehemen başka bir doktora görünün ücret ödemeden aynı hastanede.
bu doktoru da şikayet edin.
hiçbir sorununuza çare olmadığını kafanızdaki soru işaretlerini gidermediğini söyleyin.
o zaman mutlaka şikayet edin ücreti geri alın.Şuan sadece o varmış bu bölümde
Asla. Sadece leke gördüm endişeliyim dedim normal ultrasonda çıkmadı alttan bakmak bile istemedi. Bebeğimde bir problem var mı dedim. Bi şey diyemem dedi. Oysa kendi doktorum birkaç gün içinde kalp atışlarına bakabilecegimizi söyledi.Umarım gereksiz sorularla doktoru canından bezdiren hastalardan değisindir
Aksi takdirde o doktor bedel ödemeli
Kendi doktoruma gidicem ama şuan şok endişeliyim bir de paramla mağdur oldum. Sorunum çözülmedi. İade istiyorumHastaneye muhakkak bildirin 1 ay beklemeyin dusuk onleyici ilac vermedi mi?
Evet bence endişelenmem çok doğalo zaman mutlaka şikayet edin ücreti geri alın.
daha önce denedim oldu
ya evlat bu hamileliğin başı ve kanamanız var
İlac vermedi mi,?Kendi doktoruma gidicem ama şuan şok endişeliyim bir de paramla mağdur oldum. Sorunum çözülmedi. İade istiyorum
Verdi ama ona güvenmiyorum. Başka bir doktora gidicem. O uygun görürse oyle alıcamİlac vermedi mi,?
Peki bebegimin yaşayıp yaşamadığını nereden bilicemAlttan muayene hamilelikte ne kadar riskli biliyor musunuz?
Hayır bilmiyorsunuz . Ama bence bilin ve bunu talep etmeyin.
Ufak bir leke ise muhtemelen hic bir sorun yoktur .
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Senin de hayırlı olsun. İnşallah saglıkla kucağımıza alırız. Güvenilir doktor bulmak çok zorlaştı. Benim kendi doktorum var çok,şukur ama bu acil bir durumduKuzum seni cok iyi anliyorum bende 16 haftalik gebeyim.. Bugun 4. Doktoruma muayneye gittim. 1. Si tayini cikti. 2.si 2 aydir takip ediyor 1 kere bile idrar tahlili istemedi lekem geliyor agrim var dedim . normal deyip gonderdi.ilgisizligi yuzunden iltihabim ilerlemis 3. Doktoruma kanama sikayetiyle gittim. Tedavisiyle kanamam agrim cogaldi. Oda anlamadi. Allttan muayne istedi Ve korkuyorum dusuk tehlikem varmi dedim diye bagirdi bana tum hastane innedi. (Onu sikayet edicem bgn islemlere basladim).
bugun ise 4. Ye gittim durumumu anladi direk ignelere basladi kalkma vs. Dedi.
demem o ki olablr . doktorunu degistir. Senin canin kiymetli ve sen can tasiyorsun sana deger vermeyenbir doktora bosuna para kazandirma uzulme. Mutlaka iyi bi doktor bulacaksin. Gebelgn hayirli olsun canim.
Ben sadece kalbinin attığını bilmek istedimSadece bir leke geldi ise endiseye gerek yok. Üstten ultrasonda elbette belli olmazdi. Ancak sadece bir leke oldugundan dolayi doktor kim bilir risk almak istemedi. Hani olur da bir düsük olursa, ve doktor alttan bakmis olsaydi, onu suçlama potansiyeliniz var diye bakmamis olabilir.
Endiselerini çok çok iyi anliyorum ve haklisin. Umarim en kisa zamanda kendi doktorun ile görüsebilirsin ve birsey olmadigini görürsün. Sag saglim kucagina al yavrunu canim.
Bunu bölmenizin alttan muayene ile alakası yok ki ?Peki bebegimin yaşayıp yaşamadığını nereden bilicem
Teşşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?