Doktorumdan Hiç Memnun Kalmadım

Bu ne yaa mal mı bu doktor hemen git başka doktora sağlık ocağnda bile kalbi dinliyolar
Yalnız saglık ocagı kalp atısını doppler ile belirli bir haftadan sonra (sanırım 12-14öyle bişey) duyabiliyor normal ultrason aletleri yok su anda gitse eli bos döner

Bunu bölmenizin alttan muayene ile alakası yok ki ?
Hamilelikte ancak doğum konusunda bilgi almak için yapılır o .
Nasıl bilebilirsiniz kalp dinlenmesi için 6 hafta her zaman net olmayabiliyor .
Genelde 5 6 haftada dinlenir ama daha geçte olabilir .
Bebeginizin ölmesi için bir neden yok , zaten düşük olsa dediginiz gibi olmaz , böyle şeyler düsünmeyin lütfen.
Yok onu o sebeple söylemedim bunu bile yapmak istemedi karnımda görmeyince. Kalp atışlarına altıncı haftadan sonra bakılabilir miş deneyemez miydi. Ben tavırlarından çok rahatsız oldum
Oraya bilgi almak için gittim ama stresle geri döndüm

Sadece kahverengi bir lekeyse yerlesme kanamasi olma ihtimali yuksek. Buyuk ihtimalle bir sorun yok. Benim 10. Haftada pembe/kahverengi akintim oldu. Tup bebek doktorumu aradim sordum. Hic onemli degil, olabilir gelmene gerek yok dedi. Yani olabiliyor bu tarz durumlar. Taze kan gelmiyorsa sadece lekeyse endiselenmeyin. Kendi doktorunuzu bekleyin.

Normal ultrasonda bakıp yorum yapmalıydı. En azından düşük önleyici ilaç verebilirdi. Ama kanamalı durumlarda genelde hiç bir doktor alttan bakmaz.

Arkadaşlara katılıyorum anında muayne ücretinizi geri isteyin

Asla. Sadece leke gördüm endişeliyim dedim normal ultrasonda çıkmadı alttan bakmak bile istemedi. Bebeğimde bir problem var mı dedim. Bi şey diyemem dedi. Oysa kendi doktorum birkaç gün içinde kalp atışlarına bakabilecegimizi söyledi.

Özel hastane şart mı? Devlet hastanesine acile gidin hemen, leke tabi ki önemli, yerleşme lekesi mi yoksa düşük riski mi sebep oldu bakılması lazım.
Alttan muayene riskli olmayın sakın, normal ultrasonla kanama alanı var mı tespit ediliyor.
Progesteron mu verdi hap? Düşük önleyici olarak bu verilir ve birde iğne var. Bir an önce acile gidin.

Yok onu o sebeple söylemedim bunu bile yapmak istemedi karnımda görmeyince. Kalp atışlarına altıncı haftadan sonra bakılabilir miş deneyemez miydi. Ben tavırlarından çok rahatsız oldum
Oraya bilgi almak için gittim ama stresle geri döndüm
Bakin orada degildim doktoru savunmuyorum ama görmeden de doktor kötüdür diyemem.
Her gün o kadar çok hasta doktorlardan olmayacak şekilde bir karşılık bekliyor ki artik , hasta şikayetlerine hic bir doktor güvenemiyor.
Benim amacım size bilgi vermek .
Rahat olun .

Leke deyip geçmeyin üçüncü hamileliğimde ( öncesinde birde boş gebelik sebepli düşük yaşadım) pembe bir leke ile gittim ve her hafta düşük önleyici iğne kullanarak tamamladım gebeliğimi birde günlük hapla, iyi ki gitmişim.

Merhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Kahverengi bir leke geldi ve endişeleniyorum. Kendi doktorum müsait olmadıgı için özel bir hastaneden randevu aldım. Bebeğimin kalp atışlarini dinlemek istedim. Doktor çok ilgisizdi. Bebeğimde bir sorun var mı diyorum,onu bilemeyiz diyor. Kalp atışlarına bakabilir miyiz diyorum altı haftalık olmasına rağmen bir ay sonra gel diyor. Şuan bebek içerde kalbi atıyor mu ne halde bilmiyorum. Zaten endişelerim için gittim bir sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar gideyim mi? Kendi doktorumu mu bekleyeyim? Kadının ilgisiz tavırları çok rahatsız etti
Endişenizi anlayabiliyorum lakin profilinizde 5 haftalık hamileymişsiniz kalp atışını bırakın bebek bile gözükmeyebilir bu zamanlarda geç döllenme olayından dolayı..
Doktorda size bebeğinizin iyi olup olmadığını söyleyemez zaman gerekir, kanamanız devam edebilir de etmeyebilir de..Çok erken hiçbir uzvu belirgin değil ki şu aşamada..
Bu arada ben 8 haftalıkken kalp atışını görmüştüm, ondan önce keseyi ve zorda olsa bebeği görebilmiştik 13. haftada da kalp atışını dinlemiştim..

Çok geçmiş olsun. Senin de hayırlı olsun. İnşallah saglıkla kucağımıza alırız. Güvenilir doktor bulmak çok zorlaştı. Benim kendi doktorum var çok,şukur ama bu acil bir durumdu
Bn yanls anladim sanirim. Doktorunla irtibatta ol en iyisini ondan duyarsin.

Merhaba, eğer doktor progestan verdiyse kullanın mutlaka, bana da tedbir amaçlı vermişti başta, inşallah onun dışında her şey yolundadır, bir de mümkünse bol bol dinlenebilseniz iyi olur.

En kötü ihtimalle bir progestan falan vermesi gerek kanama için başka doktora gidin ama devlette de acilde bakmıyorlar bana bakmadılar ebelere gönderiyorlar

9 haftalik olmadan kalp atisi dinleyemiyorlar yanlis hatirlamiyorsam 7.haftadan oncede sadece keseyi goruyorlardi bu yuzden bilmiyorum demis olabilirler
kanamaniz devam etmiyorsa korkmayin ama bir dr a daha gorunun tabi

Merhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Kahverengi bir leke geldi ve endişeleniyorum. Kendi doktorum müsait olmadıgı için özel bir hastaneden randevu aldım. Bebeğimin kalp atışlarini dinlemek istedim. Doktor çok ilgisizdi. Bebeğimde bir sorun var mı diyorum,onu bilemeyiz diyor. Kalp atışlarına bakabilir miyiz diyorum altı haftalık olmasına rağmen bir ay sonra gel diyor. Şuan bebek içerde kalbi atıyor mu ne halde bilmiyorum. Zaten endişelerim için gittim bir sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar gideyim mi? Kendi doktorumu mu bekleyeyim? Kadının ilgisiz tavırları çok rahatsız etti
Acile gidin

Merhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Baska bir doktora gitsenize hangi ildesiniz oneride bulunayimm

Back
X