- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi Melahatabla
Akşam acilden gidin kadın dogumcu yoksada ultrason aletiyle bakan bi radyologdu sanırım birileri bakar rahatlatırŞuan sadece o varmış bu bölümde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam acilden gidin kadın dogumcu yoksada ultrason aletiyle bakan bi radyologdu sanırım birileri bakar rahatlatırŞuan sadece o varmış bu bölümde
Yalnız saglık ocagı kalp atısını doppler ile belirli bir haftadan sonra (sanırım 12-14öyle bişey) duyabiliyor normal ultrason aletleri yok su anda gitse eli bos dönerBu ne yaa mal mı bu doktor hemen git başka doktora sağlık ocağnda bile kalbi dinliyolar
Yok onu o sebeple söylemedim bunu bile yapmak istemedi karnımda görmeyince. Kalp atışlarına altıncı haftadan sonra bakılabilir miş deneyemez miydi. Ben tavırlarından çok rahatsız oldumBunu bölmenizin alttan muayene ile alakası yok ki ?
Hamilelikte ancak doğum konusunda bilgi almak için yapılır o .
Nasıl bilebilirsiniz kalp dinlenmesi için 6 hafta her zaman net olmayabiliyor .
Genelde 5 6 haftada dinlenir ama daha geçte olabilir .
Bebeginizin ölmesi için bir neden yok , zaten düşük olsa dediginiz gibi olmaz , böyle şeyler düsünmeyin lütfen.
Birazdan çıkıcam inşallahAkşam acilden gidin kadın dogumcu yoksada ultrason aletiyle bakan bi radyologdu sanırım birileri bakar rahatlatır
Asla. Sadece leke gördüm endişeliyim dedim normal ultrasonda çıkmadı alttan bakmak bile istemedi. Bebeğimde bir problem var mı dedim. Bi şey diyemem dedi. Oysa kendi doktorum birkaç gün içinde kalp atışlarına bakabilecegimizi söyledi.
Bakin orada degildim doktoru savunmuyorum ama görmeden de doktor kötüdür diyemem.Yok onu o sebeple söylemedim bunu bile yapmak istemedi karnımda görmeyince. Kalp atışlarına altıncı haftadan sonra bakılabilir miş deneyemez miydi. Ben tavırlarından çok rahatsız oldum
Oraya bilgi almak için gittim ama stresle geri döndüm
Endişenizi anlayabiliyorum lakin profilinizde 5 haftalık hamileymişsiniz kalp atışını bırakın bebek bile gözükmeyebilir bu zamanlarda geç döllenme olayından dolayı..Merhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Kahverengi bir leke geldi ve endişeleniyorum. Kendi doktorum müsait olmadıgı için özel bir hastaneden randevu aldım. Bebeğimin kalp atışlarini dinlemek istedim. Doktor çok ilgisizdi. Bebeğimde bir sorun var mı diyorum,onu bilemeyiz diyor. Kalp atışlarına bakabilir miyiz diyorum altı haftalık olmasına rağmen bir ay sonra gel diyor. Şuan bebek içerde kalbi atıyor mu ne halde bilmiyorum. Zaten endişelerim için gittim bir sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar gideyim mi? Kendi doktorumu mu bekleyeyim? Kadının ilgisiz tavırları çok rahatsız etti
Bn yanls anladim sanirim. Doktorunla irtibatta ol en iyisini ondan duyarsin.Çok geçmiş olsun. Senin de hayırlı olsun. İnşallah saglıkla kucağımıza alırız. Güvenilir doktor bulmak çok zorlaştı. Benim kendi doktorum var çok,şukur ama bu acil bir durumdu
Acile gidinMerhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Kahverengi bir leke geldi ve endişeleniyorum. Kendi doktorum müsait olmadıgı için özel bir hastaneden randevu aldım. Bebeğimin kalp atışlarini dinlemek istedim. Doktor çok ilgisizdi. Bebeğimde bir sorun var mı diyorum,onu bilemeyiz diyor. Kalp atışlarına bakabilir miyiz diyorum altı haftalık olmasına rağmen bir ay sonra gel diyor. Şuan bebek içerde kalbi atıyor mu ne halde bilmiyorum. Zaten endişelerim için gittim bir sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar gideyim mi? Kendi doktorumu mu bekleyeyim? Kadının ilgisiz tavırları çok rahatsız etti
Baska bir doktora gitsenize hangi ildesiniz oneride bulunayimmMerhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.