Doktorumdan Hiç Memnun Kalmadım

ilk haftalardaki lekelenmeler icin birsey vermiyorlar. sagliksizsa vucut bebegi atmaya calisiyormus cunku. doktorum bu sekilde anlatmisti. dokturun ilgisizligi cok can sıkıcı. farkli bir doktora daha gidin ama genekde birsey yapmiyorlar.

Asla. Sadece leke gördüm endişeliyim dedim normal ultrasonda çıkmadı alttan bakmak bile istemedi. Bebeğimde bir problem var mı dedim. Bi şey diyemem dedi. Oysa kendi doktorum birkaç gün içinde kalp atışlarına bakabilecegimizi söyledi.
Altan bakmak sizin gibi lekelenmesi olanlarda düşük riskini artırır o yuzden yani.

Kahverengi lekelenme bende de olmustu drum yaklasik 10 gun igne tedavisi vermisti progestan daha sonra da progestann fitilini kullanmistim dusuk tehlikesi sebebiyle. Hemen yarin baska bir dr a gorunun. Dinlenin bol bol su tuketin. Dua edin . Hersey olacagina varir. Bu arada evet alttan muayene ilk haftalarda sakincali. Normal karin ultrasonunda kanama olup olmadigi gorulur.

Kahve rengi leke benim icin hayra alamet olmamıştı canim umarım bebegin iyidir ve sana sıkı sıkı tutunur skinti olsa bile caninj sıkma benim iki tane evladim oldu tekrar cok şükür

Merhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Kahverengi bir leke geldi ve endişeleniyorum. Kendi doktorum müsait olmadıgı için özel bir hastaneden randevu aldım. Bebeğimin kalp atışlarini dinlemek istedim. Doktor çok ilgisizdi. Bebeğimde bir sorun var mı diyorum,onu bilemeyiz diyor. Kalp atışlarına bakabilir miyiz diyorum altı haftalık olmasına rağmen bir ay sonra gel diyor. Şuan bebek içerde kalbi atıyor mu ne halde bilmiyorum. Zaten endişelerim için gittim bir sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar gideyim mi? Kendi doktorumu mu bekleyeyim? Kadının ilgisiz tavırları çok rahatsız etti
Leke için fitil kullanman gerekebilir

Merhaba arkadaşlar
Altı haftalık hamileyim.
Kahverengi bir leke geldi ve endişeleniyorum. Kendi doktorum müsait olmadıgı için özel bir hastaneden randevu aldım. Bebeğimin kalp atışlarini dinlemek istedim. Doktor çok ilgisizdi. Bebeğimde bir sorun var mı diyorum,onu bilemeyiz diyor. Kalp atışlarına bakabilir miyiz diyorum altı haftalık olmasına rağmen bir ay sonra gel diyor. Şuan bebek içerde kalbi atıyor mu ne halde bilmiyorum. Zaten endişelerim için gittim bir sonuç alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Tekrar gideyim mi? Kendi doktorumu mu bekleyeyim? Kadının ilgisiz tavırları çok rahatsız etti
Kendi doktorunun özel numarası varmiydi sende.ulasabiliuomusun yani

doktor şu konuda haklı gerçekten bir şeyi var mı yok mu bilemez...
kahverengi lekelenme 'düşük tehdidi' olarak geçiyor...
ben de yaşadım 5 hafta boyunca...
bana ilaç verdiler vajinal progeteron hormonuydu...
ister kullan ister kullanma varsa bi düşük durumu engellemiyor ama lekelenmeyi durdurur dediler.
çok araştırdım cidden düşük önleyici hiç birşey yok.
düşecek bebeği tutan bir ilaç yok..
ben ilacı kullandım çünkü leke kan görmek beni çok strese sokuyordu o dursun istedim...
şimdi 34. haftadayız...
kalp atışlarını da bence dinletebilirdi..
sizi rahatlatırdı..
başka bir doktora gidin bence...

Asla. Sadece leke gördüm endişeliyim dedim normal ultrasonda çıkmadı alttan bakmak bile istemedi. Bebeğimde bir problem var mı dedim. Bi şey diyemem dedi. Oysa kendi doktorum birkaç gün içinde kalp atışlarına bakabilecegimizi söyledi.
Alttan baktırma zaten onda tehlikeli. Benim de başıma geldi hatta baya kanamam olmuştu. Doktor ilk üç ay zaten müdahale edemeyiz bebeğe tutunacaksa tutunur dedi. Progestan iğne verdi sonra kanamam durdu. Korkma sakin ol başka doktora git bakalım ne diycek

Back
X