- 4 Temmuz 2019
- 10
- 11
- Konu Sahibi KalbimRomadaKaldi
herkese merhabalar.. umarım okuyan kişiye bende umut olabilirim. 2018 Haziran ayında başladı bizim hikayemiz.. korunmayı bıraktık ve süpriz bir şekilde Temmuz ayında hamile olduğumu öğrendik. mutlu mutlu dolaşırken, hayatımıza bebeğin kalp atışı oluşmadığı sorunu girdi. bu durum ve sonraki yazacaklarımı ne ailemde ne de çevremde bugüne kadar hiç duymamıştım ama insan yaşadıkça herşeyi görüp, öğreniyormuş.. kürtajla sonuçlanan ve Aralık'a kadar dikkat etmemiz gerektiğini söyledikleri sürece yeniden başladık. Şubat 2019'da hamile olduğum sevincini yaşarken, yeni bir kavram girdi hayatımıza kimyasal gebelik.. sonrasında gelsin testler, tatmin edemeyen dr görüşmeleri.. süt hormonum yüksektiönce, sonrasında bir anda AMH diye bir kavram bir yerde 0,555 bir yerde 0.07.. aman allahım yumurta rezervim düşük ben hamile kalamamlara geçtik dr'larla. e sürecide bilmiyorsun kim ne derse yaptım, mart ayında her hafta neredeyse 6 tüp kan verdim. sonuçmu aşılama yoo direk tüp bebek dediler. ısrarla" bakın ben korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum, belkide tek sorun süt hormonu "dememe rağmen.. artık yorulduk ve bıktık aldık birikimimizi ve randevumuzu tüp bebek görüşmeye gideceğiz. arkadaşlarım sağolsunlar dr değiştir bak hiç bi alternatif denemedim bekle diye çok uyardılarki bu süreçte en az 5 farklı dr gittik AMH büyük harflerle yazıyorumki anlayın gözümüze sadece bunu soktular.. şu an ki dr gittim Temmuz'da duymak istediğim cümleyi söyledi. SEN HAMİLE KALABİLİYORSUN... bi bakalım önce çatlatma deneyelim, belki aşılama ama şu an tüp bebeklik durum söz konusu değil ki sen zaten 1yıl içerisinde ara vermene bağlı 2 kere hamile kalabilmişsin. hamile kalabilmek ayrı, sağlıklı bebek ayrıdırı konuştuk ve o gün ilk defa rahat uyudum. sanırım psikolojik olarak kendime kısır damgası vurdum. olmayacağına inandırıldım. femera+çatlatma iğnesi süresinde 21 temmuzda çatlatma iğnemi vurdurdum. herşeye dikkat ettik.. 8.gün test yaptım çift çizgiyi görüp sırf mutlu olayım diye DD 12 ya da 13. gün erken gebelik testi yaptım allahım pozitif ama yine inanamadım dr bile bekle sakin ol dedi ama nasıl olayım bir umut, 2 Ağustos Cuma gittim kan verdim 12.gün sonuç 82 :), ertesi gün kahverengi akıntım geldi nasıl korktum. sevincim geri kaçtı resmen.. pazar hiç kalkmadım ayağa dular okudum ve dün akşam yinekan verdik 201 :) şu an nasıl mıyım.. pregestan sanırım ona başlattı dr.. olur mu olmazmı bilmiyorum ama ümidinizi kaybetmeyin. herşey allahtan dualarınızı unutmayın. ve lütfen tek bşye odaklanmayın ya da izin verdirtmeyin. amh çok düşük, süt hormonum yüksek stresiyle 4,5 ayımı mahvettiler.. strese soktular.. olsun ya da olmasın ben hamile kalabiliyorum, önce allaha sonra dr güveniyorum. ve lütfen kendinize yorum yapılmasına izin vermeyin. ben çok forum gezdim, çok şey öğrendim.. umarım bende okuyana yardımcı olurum . rabbim hakkımızda hayırlısını doğru zamanda en güzel haliyle nasip etsin ..