- 6 Haziran 2009
- 414
- 1
benim gördğüm kasüstü fotoğraflar da gayet güzel görünüyordu gttiğim doktorlardakiler.ama sonuçta kasüstü ve kasaltının kıyaslaması engüzel yanyana görülebiliyor.kendi başına kasüstü zaten güzel gibi görünüyor.benm ekledğim fotoğrafta anlatmak istediklerim çok açık.ben gerçekten araştırdım her türlü yöntemi kullanan doktorla görüştüm ve bunu farkın ayrımına varmış biri olarak söylüyorum ki aynı sonucu vermesi pek olası gelmiyor banaaaaa.
umarım ameliyatın çok başarılı geçer.artk kararını vermiş amelyatını oluyosun elbette senin için dua ederiz.umarım çok ta memnun kalırsın herzaman.başarılar,allah yardımcın olsun... a.s.
Şekerim benim kimseyle şahsi problemim yok benim derdim sadece doğruları ve doğru doktoru bulmak. Burada herkes araştırıp elde ettiklerini yazıyor. Ama dediğim gibi siz sürekli sadece kas üstü değil kas altı ameliyatlarında ağrısız olduğunu iddia ediyorsunuz, Şimdi de kas altı ağrılı yazmışsınız. drensiz ameliyatı buldu yazmışsınız falan sadece bunlar bana doğru gelmiyor. Tüm göğsü de uyuştursa ilaçların etkisi 3-4 saatmiş. Çünkü herkes ağrı çekmeden ameliyat olmak ister tabii ki, Tuğrul beyin hastaları olarak siz bunu taahhüt ediyorsunuz ama ortada bunun sebebi yok, ütopik bişey.Bunu Türkiyede kimse bilmiyor, yapmıyor, anestezist olan kuzenimin 3 gün etkisi süren ilaçtan haberi yok ben bunları sordum size sadece. Bilmeyebilirsiniz, parmaklarınızı yormayın tabii ama bildiklerimi paylaşıyorum demeyin o zaman. Bir de (ben bildiklerimi paylaşayım bari, bugün de iki doktorla görüştüm, isteyen arkadaşlarla paylaşırım seve seve) genelde işte şahane doktorum sarkık mememi protezle topladı, diğerleri kesecekti, olsun sarkarsa yine toplatırım gibi bir şeyler dönüyor sitede onu da araştırdım arkadaşlar, genelde köprücük kemiği ile meme uç kısmı arası 20 santimi geçiyorsa çoğu doktor toplama ve protez koyma yanlısı yoksa 6 ay-1 sene içinde sarkıyormuş protezin de ağırlığıyla. Yani ben şahsen istemem bu kadar kısa sürede iki ameliyat olmak. Size şimdiden geçmiş olsun sevgili deepgreen.
canım inşallah operasyonun iyi gecer.ben de yarın akşam 5 de muayeneye gidyorum tuğrul beye..eğer fiyatta anlaşırsak küçültme yaptırıcam ben dee:) gelişmelerden haberdar ederim sizleri.
Ameliyatımı oldum, ve yaşadıklarımı birazdan "Tuğrul Turan'a ameliyat olanlar buraya" adlı başlık altında anlatacağım.
Şimdi koyduğun resimde, kas altı olan göğüste tuhaf bir görüntü var. Ve ben başka örneklerde de bu tuhaflığı gördüm. Memenin yuvallaklığı üstte bitiyor, bi çukurluktan sonra tekrar bir şişlik daha beliriyor. Ben hiç bir gerçek göğüste böyle bir şey görmedim. Buna doğal demek mümkün değil. Normal bir meme üstten çok hafif şişerek aşağıya doğru gelir. Şişlik önce çukurlaşıp sonra tekrar yükselmez.
Yıllarca dümdüz gezmiş biri olarak, ve kadınlarda en çok göğüslere, ve dekolteye daima dikkat etmiş biri olarak asla böyle bir şekil görmedim. Ve o koyduğun resimdeki kas altı konmuş memeyi hiç beğenmedim.
Kas üstü olan resimde zaten hiç başarılı değil.
Tuğrul Turan'ın videosundan bir cümle, "kas üstüne yuvarlak protezle, usulüne uygun bir yerleşim ile oldukça doğal bir görünüm elde edilebilir"
Bende bandajların bazı yerlerinden görebildiğim kadarıyla kendimde o resimdekinden bin kat doğal bir dekolte görebiliyorum. Üste doğru hafif ve doğal bir dekoltem oluşmuş. Neyse gerisini bizim doktorcuğumuzun başlığı altında anlatıcam. Lütfen okuyun. Ben şu anda çoooook mutluyum arkadaşlar. Darısı başınıza.....
fotoğrafta kasaltı örneğinde nasıl bir çukurluk gördün bilemiyorum ama ikisi arasındaki fark çok açık ortada.ewt iyi bir doktor kasüstünü daha doğal yapsın,ama nekadar gizleyebilir???hadi bu fotodaki gibi olmasın da nekadar güzel olabilir???kaslatındaki o söyledğin tuhaf bir görüntü dediğin şeyi gittiğim hiçbir doktorda göremedim maalesef bana biraz kötü örneklerden yola çıkıyorsun gibi geliyor.herneyse bence fazla tartışmaya gerek yok.demekki dual plane tekniği bulunana kadar yeryüzündeki hiçbir doktor doğal bir kasüstü yuvarlak protez konumu gerçekleştirememiş.ben de riske atıp ikinci ameliyatı göze almanın mantık dışı olduğunu düşünüyorum..sana da çok geçmiş olsun bu arada.umarım çok memnun kalırsın...
manabir, madem yeni araştırmaya başladınsana tavsiyem ilk görüşmeye gittiğin doktora ameliyat olma.. bir kaç doktor birden gez. mümkünse doktorlarla görüşmeye gitmeden önce forumda çeşitli yöntemlerle ameliyat olan arkadaşların yazılarını oku , nette tarat ve her yöntem hakkında az bucuk fikrin olsun . çünkü göğüs ameliyatında birden çok teknik var ,birden çok silikon tipi , birden çok çeşidi var .. her doktor kendince en uygun olanını öneriyor doğal olarak , ama senin içine sinmesi de önemli.. dediğim gibi önce nette araştır sonra aklına yatan bir kaç isimle görüş .
bu arada doktorların bazısı muayne ücreti alıyor bazısı almıyor.. tuğrul turan ı sorduysan yukarda , görüşme ücreti almayanladan ..