selennnnn'cim ağzına sağlık valla ne güzel demişsin. Gerçekten de insanlar çok iyi araştırıp, öyle seçim yapmalı bence. Ben ameliyat öncesi, ve sonrası yaşadığım süreçten, ve sonuçlarından oldukça memnunum. Evet senin hatırladığın doğru. Buradan da anlatmak istiyorum.
Bundan 2006 yılının bahar aylarında, Tuğrul Bey Memorial hastanesi'nde, yani Barış Bey'in yerindeyken, gazetede yayınlanan bir yazısını okumuştum. Hem Memorial Hastanesi'nin reklamı, hem de Tuğrul Bey'in ağzından göğüs büyütme estetiğini anlatan bir yazıydı. O yazıdaki bazı detaylar çok hoşuma gittiği için, ilk defa bir yeri arayıp, bu konuda bilgi alma cesaretini gösterdim. Aradığımda hastası vardı, sekretere telefonumu bıraktım ve kendisi beni aradı. Aynı şu anda da söylediği gibi, ertesi gün işiin başına dönebiliyorsun vs vs diye anlattı. Sonra ben dedim ki, "doktor bey, ben asgari ücretle çalışan biriyim. Taksitlendirme imkanınız, yada benim gibiler için özel bir indiriminiz varmı" dedim.
Başladı nasihatler vermeye. "Madem öyle, kendini geliştir. Sonuçta evlendiğin insan eğer seni seviyorsa, onlar fındıkta olsa öpecek, ceviz de olsa öpecek." gibi bir sürü nasihat verdi. Konuşması çok etkileyiciydi. Hani "ak sakallı dede" derler ya, onunla konuşuyormuşum gibi bir his oluştu içimde;-))
Ve bende onun dediği gibi kendimi geliştirmeye karar verdim. Ve başardım da. Daha iyi bir mesleğe atıldım. Hatta haftaya kendi işyerimi açıyorum;-)
Hem iş kurmak için, hem de silikon için 1 senede para biriktirdim. Yaz başında da doktor araştırmasına girdim. Aklımın bir köşesinde ise o 4 sene önce konuştuğum doktor hep duruyordu ama;-))
Fakat aklımda ne ismi ne cismi, hiç bir bilgisi yoktu. Allah'tan Memorial olduğunu unutmamışım;-)
Memorial'i arayıp, eski doktorunuzun adı neydi dediğimde Allah'tan kız ismini verdi.
Sonra burdan buldum işte ve ulaştım. İyi ki peşini bırakmamışım;-)))
Allah'ıma binlerce şükürler olsun...........