Doktorlar hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Evet canım kasaltı oldu ameliyatım. Ağrı eşiğim yüksek olabilir o yüzdende ameliyattan 1-1,5 saat sonra alışverişe gittim. Hatırlarsan bunu doktorda o gün söyledi. Ben alışverişteyken iki kez aradı hala eve gidip dinlenmedin mi diye? Ertesi günde uzun yola çıktım, sürekli kızım ile ilgilenebildim. ıstemeyen inanmayabilir. Ama ben olsam böyle bir şey olamaz demek yerine araştırmalarını öneririm. Ne bileyim burada Tuğrul Bey şu gün ameliyatımı yapacak diyen bir arkadaşı o gün 11:00 12:00 gibi yani ameliyattan çıktığı esnada ziyaret ederdim. Hatta inanmasam bile doktor ile görüşür ve inanmadığım şeyleri kendisine sorardım. Yaptığı operasyon resimlerine bakardım. En azından bunun imkansız olmadığını gözlerimle görürdüm. Bilgi korkuyu azaltır. Bir liste hazırlayıp listedeki tüm doktorlara gidilmesi lazım.

Gerçi ben o zaman sanada söylemiştim ''başka doktorlar ilede görüş'' demiştim ama sanırım sen Tuğrul Beyin ismini başka bir kanaldan öğrenmiş ve çok çok uzun zaman önce gitmeyi kafaya koymuştun yanlış mı hatırlıyorum? Başkasının yazdıkları ile karıştırmadım inşallah:)))))

Evet canım iyiki seni ziyaret etmişim. Cellminn, sen ve anneciğin ile tanıştım. Hem bahane ile 2,5 ay geçmesine rağmen 2. ay kontrolümü yaptıramamıştım onuda aradan çıkardım.

Allah bu ameliyatı isteyen herkese nasip etsin. ınşallah herkes çok iyi araştırır ve budur diyebileceği bir doktor ile tanışır.

Son düzenleme:
selennnnn'cim ağzına sağlık valla ne güzel demişsin. Gerçekten de insanlar çok iyi araştırıp, öyle seçim yapmalı bence. Ben ameliyat öncesi, ve sonrası yaşadığım süreçten, ve sonuçlarından oldukça memnunum. Evet senin hatırladığın doğru. Buradan da anlatmak istiyorum.
Bundan 2006 yılının bahar aylarında, Tuğrul Bey Memorial hastanesi'nde, yani Barış Bey'in yerindeyken, gazetede yayınlanan bir yazısını okumuştum. Hem Memorial Hastanesi'nin reklamı, hem de Tuğrul Bey'in ağzından göğüs büyütme estetiğini anlatan bir yazıydı. O yazıdaki bazı detaylar çok hoşuma gittiği için, ilk defa bir yeri arayıp, bu konuda bilgi alma cesaretini gösterdim. Aradığımda hastası vardı, sekretere telefonumu bıraktım ve kendisi beni aradı. Aynı şu anda da söylediği gibi, ertesi gün işiin başına dönebiliyorsun vs vs diye anlattı. Sonra ben dedim ki, "doktor bey, ben asgari ücretle çalışan biriyim. Taksitlendirme imkanınız, yada benim gibiler için özel bir indiriminiz varmı" dedim.
Başladı nasihatler vermeye. "Madem öyle, kendini geliştir. Sonuçta evlendiğin insan eğer seni seviyorsa, onlar fındıkta olsa öpecek, ceviz de olsa öpecek." gibi bir sürü nasihat verdi. Konuşması çok etkileyiciydi. Hani "ak sakallı dede" derler ya, onunla konuşuyormuşum gibi bir his oluştu içimde;-))
Ve bende onun dediği gibi kendimi geliştirmeye karar verdim. Ve başardım da. Daha iyi bir mesleğe atıldım. Hatta haftaya kendi işyerimi açıyorum;-)
Hem iş kurmak için, hem de silikon için 1 senede para biriktirdim. Yaz başında da doktor araştırmasına girdim. Aklımın bir köşesinde ise o 4 sene önce konuştuğum doktor hep duruyordu ama;-))
Fakat aklımda ne ismi ne cismi, hiç bir bilgisi yoktu. Allah'tan Memorial olduğunu unutmamışım;-)
Memorial'i arayıp, eski doktorunuzun adı neydi dediğimde Allah'tan kız ismini verdi.
Sonra burdan buldum işte ve ulaştım. ıyi ki peşini bırakmamışım;-)))
Allah'ıma binlerce şükürler olsun...........

Merhaba arkadaşım, bende de meme küçüklüğü sorunu var ama önce bu sene çocuk üzerine yoğunlaştım. Yine de doktorlara bakayım dedim şöyle bir. Şimdi bu Tuğrul bey telefonda size memeleriniz için ''onlar fındıkta olsa öpecek, ceviz de olsa öpecek'' dedi bu sizin hoşunuza mı gitti yani anlayamadım. Erkek değil mi bu doktor? Ayrıca gittiniz ameliyat mı oldunuz bide. Vallahi nutkum tutuldu, bir doktor nasıl böyle konuşur sizde marifet gibi yazarsınız. Kusurumu bağışlayın ama bir doktor böyle bişey dese bana tokadı yapıştırırım. Birde maaşım az demişsiniz taksit demişsiniz, git para kazan gel demiş bunun nesi muhteşem. Yaa bende mi bir tuhaflık var.:mymeka:

Sen yazdıklarımı anlamamışsın bence canım...
Adam bana sadece nasihat verdi o zaman, baba gibi yada abla gibi, yada her neyse..
Sen çok farklı bir açıdan bakmışsın olaya.

Bu adam mükemmel ve işinde bir numara.

Arkadaşlar bu arada ben geçende bir video izledim, yabancı bir sitede. Ameliyat sırasında göğüs altından kesiyorlar, ve az bir kan gelir gelmez bir şey sıkıyorla kesi yerine, sonra daha da içerilere sıkıyorlar o ilaçtan. Ve kanama duruyor tamamen. Sonrasında dikişleri atıyorlar ve direk takmıyorlar.
Tuğrul Bey ameliyatta kanama olmaz diyordu, demekki o da o tekniği uyguluyor. Demekki ondan direne gerek kalmıyor. Ben bu işi çözmeye başladım galiba ufak ufak;-)))))
Herkese sevgiler..

Arkadaşlar merhaba. Ben 08.08.2009 tarihinde Tuğrul Turan'a göğüs büyütme ameliyatı olmuştum.
Ve o gün gelmek isteyen ameliyatıma gelebilir demiştim. Kapım herkese açıktı yani;-))

Ameliyat öncesinde ise bende şöyle bir fikir vardı "keşke doktor hastalarından birini çağırsa da ameliyat olmuş birinin göğüslerinin şeklini canlı canlı görebilseydim" demiştim. Ama bunu doktora söyleyemedim tabiki. Şimdi aynı duyguyu yaşayan, ve ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara buradan, ve bir kaç tane daha topikten bir davette bulunmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum.
Büyük ihtimalle bu cuma, yada cumartesi dikişlerim alınıyor, ve ameliyat sütyeninden de kurtuluyorum.
Kliniğe gelip canlı örnek görmek isteyen olursa başımın üstünde yeri var;-)
Benim ameliyatım şu özelliklerde oldu; Kas üstü, yuvarlak, 325 cc yüksek profil, göğüs altı kesisi.
Benim yorumum: Muhteşemler;-))

Gelmek isteyen olursa bana haber versin, günüm netleşince günü ve saati bildireyim;-))
Sevgilerimle... Hepinizi öpüyorum...

Merhaba deepgreen,
ayrıca merhaba arkadaşlar!

yeni üye oldum, buraya bu konularla yer verdiğiniz için çok mutluyum! diğer konulardaki yazışmalara da az çok bakabildim...
küçük yaşlardan beri resmen küçük göğüslerimin zihnimde edindiği ağır yükünü taşıyorum.

deepgreen, sorum sana ve bu konuda ameliyatı atlatmış olanlara olcaktı...ameliyatı çok yeni atlatmışsın...bu zaman zarfında herhangi bir sorun yaşadın mı? memnun musun hayatından? göğüslerinin olması şu anda seni bedensel olarak rahatsız ediyor mu? kendine olan güvenin ve hayata tutumunda herhangi bir değişiklik oldu mu? enfeksiyon, yara, rahatsızlık veren his vs oldu mu, oluyor mu zaman zaman?

şimdiden çok teşekkürler!

senin doktorunu bana başka bir arkadaşım da tavsiye etmişti, kesinlikle paracı olmayan bi doktor!!

tuğrul turan gibi görüşme ücreti almayanları yazar mısınız kızlar? ben de 1-2 görüşmeye gitmek istiyorum ama çok da para harcamak istemiyorum

bence seçtiğin doktorlarla bire bir kendin görüşürsen daha çok fikir sahibi oluyorsun inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…