- Konu Sahibi Birdemetumut
-
Ya bende tam onu sormaya gelmiştimşimdi ovu teste göre 27.koyuydu 28 silikleşti biz 28 ve o haftayı eylül 3 e kadar değerlendrdk ama ayın 25nde de denedik ve silikleşince erkek çocuk deniyor ya ben hep inşallah 28den sonra hatta eylül 2-3 gibi kaldm diye hesap yapıorm çünkü adet günüm değerim 12.1 di yani yumurtlamadan ilişkiden sonra 14. Yani geç döllenme olmuş olmuyormu hesaba göre değer çok küçükken çünkü diğeri olsa değer daha çok çıkardı
Çift çizgi çıktığı iki günü derken,2 gün de t çizgisi koyumuyduOvulasyon testi kullandım çift çizgi çıktığı iki günü degerlendirdim prensesim oldu tel ugulamasina ve akinti takibime göre yumurtlama günüm
Çift çizgi çıktığı iki günü derken,2 gün de t çizgisi koyumuydu
Ama geç döllenme olmuş gözüküyor değilmi+12 diye bir durum söz konusu kız bebeklerde,yani yumurta çatlamaya başladığı zaman 12 saat sonrası ilişki olursa (vajina aidikleştiği için) kız bebek deniyor.sizin bir de sık ilişki olmuş bu da kızı getirir.hayırlısı bakalım gönlünüzce olsun inş
Hayır bu söylediğim kız için deneme yapanlarda araştıranların bilgisidir.benim oğlanda geç döllenme,kafam karışıyor halen geç döllenme konusunda..erkekte kız da olan var..Ama geç döllenme olmuş gözüküyor değilmi
Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadımyumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım
Sağol canım sende sağlıkla al kucağına inşallahCanım ovulasyon testinde pozitifi gördüğünde yumurta çatlamaya yakın demektir
Yeniden silikleştiğinde çatlamış oluyor kuzum
Benim şuan ikiside eşit koyulukta bu catlayacagi anlamına mi geliyoEvet aynen sonra yapmadım bilmiyorum ne aan silikleştiğini
Benim şuan ikiside eşit koyulukta bu catlayacagi anlamına mi geliyo
Her ihtimale karşı ilişkiye devam o zamanEvet bu bi kaç saatte sürebilir bi kaç günde takibe devam
Canım şöyleki hamile kalan bir arkadaşım dr a gittiğinde bugün muhakkak ilişki olsun yumurtan çatlamış demişti
Çatladıgı gün gecesi tek ilişki olmuş oğlan bebek bekliyor
Ben de çatlamadan hemen sonra taze spermle olan döllenmede erkek bebek ihtimalinin yüksek olduguna inanıyorum
Çünkü y ler x lerden daha hızlı
Ama yumurta çatladıgı an hazırda içerde bekleyen spermle döllenirse kız bebek
Çünkü y ler daha kısa süre yaşarmış daha hızlı oldukları ve cabuk yoruldukları için
Bu bir teoridir elbette ama bana en mantıklı geleni bu olmuştu şimdiye dek
Ben de yumurtlamadan önceki iki gün bekleyip çatlama günü ilişkiyle hamile kaldım
Erkek umudum var ama bilemiyorum daha cinsiyet öğrenmeye zaman var:)
Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadımyumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım
Erkek benimki ama ben sık ilişkiyle hamile kaldım 2günde 1... yumurtlamadan önce bekleyip çatlamayı değerlendireyim demedimMerhaba bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?
Erkek benimki ama ben sık ilişkiyle hamile kaldım 2günde 1... yumurtlamadan önce bekleyip çatlamayı değerlendireyim demedim
İnşallah darısı tüm isteyenlereSağlıkla büyütün inş
Kız bebekmiMerhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadımyumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım
Hayır erkekKız bebekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?