Gebeliğe Hazırlık DOKTORDA YUMURTA TAKİBİ YAPTIRIP KIZ BEBEĞE HAMİLE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hg canım sesimi duydun :))) evet aynen öyle

Canım şöyleki hamile kalan bir arkadaşım dr a gittiğinde bugün muhakkak ilişki olsun yumurtan çatlamış demişti
Çatladıgı gün gecesi tek ilişki olmuş oğlan bebek bekliyor

Ben de çatlamadan hemen sonra taze spermle olan döllenmede erkek bebek ihtimalinin yüksek olduguna inanıyorum

Çünkü y ler x lerden daha hızlı

Ama yumurta çatladıgı an hazırda içerde bekleyen spermle döllenirse kız bebek

Çünkü y ler daha kısa süre yaşarmış daha hızlı oldukları ve cabuk yoruldukları için

Bu bir teoridir elbette ama bana en mantıklı geleni bu olmuştu şimdiye dek

Ben de yumurtlamadan önceki iki gün bekleyip çatlama günü ilişkiyle hamile kaldım

Erkek umudum var ama bilemiyorum daha cinsiyet öğrenmeye zaman var:)

Bahsettiğin teorilerin hepsini biliyorum.sadece cinsiyet anlamında ve doktorun önerdiği zamanlamayı sordum
Bilgi için çok tşk ederim )

Bahsettiğin teorilerin hepsini biliyorum.sadece cinsiyet anlamında ve doktorun önerdiği zamanlamayı sordum
Bilgi için çok tşk ederim )

gerçekten çok şaşkınım şuanda bu msjlara...
cinsiyet ayarlamaya mı çalışıyorsunuz gerçekten...?
öyle bişey yokkk Allah neyi nasip ederse neyi laik görürse o var...
kız erkek fark etmez evlat evlattır hiç evlat sahibi olamayanlar var bilmem anlatabiliyor muyum.?
halinize elinizdekine şükretmeyi bilin....

Bunda tevekkülü bozan birşey yok
Tatlı heyecanlar bunlar
Elbette Rabbim bilir
Ama biz bilimsel açıdan degerlendirmeye çalışıyoruz
Yani gönlümüzden geçen cinsiyet olmayınca tüh deyip basımızı taşlara vurmicaz
Evlat o da

Yok ben istediğim olmazsa sokağa bırakcam:))))))))))

Cinsiyet ayarlama yoksa kıbrıs da cinsiyet seçimi neden var! Demek ki oluyormuş.
Elbetteki bilimsel yönü arastırılabilir
Kız isteriz erkek olur,erkek isteriz kız olur bas göz üstüne,allah önce sağlıklısını versin,ve olmayana öncelikle yaşatsın.
Kimseye bişeye inandığı Yok sizin gibi herkes Allah dan geldiğini biliyor.
Bir de kızımız olsun diyenleri bekliyorum topiğini ve erkek bebek istiyorum topiğinden haberiniz Yok sanırım.
Neden niçin bu tepki!!!
Şükretmediğimi nerden biliyorsunuz,üstelik istediğim olmazsa sokağa atıcam oldu mu!!!!
Ne çok bilen var yahu,ders vereceğinize kendinize saklayın...

Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadım yumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım

merak ettiğim için soruyorum hanımlar. geç döllenmenin cinsiyet üzerinde etkisi var mı? çoğunluk geç döllenme ile kız oluyor diye duydum ama tecrübesi olan var mı bilmem
Ya bende tam onu sormaya gelmiştim şimdi ovu teste göre 27.koyuydu 28 silikleşti biz 28 ve o haftayı eylül 3 e kadar değerlendrdk ama ayın 25nde de denedik ve silikleşince erkek çocuk deniyor ya ben hep inşallah 28den sonra hatta eylül 2-3 gibi kaldm diye hesap yapıorm çünkü adet günüm değerim 12.1 di yani yumurtlamadan ilişkiden sonra 14. Yani geç döllenme olmuş olmuyormu hesaba göre değer çok küçükken çünkü diğeri olsa değer daha çok çıkardı

Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadım yumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım
Merhaba; yumurtlama da t çizgisi c den koyu oluyor,24-36 saat içinde t çizgisi silikleşmeye başlıyor işte bu yum un çatlaması oluyor

merak ettiğim için soruyorum hanımlar. geç döllenmenin cinsiyet üzerinde etkisi var mı? çoğunluk geç döllenme ile kız oluyor diye duydum ama tecrübesi olan var mı bilmem
Benim geç döllenme idi şimdi 3.5 yasında oğlum var.geneli kız der ama oğlu olan da çok var geç döllenme ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…