- 29 Mayıs 2013
- 2.830
- 5.003
- 358
- Konu Sahibi Birdemetumut
Yazmayi unutmusum 21 kasim benim tam yumurtlama günüme denk geliyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımYazmayi unutmusum 21 kasim benim tam yumurtlama günüme denk geliyor...
Hg canım sesimi duydun :))) evet aynen öyleSelam kızlar
Yumurta takibi ile cinsiyet belirlemeden bahsediyoruz sanırım
Hg canım sesimi duydun :))) evet aynen öyle
Canım şöyleki hamile kalan bir arkadaşım dr a gittiğinde bugün muhakkak ilişki olsun yumurtan çatlamış demişti
Çatladıgı gün gecesi tek ilişki olmuş oğlan bebek bekliyor
Ben de çatlamadan hemen sonra taze spermle olan döllenmede erkek bebek ihtimalinin yüksek olduguna inanıyorum
Çünkü y ler x lerden daha hızlı
Ama yumurta çatladıgı an hazırda içerde bekleyen spermle döllenirse kız bebek
Çünkü y ler daha kısa süre yaşarmış daha hızlı oldukları ve cabuk yoruldukları için
Bu bir teoridir elbette ama bana en mantıklı geleni bu olmuştu şimdiye dek
Ben de yumurtlamadan önceki iki gün bekleyip çatlama günü ilişkiyle hamile kaldım
Erkek umudum var ama bilemiyorum daha cinsiyet öğrenmeye zaman var:)
Bahsettiğin teorilerin hepsini biliyorum.sadece cinsiyet anlamında ve doktorun önerdiği zamanlamayı sordum
Bilgi için çok tşk ederim)
Bahsettiğin teorilerin hepsini biliyorum.sadece cinsiyet anlamında ve doktorun önerdiği zamanlamayı sordum
Bilgi için çok tşk ederim)
gerçekten çok şaşkınım şuanda bu msjlara...
cinsiyet ayarlamaya mı çalışıyorsunuz gerçekten...?
öyle bişey yokkk Allah neyi nasip ederse neyi laik görürse o var...
kız erkek fark etmez evlat evlattır hiç evlat sahibi olamayanlar var bilmem anlatabiliyor muyum.?
halinize elinizdekine şükretmeyi bilin....
Yok ben istediğim olmazsa sokağa bırakcam:))))))))))Bunda tevekkülü bozan birşey yok
Tatlı heyecanlar bunlar
Elbette Rabbim bilir
Ama biz bilimsel açıdan degerlendirmeye çalışıyoruz
Yani gönlümüzden geçen cinsiyet olmayınca tüh deyip basımızı taşlara vurmicaz
Evlat o da
Cinsiyet ayarlama yoksa kıbrıs da cinsiyet seçimi neden var! Demek ki oluyormuş.gerçekten çok şaşkınım şuanda bu msjlara...
cinsiyet ayarlamaya mı çalışıyorsunuz gerçekten...?
öyle bişey yokkk Allah neyi nasip ederse neyi laik görürse o var...
kız erkek fark etmez evlat evlattır hiç evlat sahibi olamayanlar var bilmem anlatabiliyor muyum.?
halinize elinizdekine şükretmeyi bilin....
Merhaba
Doktora gidip yumurtlama takibi yaptırıp kız bebeğe hamile kalanlar hangi günleri değerlendirdiniz
Deneme günlerinizi paylaşırmısınız?
Ovulasyon testi ile mi takip ediyorsun sen?
Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadımCanım şöyleki hamile kalan bir arkadaşım dr a gittiğinde bugün muhakkak ilişki olsun yumurtan çatlamış demişti
Çatladıgı gün gecesi tek ilişki olmuş oğlan bebek bekliyor
Ben de çatlamadan hemen sonra taze spermle olan döllenmede erkek bebek ihtimalinin yüksek olduguna inanıyorum
Çünkü y ler x lerden daha hızlı
Ama yumurta çatladıgı an hazırda içerde bekleyen spermle döllenirse kız bebek
Çünkü y ler daha kısa süre yaşarmış daha hızlı oldukları ve cabuk yoruldukları için
Bu bir teoridir elbette ama bana en mantıklı geleni bu olmuştu şimdiye dek
Ben de yumurtlamadan önceki iki gün bekleyip çatlama günü ilişkiyle hamile kaldım
Erkek umudum var ama bilemiyorum daha cinsiyet öğrenmeye zaman var:)
Ya bende tam onu sormaya gelmiştimmerak ettiğim için soruyorum hanımlar. geç döllenmenin cinsiyet üzerinde etkisi var mı? çoğunluk geç döllenme ile kız oluyor diye duydum ama tecrübesi olan var mı bilmem![]()
Merhaba; yumurtlama da t çizgisi c den koyu oluyor,24-36 saat içinde t çizgisi silikleşmeye başlıyor işte bu yum un çatlaması oluyorMerhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadımyumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım
Benim geç döllenme idi şimdi 3.5 yasında oğlum var.geneli kız der ama oğlu olan da çok var geç döllenme ilemerak ettiğim için soruyorum hanımlar. geç döllenmenin cinsiyet üzerinde etkisi var mı? çoğunluk geç döllenme ile kız oluyor diye duydum ama tecrübesi olan var mı bilmem![]()