• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık DOKTORDA YUMURTA TAKİBİ YAPTIRIP KIZ BEBEĞE HAMİLE KALANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende tam onu sormaya gelmiştim:halay: şimdi ovu teste göre 27.koyuydu 28 silikleşti biz 28 ve o haftayı eylül 3 e kadar değerlendrdk ama ayın 25nde de denedik ve silikleşince erkek çocuk deniyor ya ben hep inşallah 28den sonra hatta eylül 2-3 gibi kaldm diye hesap yapıorm çünkü adet günüm değerim 12.1 di yani yumurtlamadan ilişkiden sonra 14. Yani geç döllenme olmuş olmuyormu hesaba göre değer çok küçükken çünkü diğeri olsa değer daha çok çıkardı

+12 diye bir durum söz konusu kız bebeklerde,yani yumurta çatlamaya başladığı zaman 12 saat sonrası ilişki olursa (vajina aidikleştiği için) kız bebek deniyor.sizin bir de sık ilişki olmuş bu da kızı getirir.hayırlısı bakalım gönlünüzce olsun inş

Ovulasyon testi kullandım çift çizgi çıktığı iki günü degerlendirdim prensesim oldu tel ugulamasina ve akinti takibime göre yumurtlama günüm

+12 diye bir durum söz konusu kız bebeklerde,yani yumurta çatlamaya başladığı zaman 12 saat sonrası ilişki olursa (vajina aidikleştiği için) kız bebek deniyor.sizin bir de sık ilişki olmuş bu da kızı getirir.hayırlısı bakalım gönlünüzce olsun inş
Ama geç döllenme olmuş gözüküyor değilmi

Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadım :KK43: yumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım

Canım ovulasyon testinde pozitifi gördüğünde yumurta çatlamaya yakın demektir
Yeniden silikleştiğinde çatlamış oluyor kuzum

Canım şöyleki hamile kalan bir arkadaşım dr a gittiğinde bugün muhakkak ilişki olsun yumurtan çatlamış demişti
Çatladıgı gün gecesi tek ilişki olmuş oğlan bebek bekliyor

Ben de çatlamadan hemen sonra taze spermle olan döllenmede erkek bebek ihtimalinin yüksek olduguna inanıyorum

Çünkü y ler x lerden daha hızlı

Ama yumurta çatladıgı an hazırda içerde bekleyen spermle döllenirse kız bebek

Çünkü y ler daha kısa süre yaşarmış daha hızlı oldukları ve cabuk yoruldukları için

Bu bir teoridir elbette ama bana en mantıklı geleni bu olmuştu şimdiye dek

Ben de yumurtlamadan önceki iki gün bekleyip çatlama günü ilişkiyle hamile kaldım

Erkek umudum var ama bilemiyorum daha cinsiyet öğrenmeye zaman var:)

Merhaba bebeğinizin cinsiyeti ne oldu merak ettim :))

Merhaba çatlama dediğiniz ovulasyon testinde pozitifi görüdüğünüz zaman mı? Ben bunu bir türlü anlamadım :KK43: yumurtlamadan sonra ne zaman çatlıyor? Bunu nasıl anlarım
Kız bebekmi 🙈💞💕

Back