doktora gitmeye cekinenler:s

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Arkadaslar ben 33yasindayim.cocuk istiyorum 4aydir olmuyor.Kadindogum doktoruna gidicem ama sıkıliyorum.yanimda gidebilecegim kimsede yok.bana bir yardim edin siz utaniyormuydunuz.ne yapiliyor muayenede aman ne biliyim iste dedimya sıkıliyorum...

bende utanyodum gide gide alıştım artık.doktor muayene ediyo bnde tedavi göryorum.idrara sıkışık gidersen karından ultrasona bakar.değilsen vajinal ultrasona alır.utancak bişey yok oda işini yapıyo...bayan doktora git istersen daha rahat olursun.

Cok sagol cevap icin ama afedersin muayenede ustune bisi veriyorlarmi acaba ?dediginiz gibi bayana gitmek beni biraz rahatlatir

Cok sagol cevap icin ama afedersin muayenede ustune bisi veriyorlarmi acaba ?dediginiz gibi bayana gitmek beni biraz rahatlatir

doktor sana hazırlan der altını çıkarırsın üstünede bez örtersin.muayene yattağının üstünde bez oluyo.doktor bakmıyo zaten ekrandan takip ediyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…