Allah aşkına varikoselin ameliyatı var artık herseye bitmiş değil sperm güçlendirici bir sürü tıbbi medikal tedaviler mevcut bütünn bunlar denendikten sonra kısırım denmeli önce tedavi sonra sabır olmazsa da RabbimdenMerhaba! Hanımlar buraya çeşitli konular açmıştım ama ne zamandır eşimle bin bir türlü sıkıntıları atlatıp evliliğimize yön verip çocuk yapma kararı aldık yaşımız da malum bugün çocuk için genel muayene amaçlı doktora gittik bende bişey çıkmadı adetim vs. Düzenli fakat eşimde spermiyogram yapıldı ve hareketli sperm sayısı sıfır çıktı ileri hızlı hareket sıfır testi doktor inceledi sonuçlar düşük dedi muayene sonucu da varikosel olduğunu söyledi yıkıldım resmen eşimde hastaneye giderken boşuna gidiyoruz bişey çıkmayacak görürsün diye söylene söylene gitti spermiyogramı zoraki yaptırdı ben kendimde Sorun beklerken onda çıktı bundan bizene diyebilirsiniz fakat sormak istedim daha önce yaşamış olanlar belki bana fikir verebilir bu konuda ne yapılabilir eşim psikolojik olarak çöktü benimle konuşmuyor ben kısırım gibi şeyler söyleyip moralimi bozuyor
Allah bağışlasınVarikosel ameliyati olur herhalde.
Benim esimin degerleri boyle degildi ama varikoseli vardi. Ameliyattan 7 ay sonra hamile.kaldim. oglum 2 bucuk yasinda Allah uzun ömürler versin..
Düşünmüyor değilimDemek ki sizde bir sorun olsaymis size de bunu diyecekmis.
Merhaba! Hanımlar buraya çeşitli konular açmıştım ama ne zamandır eşimle bin bir türlü sıkıntıları atlatıp evliliğimize yön verip çocuk yapma kararı aldık yaşımız da malum bugün çocuk için genel muayene amaçlı doktora gittik bende bişey çıkmadı adetim vs. Düzenli fakat eşimde spermiyogram yapıldı ve hareketli sperm sayısı sıfır çıktı ileri hızlı hareket sıfır testi doktor inceledi sonuçlar düşük dedi muayene sonucu da varikosel olduğunu söyledi yıkıldım resmen eşimde hastaneye giderken boşuna gidiyoruz bişey çıkmayacak görürsün diye söylene söylene gitti spermiyogramı zoraki yaptırdı ben kendimde Sorun beklerken onda çıktı bundan bizene diyebilirsiniz fakat sormak istedim daha önce yaşamış olanlar belki bana fikir verebilir bu konuda ne yapılabilir eşim psikolojik olarak çöktü benimle konuşmuyor ben kısırım gibi şeyler söyleyip moralimi bozuyor
Amin. Sizin de olur üzülmeyin.. Ameliyatını olsun. Duzelir.Allah bağışlasın
Okudum şimdi gerçekten çok etkilendim Rabbim dileyen herkese nasip etsinProfilimde bununla ilgili uzun bir konu yazdım. Lütfen okuyun sorularınızın cevabını bulursunuz. Eşimde sayı azlığı ve hareketsizlik vardı(oligospermi) tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım. Çok şükür Allah nasip etti. Sabır ve dua yeterli.
Peki aynı zamanda varikoselle birlikte sperm hareketliliği sıfırmıydı sizde yoksa normalmiBenim eşimde ayniydi. Varikosel ameliyati oldu. Sonra sabah ve aksam 1 tatli kasigi keciboynuzu özü pekmezi aldim aktardan onu yedi 1 ay boyunca. Ve 2. Ay hamile kaldim cook sukurm oglum 2 yasinda suan. Yani esin hic moralini bozmasin. Arkadasimin eside sperm hareketlilil sifirdi suan ikizleri var. Yani tedavisi vae sukur icinizi ferah tutun
Üroloji bölümüneÖncelikle geçmiş olsun. Sanırım çaresi olan bir şey. Biz de bebek düşünüyoruz sizin gibi hem ben hem eşim muayene olmak istiyoruz. Acaba eşiniz hangi bölüme göründü bu sperm testi için?