• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktora gitmek mantıklı mı acil cevap ??

Su an bunları düşünmenin sana hiç faydası yok, dediğin ihtimaller olsa bile tedavisi yok, o yüzden pozitif ol kafani başka seyelrle oyala hayırlısıyla gelişir inşallah 😊
Sanki yakın arkadaşım konuştu 😅 aynen öyle yapmaya çalışacağım çok sağolun 🥰

Sanki yakın arkadaşım konuştu 😅 aynen öyle yapmaya çalışacağım çok sağolun 🥰
Bayramda kendini yorma, hirpalama, ağır kaldırma, atlayıp zıplama, sakin hareket et yani ki problem çıkmasın

Bayramda kendini yorma, hirpalama, ağır kaldırma, atlayıp zıplama, sakin hareket et yani ki problem çıkmasın
Çok teşekkür ederim sizce tekrar betaya baktırmalı mıyım hangi gün baktırmam lazım,bugün bakıldı en son .

Çok teşekkür ederim sizce tekrar betaya baktırmalı mıyım hangi gün baktırmam lazım,bugün bakıldı en son .
Düzenli artıyor mu diye merak ediyorsan iki günde bı baktirabilirsin yoksa sürekli kan vermene de gerek yok aslında, yine de istiyorsan salı persembe de bakabilirsin

Düzenli artıyor mu diye merak ediyorsan iki günde bı baktirabilirsin yoksa sürekli kan vermene de gerek yok aslında, yine de istiyorsan salı persembe de bakabilirsin
Bende devamlı kan vermek istemiyorum aslında ,perşembe cuma pazar verdim biraz beklesem iyi olacak perşembe günü vermeyi düşünüyorum tekrardan.

Arkadaşlar adet dönemim bugündü ve beta sonucum 332 çıktı,cuma ise 117 çıkmıştı,Salı günü kadın doğumdan randevu aldım ama gitmek sizce şu aşamada mantıklı mı bazıları çok erken diyor .Ne zaman gitmek daha iyi olur?Malum bayram giriyor
Gitsen kese görünmez sadece stres yaparsın neden görülmedi diye en iyisi 1 hafta sonra gitmek

Back
X