Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende özele gitmeyi düşünüyordum ama şu değerle gitmek komik mi kaçar acaba diye düşünüyorumDeğer 2000-3000 olmadan gitmeyin bence bir şey gözükmediği için bakmıyorlar. bende değer 300ken devlete gittim doktorun bi niye geldin ki demediği kaldı
Bayramdan sonra gitseniz daha iyi olur bence hem bebeği ve kalp atışlarını da duyarsınız belki zaman da geçmiş olurArkadaşlar adet dönemim bugündü ve beta sonucum 332 çıktı,cuma ise 117 çıkmıştı,Salı günü kadın doğumdan randevu aldım ama gitmek sizce şu aşamada mantıklı mı bazıları çok erken diyor .Ne zaman gitmek daha iyi olur?Malum bayram giriyor
Aslında niyetim cumartesi çağırır mu acaba diyeydiCuma falan gitsen biraz yükselmiş olur kese gorunebilirdi, salı şüpheli, erken olmuş biraz
Peki bu süre zarfında 5000 olana kadar ne yaptınız hep kan mı verdinizDeğer daha düşük gitmeyin bence ki ben 5 bin olduğu halde gitmemiştim kalp atışı 6. Haftada duyuluyor o zamana kadar bekleyin bence sonra yok boş keseydi yok kese gözükmedi gibi saçma şeylerle kafanız bulanmasın
Yok canım o kadar kan verilir mi şimdi ki degerini biliyorsun zaten ortalama cumaya 1500olur diğer hafta gidersen güzel yukselmis olur bayramdan sonraya alırsın randevunu, 1500de vajinal bakarsa keseyi görür belkiPeki bu süre zarfında 5000 olana kadar ne yaptınız hep kan mı verdiniz
Hayır adetim gecikmesini beklemiştim önce 3 bindi sonra 5 bin küsür olmuştuPeki bu süre zarfında 5000 olana kadar ne yaptınız hep kan mı verdiniz
Bayramdan sonra memleketimde olacaktım aslında ondan ötürü acele etmiştim ama olmazsa memleketimde bir doktora gider bayram haftasındaki Çarşamba baktırırım o zamana kadar değer hem artmış olurYok canım o kadar kan verilir mi şimdi ki degerini biliyorsun zaten ortalama cumaya 1500olur diğer hafta gidersen güzel yukselmis olur bayramdan sonraya alırsın randevunu, 1500de vajinal bakarsa keseyi görür belki
Gecikmesini beklemeden öğrendim 3 gün kala bugünde adet günüm 332 çıktı stres oluyorum sanırım, sürekli kimyasal, dış gebelik haberi okuduğum için herhaldeHayır adetim gecikmesini beklemiştim önce 3 bindi sonra 5 bin küsür olmuştu
En mantıklısı orada da bı doktora gidebilirsin, 6000civarinda olmuş olur betanBayramdan sonra memleketimde olacaktım aslında ondan ötürü acele etmiştim ama olmazsa memleketimde bir doktora gider bayram haftasındaki Çarşamba baktırırım o zamana kadar değer hem artmış olur
Evet teşekkür ederimEn mantıklısı orada da bı doktora gidebilirsin, 6000civarinda olmuş olur betan
Neler okuyorsun akışına bırak, ayrıca gebelik oluşunca rahim kalinlasiyor zaten neyine takıldın kiiEvet teşekkür ederimKafamı bu rahim kalınlaşması progrestoren değeri filan karıştırdı
Arkadaşlar adet dönemim bugündü ve beta sonucum 332 çıktı,cuma ise 117 çıkmıştı,Salı günü kadın doğumdan randevu aldım ama gitmek sizce şu aşamada mantıklı mı bazıları çok erken diyor .Ne zaman gitmek daha iyi olur?Malum bayram giriyor
İnşallah çok güzel çıkar sonucunuz,bende cumartesi gibi düşünmüştüm ama hem yarım gün hem de o gün yola çıkacağım için verimsiz olacağını düşündümCanım çok güzel çıkmış.![]()
bende bu cuma gece verdim 108 di bakalım bu gece kaç çıkacak. Doktora bende gitmedim cumartesi gitmek istiyorum şansımı deneyeceğim.
Burada birilerine doktor rahmin çok kalınlaşmamış filan demiş,kimyasal gebelik olsun dış gebelik olsun epey tedirgin oldum aslındaNeler okuyorsun akışına bırak, ayrıca gebelik oluşunca rahim kalinlasiyor zaten neyine takıldın kii
Arkadaşlar adet dönemim bugündü ve beta sonucum 332 çıktı,cuma ise 117 çıkmıştı,Salı günü kadın doğumdan randevu aldım ama gitmek sizce şu aşamada mantıklı mı bazıları çok erken diyor .Ne zaman gitmek daha iyi olur?Malum bayram giriyor