Gerekiyorsa antibiyotik verilir. Veremezler diye bir sey yok.
Ucugunuza karbonat surebilirsiniz. Hamilelikte zarar vermez zannediyorum. Bala alerjiniz yoksa bogazinizi yumusatir. Ozellille ilik suyla..
var canım hamilelerinde kullanabileceği antibiyotikler boşuna zorlama kendini git hemen bende 2 kez kullandım
adını hatırlamıyorum canım ama bildiğim kadarıyla penisilin alerjisi olanlar içinde özel antibiyotikler var eritromisin etken maddeli olanları varmış mesela doktora söylersin burada sana yazdığı antibiyotiği yazarsın yine bakarız netten için rahat etsin ama en iyi doktor bilir.Penisilin var mı içinde. Daha önce veremem demişti kadın doğumcunun biri. Penisilin kullanılır dedi de ondan kafam karıştı.
Kekik çayı da baya etki ediyor
Şirkeyle rgargar yapabilirsin limon suyu icrbilirsin
Onu bilmiyorum canım.sirkeyle limonun zararı yok ama onlardan eminim.doktora git bi çare bulacaktır.Sirkeyi de yapayım. Kekik çayı bebek için zararlı diyorlar.
Bu arada doktor bakıyorum bir taraftan. Ve haftaya veriyor randevuyu. Aile hekimine gideceğim öğleden sonra.
geçmiş olsun, yalnız benim kadın doğumcu sürekli uyarıyor beni, herkes hasta sen olma diye :)
bence mümkünse evde yat dinlen, onun dışında KBB uzmanı da hamileliğini hesaba katarak ilaç yazar veya yazmaz.
ben ilaç kullanmıştım ama alerjim falan yok.
belki sana hiç yazmaz dediğin gibi.
adını hatırlamıyorum canım ama bildiğim kadarıyla penisilin alerjisi olanlar içinde özel antibiyotikler var eritromisin etken maddeli olanları varmış mesela doktora söylersin burada sana yazdığı antibiyotiği yazarsın yine bakarız netten için rahat etsin ama en iyi doktor bilir.
Benim kizimin da penisiline alerjisi var ve doktorlar lazım olduğunda penisiline içermeyen antibiyotikler veriyor.neden vermezler dediniz anlamadım.
Penisilin türevi veriyorlar ve ona alerjim var. Penisilin hariç verilmiyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum
Verilenler var tabii ki.tabii penisilinlerle capraz reaksiyon gösterebiliyor.
Alerji derken ne mesela?
Ayrica belki de antibiyotige gerek yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?