Bende hastalanmıştım hamileliğimde,kadın doğum doktorum ilaç kullanamazsın dinlen,iyi beslen demişti,birde okyanus suyu yazıp göndermişti. 1 haftada toparladım ilaçsız ama sizin durumunuzu siz bilirsiniz,ilaçsız toparlanamayacağınızı düşünüyorsanız gidin,uygun ilaç verirler ,içiniz rahat etmezse kendi doktorunuza danışırsınız.
Geçmiş olsun
Canım doktor mutlaka uygun bir ilaç verecektir.ben hamileliğimin 7.haftasında idrar yolu iltihabı sebebi ile 1 hafta antibiotik kullandım hemde 1000lik.hiçte bişey olmadı şükürler olsun.doktorum gebelikte tedavi edilmeyen hastalık bebeğe daha çok zararlı dedi.lütfen kendi başına çözüm arayıp hastalığını derinleştirme.
Canım onu anladım zaten.diyorumki doktor antibiotik dışı ilaç verir belki hani iyileşmeni kolaylaştırıcı.takviye gibi.sonuçta bitki çayı gibi şeyleride doktora sormadan kullanma.o yönlendirir seni diyorum.
Canım onu anladım zaten.diyorumki doktor antibiotik dışı ilaç verir belki hani iyileşmeni kolaylaştırıcı.takviye gibi.sonuçta bitki çayı gibi şeyleride doktora sormadan kullanma.o yönlendirir seni diyorum.
Yok canım. Kullanmam. Bitki çayları felan hamilelikte sıkıntı.
Benim gibi penisilin alerjisi olup hamilelikte ilaç kullanmış vardır belki diye açtım konuyu. Özelde doktor ararım gönül rahatlığıyla diye. Devlette randevu yok. Özele de bu gün gidemem randevu yoktur zaten.
Normal zamanda da ilaç vermede zorlanıyor doktorlar. Penisilin hariç aspirin de yasak. Gıda alerjilerim de var. Hal böyle olunca. Doktorlar bile çekiniyor
Yok canım. Kullanmam. Bitki çayları felan hamilelikte sıkıntı.
Benim gibi penisilin alerjisi olup hamilelikte ilaç kullanmış vardır belki diye açtım konuyu. Özelde doktor ararım gönül rahatlığıyla diye. Devlette randevu yok. Özele de bu gün gidemem randevu yoktur zaten.
Normal zamanda da ilaç vermede zorlanıyor doktorlar. Penisilin hariç aspirin de yasak. Gıda alerjilerim de var. Hal böyle olunca. Doktorlar bile çekiniyor
Hamilelikte çoğu doktor zaten korkak davranıyor.kendine güvenen doktor çok az.ki alerjin varsa işin dahada zor.ben 11.haftada çok çarpıntı olmuştum gece eşim nabzım 125 olunca tansiyonda normal olunca hastaneye götürdü.doktor tansiyon normal yapcak bişey yok sakin olun geçer dediler gönderdiler.ertesi günde tekrarlayınca izmir kentteki doktoruma gittik hemen bir ilaç verdi normale döndüm.demem o ki doktor varrr doktor varr..sağlıcakla kal canım Allah şifa versin.
Hamilelikte çoğu doktor zaten korkak davranıyor.kendine güvenen doktor çok az.ki alerjin varsa işin dahada zor.ben 11.haftada çok çarpıntı olmuştum gece eşim nabzım 125 olunca tansiyonda normal olunca hastaneye götürdü.doktor tansiyon normal yapcak bişey yok sakin olun geçer dediler gönderdiler.ertesi günde tekrarlayınca izmir kentteki doktoruma gittik hemen bir ilaç verdi normale döndüm.demem o ki doktor varrr doktor varr..sağlıcakla kal canım Allah şifa versin.
Uzman doktorlardan hemen randevu alınmıyor malum. Hamileyim boğazım ve lenf bezimin teki şişmiş, uçuk çıkmış ayrıca. Hamile olmadan önce böyle olunca penisilin içermeyen antibiyotik veriyorlar ve geçiyordu.
Şimdi veremezler. Kadın doğuma da haftaya randevu buldum. KBB ye gitsem bana uygun ilaç var mı ki? Evde sarmısak soğan hariç ne yapabilirimi. Bir çok şeye de alerjim var