- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Telefonu uzak tutup deneyin. Ben de yakın bakınca olmadı malum miyop uzak görüşü etkiliyor :))2,5 numara miyopum,alakası yok fotoların.
gözlükle de gözlüksüz de aynı görüyorum.Telefonu uzak tutup deneyin. Ben de yakın bakınca olmadı malum miyop uzak görüşü etkiliyor :))
yani şöyle miyopsan eğer gözlüğü taktığında ,değilsen gözlüklü yazan halindekini görüyorsunben anlamadım bunu hep gözlüklüyken yazanları görüyorum gözlük olmadığı halde
o zaman miyop diyilimmmyani şöyle miyopsan eğer gözlüğü taktığında ,değilsen gözlüklü yazan halindekini görüyorsun
örneğin miyop kişi sarışın kadını iki normal kadın gibi görürken miyop olmayan birinin kedi kadın olduğunu görüyor
çok acı bir gerçeği maalesef söylemek zorundayım üç aylık ömrünüz kaldıçok ileri olmasada miyop var ama fotoların hepsine gözlüksüz bakmama rağmen gözlüklü olan şekilde gördüm şimdi ne demek buölecek miyim doktor
desene bu testi yapanlar saçmalamış baksana miyop olan kişiler de olmayanlarla aynı görüyoro zaman miyop diyilimmm
gerçi 0,75 gözlüğüm var
bence de pek doğru değil gibidesene bu testi yapanlar saçmalamış baksana miyop olan kişiler de olmayanlarla aynı görüyor
ayyy öyle dan diyeçok acı bir gerçeği maalesef söylemek zorundayım üç aylık ömrünüz kaldı
olabilir belki sadece ileri derece miyoplar için geçerlidir testYa bi ben miyim gören? Bazıları net olmasa da çoğu değişti. Acaba bunda benim 3.5 ve 3.25 miyop olmam etkili mi?
dur hamile halinle panik yapma değilsindirGözlerimi kısarak baktigimda altta yazanlari gördüm. Miyop muyum şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?