Doktora gitmeden beyin yakan miyop testi!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
O karelerin nasıl göründüğü bir miyop tarafından gözlüklü ve gözlüksüz olarak böyle değerlendirildi!... İşte doktora gitmeden beyin yakan miyop testi!... Gözlüksüzken: Marilyn Monroe Gözlüklüyken: Albert Einstein

Gözlüksüzken: Motorsiklet Gözlüklüyken: Bisiklet

Gözlüksüzken: Araba (ile üzerinde kırmızı bir yuvarlak) Gözlüklüyken: Yunus ile topu

Gözlüksüzken: Dalgıç Gözlüklüyken: Astronot

Gözlüksüzken: Köpek Gözlüklüyken: Kedi

Gözlüksüzken: Sol üstte sakin bir kadın yüzü, sağ üstte kızgın bir erkek yüzü, sol altta gülümseyen bir erkek yüzü, sağ altta sakin bir erkek yüzü. Gözlüklüyken: Sol üstte kızgın bir erkek yüzü, sağ üstte sakin bir kadın yüzü, altlarda sakin birer yüz
http://www.aksam.com.tr/yasam/doktora-gitmeden-beyin-yakan-miyop-testi/galerihaber-461795/9

Gözlüksüzken: Yan yana duran birbirinin aynısı iki kadın resmi Gözlüklüyken: Sağdaki bir kedi kadın

Gözlüksüzken: Lois Lane ile Süperman Gözlüklüyken: Lois Lane ile ellerinde güllerle Clark Kent

Gözlüksüzken: Boş bir ofis Gözlüklüyken: Ofis eşyalarla dopdolu ve sandalyede bir kadın oturuyor

2,5 numara miyopum,alakası yok fotoların.

ben anlamadım bunu hep gözlüklüyken yazanları görüyorum gözlük olmadığı halde
yani şöyle miyopsan eğer gözlüğü taktığında ,değilsen gözlüklü yazan halindekini görüyorsun

örneğin miyop kişi sarışın kadını iki normal kadın gibi görürken miyop olmayan birinin kedi kadın olduğunu görüyor gözlüksüz biçimde

o zaman miyop diyilimmm
gerçi 0,75 gözlüğüm var

Ya bi ben miyim gören? Bazıları net olmasa da çoğu değişti. Acaba bunda benim 3.5 ve 3.25 miyop olmam etkili mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…