- Konu Sahibi themis1990
harbi senden zeka fışkırıyo ben de gözlerimi kısıp baktım o zaman değişik gördümGözlerimi kısarak baktigimda altta yazanlari gördüm. Miyop muyum şimdi ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbi senden zeka fışkırıyo ben de gözlerimi kısıp baktım o zaman değişik gördümGözlerimi kısarak baktigimda altta yazanlari gördüm. Miyop muyum şimdi ben![]()
bende de astigmat varr![]()
2,5 numara miyopum,alakası yok fotoların.
Tişikkirler efenimharbi senden zeka fışkırıyo ben de gözlerimi kısıp baktım o zaman değişik gördüm
Ben de aynı resimlerde ki gibi gözüktü. Gözlük takınca farklı gözlüğü çıkarınca farklı.Aynen 3 miyopum alakası yok fotoğrafların.
hadi ya o kadar diyorsun senin durum vahimGözlük takmasına karşın hala Marilyn Monroe görenler ne oluyor?
Miyopum 3,5 idi artmış zaar![]()
hadi ya o kadar diyorsun senin durum vahim![]()
O karelerin nasıl göründüğü bir miyop tarafından gözlüklü ve gözlüksüz olarak böyle değerlendirildi!... İşte doktora gitmeden beyin yakan miyop testi!... Gözlüksüzken: Marilyn Monroe Gözlüklüyken: Albert Einstein![]()
![]()
Gözlüksüzken: Motorsiklet Gözlüklüyken: Bisiklet
![]()
Gözlüksüzken: Araba (ile üzerinde kırmızı bir yuvarlak) Gözlüklüyken: Yunus ile topu
![]()
Gözlüksüzken: Dalgıç Gözlüklüyken: Astronot
![]()
Gözlüksüzken: Köpek Gözlüklüyken: Kedi
![]()
Gözlüksüzken: Sol üstte sakin bir kadın yüzü, sağ üstte kızgın bir erkek yüzü, sol altta gülümseyen bir erkek yüzü, sağ altta sakin bir erkek yüzü. Gözlüklüyken: Sol üstte kızgın bir erkek yüzü, sağ üstte sakin bir kadın yüzü, altlarda sakin birer yüz
http://www.aksam.com.tr/yasam/doktora-gitmeden-beyin-yakan-miyop-testi/galerihaber-461795/9
Ben de hepsi Tuttu resimde ki yazanlarin. Gözlüklü ve gözlüksuz diye. Zaten gözlük kullaniyorum.Sadece kedi tutmadı. Marilyn de eh işte...
Diğerleri doğru
Miyop miyop miyop