Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrhaba bayanlar sizce jinekoloğunuzun bayan mı olsa daha iyi anlıyor yoksa erkek doktorlar mı daha ilgili...yorumlarınız ve düşüncelerinizi bekliyorum
valla bence böyle bir soru kesinlikle çok saçma olmuş yerimseniben kusura bakma şekerim ne erkek dr la rbilioyrum anlayışsız gaddar kendini bilmez oluyorlar ve ne kendini bilmez kadın dr lar biliyorum ancak benim dr umda bir bayan ve mükemmel onun ellirnde kendimi çok ama çok güvende hissediyorum onu çok seviyorum insan gibi insan harika biri insanlara melek denmez ama melek gibi brir kadın ona giden herkes çok memnun demekki neymiş ayrım yapmak çok yanlış bişeymiş bu insanlık ve vicdan ile alakalı bişey kimisi meslegini gerçek bir aşkla yapıyor kimisi sadec epara için yapıyor benim gittiğim dr insan gibi insan .... üstelik o bir anne ve arkadaş gibi abla gibi dost gibi her insan bir degil zaman zaman bzilerde aynı degilmiyiz ? ben bir kere bu dr a gittiğim için ve pek çok ona gidenler nasıl onu meslegne aşık biri olarka nitelendiriyorsa nasıl hastalarını sarıp sarmalıyorsa karnımızdaki bebekleir nasıl kendi gibi sahiplenip bizleir düşünüyorsa bend eaynen diğer insnalar gibi düşünüyorum yani erkek dr daha iyi kadın dr iyi degil demek böyle bir ayrım yapmak çok yanlış meslegini ciddiye alan ben dr um havlarına girip burnu buyuk olmayn her dr iyi dr dur genelleme yapmak yanlış bişeydir..... insanların karakterleir kişilikleir düşünceleir farklıdır kimisi sadece meslegim diye yapıoyr kimiside sadece insan oldugu için insanlara yardıme tmeyi sevdiği için yapıyor benim dr um çok iyi ve bayan ona giden herkes çok memnun pek çok bayan dr a giden arkadşalar memnun ....yeter ki insna olsun erkek kadın farketmez meslegini aşk ile yapsın dr olmuş olmak için mevki sahibi olmak adına yaparsa gidenler elbet mutlu olmaz önceki d rumda bayandı iyi insandı ancak dr olarka iyi degildi başka bir erkek dr seçip gittim ancak gördüm ki bu işin ticaretine düşmüş para için yapar oldum ve bıraktım.... yani erkek dr olup kötü olanlar da var sadece kadınlara has bişey degil bence kadın dr ile paylaşımla rdaha fazla olur isteidğin herşeyi sorabilrsin hele bir de anne ise hamilelik yaşadıysa daha bir sıcaktır dr umun eline su dökebilcek bir dr göremiyorum .....onu çok seviyorum... cinsiyet ayrımı yapmadan bence en iyisini bulmaya çalış ....
nen aytii sesin solugun çımıyor şekerim nerlerdesin o kadar meaj bırakıoyurm hiç ses yok hanımdan :mymeka: insan bir sorar betül nasılsın der tuh sana
canım yaa hakikaten sana katılıyorum çok saçma bir bailık olmuş bence..bayan da olsa,erkek de olsa sonuçta ikisi de hipokrat yemini etmiş,aynı eğitimi almış kişiler yanii....valla bence böyle bir soru kesinlikle çok saçma olmuş yerimseniben kusura bakma şekerim ne erkek dr la rbilioyrum anlayışsız gaddar kendini bilmez oluyorlar ve ne kendini bilmez kadın dr lar biliyorum ancak benim dr umda bir bayan ve mükemmel onun ellirnde kendimi çok ama çok güvende hissediyorum onu çok seviyorum insan gibi insan harika biri insanlara melek denmez ama melek gibi brir kadın ona giden herkes çok memnun demekki neymiş ayrım yapmak çok yanlış bişeymiş bu insanlık ve vicdan ile alakalı bişey kimisi meslegini gerçek bir aşkla yapıyor kimisi sadec epara için yapıyor benim gittiğim dr insan gibi insan .... üstelik o bir anne ve arkadaş gibi abla gibi dost gibi her insan bir degil zaman zaman bzilerde aynı degilmiyiz ? ben bir kere bu dr a gittiğim için ve pek çok ona gidenler nasıl onu meslegne aşık biri olarka nitelendiriyorsa nasıl hastalarını sarıp sarmalıyorsa karnımızdaki bebekleir nasıl kendi gibi sahiplenip bizleir düşünüyorsa bend eaynen diğer insnalar gibi düşünüyorum yani erkek dr daha iyi kadın dr iyi degil demek böyle bir ayrım yapmak çok yanlış meslegini ciddiye alan ben dr um havlarına girip burnu buyuk olmayn her dr iyi dr dur genelleme yapmak yanlış bişeydir..... insanların karakterleir kişilikleir düşünceleir farklıdır kimisi sadece meslegim diye yapıoyr kimiside sadece insan oldugu için insanlara yardıme tmeyi sevdiği için yapıyor benim dr um çok iyi ve bayan ona giden herkes çok memnun pek çok bayan dr a giden arkadşalar memnun ....yeter ki insna olsun erkek kadın farketmez meslegini aşk ile yapsın dr olmuş olmak için mevki sahibi olmak adına yaparsa gidenler elbet mutlu olmaz önceki d rumda bayandı iyi insandı ancak dr olarka iyi degildi başka bir erkek dr seçip gittim ancak gördüm ki bu işin ticaretine düşmüş para için yapar oldum ve bıraktım.... yani erkek dr olup kötü olanlar da var sadece kadınlara has bişey degil bence kadın dr ile paylaşımla rdaha fazla olur isteidğin herşeyi sorabilrsin hele bir de anne ise hamilelik yaşadıysa daha bir sıcaktır dr umun eline su dökebilcek bir dr göremiyorum .....onu çok seviyorum... cinsiyet ayrımı yapmadan bence en iyisini bulmaya çalış ....
nen aytii sesin solugun çımıyor şekerim nerlerdesin o kadar meaj bırakıoyurm hiç ses yok hanımdan :mymeka: insan bir sorar betül nasılsın der tuh sana
e sizlerde kötü talihmiş söyle söylim kimbilir sizin gittiğiniz dr lardan sizler gibi memnun olan nasıl varsa emin olan en az silzer kadar da memnun olmayanlar vardır mutlaka yine diyecegim şey şu meslek aşkı o olursa bunları yaşamk çok dogaldır ama güzelcim canım senin dr unun kişliği sıfırmış o gittiğin bayan dr un karakteri sıfırmış o insanlıkdan nasibini almamış ve bu işi canı gönülden yapmayan mevki için yapanlardan biri oldugunu göstermiş ama bir yere gelemz...... üzülme tatlım.....
kuaför meselesine gelince erkek kuförlere diyorsun ki bir parmak al ...amanın ne yapsa begenirsin 2 3 parmak kesiyor e diyorum bir parmak demiştim e tamam diyor bir parmak ama bilmiyor ki onun bir parmagı benim iki parmagım valla :roflol: valla canım sen izmire gelince bana ugra benim gittiğim kuförlerdeki bayanlar saçları mükemmle yapıoyrlar ve kuförleri gece nin 3 üne kadar açık oluyor o derece yani ....