- 26 Aralık 2017
- 3
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi selmayvz06
-
Hayırlı olsun gebeliğiniz.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. Bende 12 haftalık hamileyim, tavsiye üzerine zahide hanımda başladım takiplerime, çokta sevdim kendisini. Biz direk doğum paketi alarak başladık, sizede tavsiye ederim çünkü uyguna denk geliyor.. Ayrı ayrı muayene ücreti vermek biraz pahalı.Bende 26 hafta gebeyim,tavsiye üzerine zahide hocamda takiblerime başladım. Çok memnunum kendisinden çok şükür. Buradan zahide hocama takip olanlara bir sorum var, doğum paketi yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? 26 haftadan sonra zaten doğumada az kaldı paketsiz takip mi olsam , paketmi alsam karar veremdim. Tavsiyelerinizi ihtiyacım var.
Hayırlı olsun gebeliğiniz.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. Bende 12 haftalık hamileyim, tavsiye üzerine zahide hanımda başladım takiplerime, çokta sevdim kendisini. Biz direk doğum paketi alarak başladık, sizede tavsiye ederim çünkü uyguna denk geliyor.. Ayrı ayrı muayene ücreti vermek biraz pahalı.
6.500 nakit 6750 taksit denmişti bizeDoğum paketi ne kadar acaba koru’da?
İlk anda sinirle yazmış bulundum yorumu sonra da değiştiremedim. Sadece isleyişteki aksakliklar beni buldu yoksa hocamızın tutumu güler yüzü diğer nice doktorlardan daha iyidir bizzat şahit oldugum icin söylüyorum Kimsenin hakkına girmek istemem, dediğim gibi o anin verdiği bir sinirle yazılmış bir yorumdu. Tekrar kusura bakmayınHic bir bilgi ve tavsiyede bulunmuyor sorarsan soyler hatirlatma kesinlikle yok
9 ay takip etmesine rağmen son hafta izne cikiyorum diyerek bizi yari yolda birakti ve bunu son dakika soyledi
Takipli hastasi olmamiza ve hep ona gitmemize ragmen sanki ilk gelisimiz gibiydi hep ve en son nts nasil dedigimizde gayet iyi dedi nts kagidini cantadan cikarmamistik henuz
Bebegin kilosunu soruyoruz en son ne demiştim diye cevap aliyoruz birde odasindaki tarti 2 aydir bozuk ve ebelerin cevbi evet biraz eksik tartiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?