Ne kadar reklam içerikli yorum yapılmış.
Birincisi asla randevu aldığınız saatte giremiyorsunuz. Son üç randevumda 1 saatten fazla beklemek zorunda kaldım.
İkincisi doktorun güler yüzlü olması iyi ama en ufak bir şikayette o güler yüz asılıyor maalesef.
Ayrıca genital
estetik oldum tam fiyatını yazmayım ama 50 bine yakın para verdim. Ameliyat sonrası ilk kontrol ücretsiz ama 40 gün geçince tekrar gel dedi. Gittiğimde bin tl muayene ücreti alındı. Halbuki kendi yaptığı ameliyatı kontrol etti alt tarafı. En azından üç ay içindeki kontroller ya da üç kontrol ücretsiz olmalı.
Yapılan işlemlerden memnun değilim, bunu ifade ettiğimde "hiç şikayet almadım, ilk kez sizden duydum, paraya ihtiyacım yok benim" gibi asla çözüm içermeyen cümleler kuruldu. Ama yapılabileceklerden bahsedilmedi. Ödemler zamanla geçti diyelim. Vajina girişine örülen duvar nasıl geçecek? Eski hali kötüymüş falanmış. Yani eski hali iyi olsa ameliyat olmazdım zaten değil mi?
İdrar kaçırma sorunum olmasa ameliyata cesaret edemezdim ama idrar kaçırma için de iyi bir üroloğa gitmek daha mantıklı sanırım. Çünkü askı yöntemi kullanılacak dendi bana fakat öyle bir şey de yapılmamış. Sadece daraltma yapılırken idrar kesesi de bir yerlere sıkıştırıldı sanırım. Biraz daha iyileşince başka bir doktora kontrole gideceğim. Duyacaklarımdan çok korkuyorum açıkçası.
Ayrıca instagramda devamlı vajinal estetik olan kadınların "bugün de bir kadın çiçek gibi oldu" şeklinde lanse edilmesi çok çirkin. Maalesef bunu şu an anlıyorum. Doğumla ya da genetik sebeplerle geniş vajinaya sahip olan kadınlar böcek de ameliyat olanlar mı çiçek? Pazarlama böyle bir şey sanırım. Şu an şunu çok net söyleyebilirim ki idrar kaçırma olmasaydı bu ameliyata asla ihtiyacım yokmuş. Eşiniz mutluysa siz mutluysanız boş yere bıçak altına yatmayın. Cinsellik büyük oranda beyin ile ilgiliymiş.
Ben bir daha gitmem ama çok seveni var. Sorunsuz bir gebeliğiniz varsa ve her şeyden memnun kalacaksanız tercih edebilirsiniz.