• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

peki bekle biraz daha canım umarım fazla bekletmezde geliverir bu arada dru arayacaktın sen muayene bayrama gelirse ne yapayım diye

hayırlısı olsun canım umarım bu sefer tutar fazla bekletmez bebişin

umarım cnm 9 ay oldu inş çok bekletmezzzz :13:

maşallah bulantı ve başdönmesi dışında herşeyi geçirmişin sende canım:46:
ayy canım onları unutmusummm hele kan test yaptıkta sonra apartmanda bi keskin koku tereyag kokusu öldüm merdivenlerden eve cıkana kadar vallaaa basım yeni yeni dönüyo ve bide sürekli acıkıyom kuzuuu:29: :16:
melikecim senin bebiş pek bi hızlı çıktı, adetine 5 gün kala testte çıktı, daha belli olmadan tuzlu ekşiye aş erdin, ooo dünden hazırmış senin yaramaz :64::64:
sanırım canım kimileri hiç aş ermezmiş kimileride ben gibi canı bişiler istermiş hakkımızda hayırlısı bitanem benim darısıda size olsun inşallahhhh:29: :16:
ay valla smallcum ağzını hayra aç kız işallah dönüşte hamiş haberi veriyim size de gerek kalmasın bunlara.
melikecimm valla çok genel şeylermiş hakkaten her ay bana olanlardan :9: demekki normalde de böyle oluyormuş. ama göğüsler en büyük belirti oluyo galiba
bilmiyorum canım valla siz sordunuz bende cevapladım olabilir zaten aynı beliriti derler ama bende olmayan belirtilerdi adet olurken sadece karnım agrır ölürüm agrıdan bide canım sekerli seler isterdi bacım inşallah hadi darısıda size bakalım hamaile olunca sizde nasıl olucak belirtiler:29: :16:

melike çizelgeni hemen hazırlamışsın çokta şirin olmuş.. bizde seninle güzel güzel takip edicez inşallah gız bacım:34:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Ben 2 yıllık evliyim karaciğerimde kist var ben 2kez ameliyat oldum karaciğer ameliyatım sırasında yumurtalığımdanda kist alınmış sürekli ilaç kullandım ve kistlerim hala duruyor ilaca 1 yıl ara verdik bu arada doktor anne olman için kadın doğumcuyla görüş dedi bende görüştüm bir sakınca yok dedi 6 aydır deniyoruz ve sonuç olumsuz bu ay çok umutluydum ama midem rahatsızlandı dr endoskopi istedi yumurtlamadan 3 gün sonra gebelik testi yaptırmak zorunda kaldım sonuç negatif çıktı ve ben çok üzgünüm acaba sonuç için erkenmiydi cevap yazarsanız sevinirim.

kızlar bu arada vizelerimiz onaylandı çok şükür bu arkadaşınız bayamda fransa sahillerindeeeeeeeeeee :nazar: :79:
hadi gözün aydın canım çok sevindim söylemesi bile güzel valla fransa sahilleri
ay valla smallcum ağzını hayra aç kız işallah dönüşte hamiş haberi veriyim size de gerek kalmasın bunlara.
melikecimm valla çok genel şeylermiş hakkaten her ay bana olanlardan :9: demekki normalde de böyle oluyormuş. ama göğüsler en büyük belirti oluyo galiba
keşke öyle bişe olsa canım nasıl güzel olur ama ben artık çok inanmaya başladım bizim topiğe girdiya bi sefer şimdi herkesi dönecek hepimiz hamile kalacağız iinşl
slm arkadaşlar nasılsınız
aramıza hoşgeldin arkadaşım
kızlar merhaba herkeze.bende doktor kontrolüne yeni başlıyorum.dün doktora gittim.polikistik overçıktı.yumurtlama düşükmüş.ilaç yazdı.adetin 3. günü gidip tahlil yaptıracam.doktora sormayı unutmuşum.yazdığı ilacı hemen içmeye başlayacammı acaba.polikistik over olan arkadaşlar bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim.
hoşgeldin arkadaşım inşl tedavinin sonucunda herşey yoluna girer canım

slm kızlar bende 3 aydır takıpteyim
ilk ay klomen vs çatlama iğnesi ile herşey güzeldi 10. gün bitmişti olay :9: ama negatifle sonuçlandı daha doğrusu parça düşürdüm regl bile simsiyah oldu ağrılı garipti
bu ay yumurtalarım 12 mm deydi sonra 10 mm 9mm dedi anlamadım gerileme olmuş ilaçsız bu ay baktı hiç yumurtası gerileyen oldumu sonrada gelişen duphaston verdi adet gelir yada bebiş için progestn dedi hayırlısı olsun bakalım takibe devam
sende hoşgeldin canım doktora sormadın mı reglnin neden böyle geldiğini acaba düşük felan yapmış olma ihtimalin varmıki yumurtanın gerilediğini bende hiç duymadım ama öğrenmiş oldum demek böyle bi durumda varmış
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Ben 2 yıllık evliyim karaciğerimde kist var ben 2kez ameliyat oldum karaciğer ameliyatım sırasında yumurtalığımdanda kist alınmış sürekli ilaç kullandım ve kistlerim hala duruyor ilaca 1 yıl ara verdik bu arada doktor anne olman için kadın doğumcuyla görüş dedi bende görüştüm bir sakınca yok dedi 6 aydır deniyoruz ve sonuç olumsuz bu ay çok umutluydum ama midem rahatsızlandı dr endoskopi istedi yumurtlamadan 3 gün sonra gebelik testi yaptırmak zorunda kaldım sonuç negatif çıktı ve ben çok üzgünüm acaba sonuç için erkenmiydi cevap yazarsanız sevinirim.

canım sende aramıza hoşgeldin geçmiş olsun arkadaşım inşl bidaha yaşamazsın aynı şeyleri canım yumurtlamadan 3gün sonra gebelik testi çok çok erken negaztif çıkması normal ama artık bunu düşünme çünkü olan olmuş sen şimdi önüne bakmaya başla bence tekrardan geçmiş olsun arkadaşım

canlarım sizlerde iyisinizdir inşl smallengel gıymatlım chabliss halev melike ecesu sabah göürüşürz hepinize iyi uykular

günaydın arkidişler

canım hoşgeldin aramıza öncelikle geçmiş olsun 6 ay normal bi süre drlar en fazla 1 yıl veriyorlar eşlere kendiliğinden hamile kalmaları için ayrıca çok erken bir test olmuş sizinki adetine yakın yada adetini geçince yapman gerekiyor normalde canım çıkmaması normal üzme kendini yoksa hormonlarınla oynarsın buda sana etki eder umarım en kısa zamanda bebiş sahibi olursun

Günaydın canlar, hayırlı günler. Blueavcı iyiyim şükür canım sen nasılsın, Gıymatlım a katılıyorm melikecim , çizelgende çok güzel olmuş maşallah. Bişey soracağım canım sana adet tarihin daha 3 gün falan geçti dimi? bebişin 4 haftalık olmuş nasıl yani ?:26: erken den mi yumurtlamışsın yani.

Chabliss valizler hazırmı bebiş :82:
Halevcim sen nasılsın ,
Gıymatlım senin kırmızılar gelecek gibi mi ? nasılsın bakalım

Dostt hoşgeldin arkadaşım, arkadaşların dediği gibi testi çok erken yapmışsın , hayırlısı bakalım.

hadi gözün aydın canım çok sevindim söylemesi bile güzel valla fransa sahilleri

keşke öyle bişe olsa canım nasıl güzel olur ama ben artık çok inanmaya başladım bizim topiğe girdiya bi sefer şimdi herkesi dönecek hepimiz hamile kalacağız iinşl

aramıza hoşgeldin arkadaşım

hoşgeldin arkadaşım inşl tedavinin sonucunda herşey yoluna girer canım

sende hoşgeldin canım doktora sormadın mı reglnin neden böyle geldiğini acaba düşük felan yapmış olma ihtimalin varmıki yumurtanın gerilediğini bende hiç duymadım ama öğrenmiş oldum demek böyle bi durumda varmış

canım sende aramıza hoşgeldin geçmiş olsun arkadaşım inşl bidaha yaşamazsın aynı şeyleri canım yumurtlamadan 3gün sonra gebelik testi çok çok erken negaztif çıkması normal ama artık bunu düşünme çünkü olan olmuş sen şimdi önüne bakmaya başla bence tekrardan geçmiş olsun arkadaşım

canlarım sizlerde iyisinizdir inşl smallengel gıymatlım chabliss halev melike ecesu sabah göürüşürz hepinize iyi uykular

tşkler sağol cnm hoşbulduk :80: ama benim ateşimde yükselmeye başladı ve 24. gün çekti garifk inş hayırlara işarettirrr :nazar::nazar::nazar::16:
9 ay geçince insan neden olmuyo diye sorulara başlıyo ve çözümler arıyo üzülüyo insan oğlu işte :9::9::9:

tşkler sağol cnm hoşbulduk :80: ama benim ateşimde yükselmeye başladı ve 24. gün çekti garifk inş hayırlara işarettirrr :nazar::nazar::nazar::16:
9 ay geçince insan neden olmuyo diye sorulara başlıyo ve çözümler arıyo üzülüyo insan oğlu işte :9::9::9:

Hayırlısı olsun tatlım, evet dediğin gibi insanoğlu üzülüyo ama Mevlam ol diyecek olacak, sıkma canını ,inşallah tez zamanda gelir bebeğin

günaydın fıstıklarrr nasıl keyifler sağolun kızlar işallah iyi bir gezi olur bizim için stres atarız belki ve işallah iyi haberlerle döneriz. Valizlere cumartesi başlıyorum şeker Allahtan Çarşamba gitcez işleri toparlarım o arada kararsızım neler götürsem hava nasıl olur baktım hep netten ama emin olamıyorum hava da güzel olursa tadından yenmez
Bu arada bugün çok sık gelemeyebilirim resmen boğuldum işlerin arasında. Tam tatil öncesi tabi yığıldı. Kızlar bir de kendimi dinlememeye çalışıyorum ama göğüsler şişti benim daha 10 gün var acıyo birde yumurtlamadan beri hergün kasık ve bel ağrım oluyo hadi hakkımızda hayırlısı diyorum

Hayırlısı olsun tatlım, evet dediğin gibi insanoğlu üzülüyo ama Mevlam ol diyecek olacak, sıkma canını ,inşallah tez zamanda gelir bebeğin

ewt allahım ol derse olucak ne olursa olsun allahın takdırı olursa da ondan olmazsada hayırlı zamanlarda allahım herkese versin inşşş sonrada bana :16::16::16:

Günaydın canlar, hayırlı günler. Blueavcı iyiyim şükür canım sen nasılsın, Gıymatlım a katılıyorm melikecim , çizelgende çok güzel olmuş maşallah. Bişey soracağım canım sana adet tarihin daha 3 gün falan geçti dimi? bebişin 4 haftalık olmuş nasıl yani ?:26: erken den mi yumurtlamışsın yani.

Chabliss valizler hazırmı bebiş :82:
Halevcim sen nasılsın ,
Gıymatlım senin kırmızılar gelecek gibi mi ? nasılsın bakalım

Dostt hoşgeldin arkadaşım, arkadaşların dediği gibi testi çok erken yapmışsın , hayırlısı bakalım.

günaydın canım iyiyim ne olsun sen nasılsın senin adetine ne kadan var daha acaba gıymatlım hastalandımı ki

günaydın fıstıklarrr nasıl keyifler sağolun kızlar işallah iyi bir gezi olur bizim için stres atarız belki ve işallah iyi haberlerle döneriz. Valizlere cumartesi başlıyorum şeker Allahtan Çarşamba gitcez işleri toparlarım o arada kararsızım neler götürsem hava nasıl olur baktım hep netten ama emin olamıyorum hava da güzel olursa tadından yenmez
Bu arada bugün çok sık gelemeyebilirim resmen boğuldum işlerin arasında. Tam tatil öncesi tabi yığıldı. Kızlar bir de kendimi dinlememeye çalışıyorum ama göğüsler şişti benim daha 10 gün var acıyo birde yumurtlamadan beri hergün kasık ve bel ağrım oluyo hadi hakkımızda hayırlısı diyorum

günaydın canım hayır olsun bakalım inşallah güzel birşeyin belirtileridir bunlar

ewt allahım ol derse olucak ne olursa olsun allahın takdırı olursa da ondan olmazsada hayırlı zamanlarda allahım herkese versin inşşş sonrada bana :16::16::16:

sanada günaydın canım hepimize versin bebiş hiçbirimizi mahrum bırakmasın inşallah annelik duygusundan canım

Back
X