• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

melikecim senin bebiş pek bi hızlı çıktı, adetine 5 gün kala testte çıktı, daha belli olmadan tuzlu ekşiye aş erdin, ooo dünden hazırmış senin yaramaz :64::64:

ay valla smallcum ağzını hayra aç kız işallah dönüşte hamiş haberi veriyim size de gerek kalmasın bunlara.
melikecimm valla çok genel şeylermiş hakkaten her ay bana olanlardan :9: demekki normalde de böyle oluyormuş. ama göğüsler en büyük belirti oluyo galiba

ay valla smallcum ağzını hayra aç kız işallah dönüşte hamiş haberi veriyim size de gerek kalmasın bunlara.
melikecimm valla çok genel şeylermiş hakkaten her ay bana olanlardan :9: demekki normalde de böyle oluyormuş. ama göğüsler en büyük belirti oluyo galiba

tabiki canım bütün yüreğimizle istiyoruz biran önce hamiş haberleri almak bunda hiç süphemiz yok zaten inşallah gerek kalmaz , ben kalırsa tarafını da düşünmüştüm :26:

Çok genel belirtiler hakkaten , göğüslerde öyle :82: en güzeli stressiz beklemek :94:

kızlar kafama takılan şeyler var sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin arkadaşım aklına takılan şeyleri tabiki paylaşabilirsin .. seni dinliyoruz :97:

Şişkinlik var okadar , birde uçları çok hassas dokunamıyorum bile, ama her adet döneminde oluyor böyle , göğüslerim beni kandıramıyor yani.:94:

evet bende belirtilerden ögg geldi midem bulanıyor artık.. :27: ama her tuvalete gittiğimdede korka korka bakıyorum... bugün benim günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :58:

kızlar merhaba herkeze.bende doktor kontrolüne yeni başlıyorum.dün doktora gittim.polikistik overçıktı.yumurtlama düşükmüş.ilaç yazdı.adetin 3. günü gidip tahlil yaptıracam.doktora sormayı unutmuşum.yazdığı ilacı hemen içmeye başlayacammı acaba.polikistik over olan arkadaşlar bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim.

kızlar merhaba herkeze.bende doktor kontrolüne yeni başlıyorum.dün doktora gittim.polikistik overçıktı.yumurtlama düşükmüş.ilaç yazdı.adetin 3. günü gidip tahlil yaptıracam.doktora sormayı unutmuşum.yazdığı ilacı hemen içmeye başlayacammı acaba.polikistik over olan arkadaşlar bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim.

merhaba arkadaşım geçmiş olsun. ne ilacı yazdı acaba doğum kontrol hapı mı..adetlerin düzenli mi?

hoşgeldin arkadaşım aklına takılan şeyleri tabiki paylaşabilirsin .. seni dinliyoruz :97:

evet bende belirtilerden ögg geldi midem bulanıyor artık.. :27: ama her tuvalete gittiğimdede korka korka bakıyorum... bugün benim günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrr :58:

üzülmek yok ne gelirse razıyız tatlım inşallah güzel şeyler gelir ama gelmezse de napalım umutlarımız çok Allaha şükür her ay umutlanırız bıkmadan:91:

sende hoşgeldin aramıza canım anlat bakalım yaşın kaç ne kadardır evlisin ne zamandır bebiş istiyon vee ne ilacı yazdı drun ona göre cevaplayalım bu arada merak etme benimde polistik overım var

Kekula hoşgeldin canım, hayırlı olsun tedavin, gıymatlım sormuş ne ilaçı hakkaten ?
Birde gıymatlım adetlerin erken mi senin, 14 üydü ya normalde ?

zaten o belirtiler adet belirtileri ile birebir benzediği için, bizi daha çok heveslendiriyor ya. Ne yapalım gıymatlım heveslensek de , üzülsek de ümitsizliğe düşsek de Rabbim min bileceği şey, O ol diyecek olacak, inşallah tez zamanda gelir bebişler, Korkma canım , en azından bişey yoksa geciktirip de seni daha çok heveslendirmesin, hakkımızda hayırlısı inşallah

hoşgeldin kekula bende de polikistik var görünüm şeklinde ama belirti falan yok sadece ultrasonda görünüyo. senin gecikmeler mi oluyo yumurta gelişmiyorsa olur çünkü öyle. klomen vermiştir muhtemelen adetin 3. yada 5. günü başlıcaksın

kız gıymatlım sen hap kullanmadın mı ayol ne bu stres gelir merak etme ilacın biteli kaç gün oldu en geç 4 güne gelir onun üstünden ben 1,5 sene kullandım hap ahhh ahh salak kafa çok gerek varmış korunmaya sanki

hoşbulduk kızlar.ben 26 yaşındayım 15 aylık evliyim.ilk üç dört ay korunduk daha sonra bıraktık korunmayı.olmayınca doktora gittik.hemen başlayalım tedaviye dedi.doktor bi tane antibiyotik yazdı adını bilmiyorum akşam ilaç gelecek bakarım o zaman.bide folik asit yazdı.hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekmişya.

Son düzenleme:
hoşbulduk kızlar.ben 26 yaşındayım 15 aylık evliyim.ilk üç dört ay korunduk daha sonra bıraktık korunmayı.olmayınca doktora gittik.hemen başlayalım tedaviye dedi.doktor bi tane antibiyotik yazdı adını bilmiyorum akşam ilaç gelecek bakarım o zaman.bide folik asit yazdı.hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekmişya.

o antibiyotiği anlamadım canım folik asit yada folik plus drların yazdığı rutin bi ilaç zaten sen o antibiyotiğe bi bak bakalım ne yazmış klomen yazması lazım aslında onuda adetin 5.günü kullanıyorsun 5 gün süreyle o kadar

son iki aydan beri adetimde 15 gün gecikmeler oluyor.hemde uzun sürüyor.

beni adetler hep düzensizdi bu pco dan dolayı son zamanlarda biraz düzene girdi seninkide düzelebilir takma kafanı belki bebeğe kafanı yorduğun için hormonların etkilenmişde olabilir canım merak etme geçicidir

Back