Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla smallcum ağzını hayra aç kız işallah dönüşte hamiş haberi veriyim size de gerek kalmasın bunlara.
melikecimm valla çok genel şeylermiş hakkaten her ay bana olanlardan demekki normalde de böyle oluyormuş. ama göğüsler en büyük belirti oluyo galiba
smalcım senin gögüslerde var mı bi değişiklik :92:
kızlar oradamısınız ay niye cvp yazan yok:
slm arkadaşlar nasılsınız
kızlar oradamısınız ay niye cvp yazan yok:
kızlar kafama takılan şeyler var sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin arkadaşım aklına takılan şeyleri tabiki paylaşabilirsin .. seni dinliyoruz :97:kızlar kafama takılan şeyler var sizlerle paylaşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Şişkinlik var okadar , birde uçları çok hassas dokunamıyorum bile, ama her adet döneminde oluyor böyle , göğüslerim beni kandıramıyor yani.:94:
kızlar merhaba herkeze.bende doktor kontrolüne yeni başlıyorum.dün doktora gittim.polikistik overçıktı.yumurtlama düşükmüş.ilaç yazdı.adetin 3. günü gidip tahlil yaptıracam.doktora sormayı unutmuşum.yazdığı ilacı hemen içmeye başlayacammı acaba.polikistik over olan arkadaşlar bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim.
hoşgeldin arkadaşım aklına takılan şeyleri tabiki paylaşabilirsin .. seni dinliyoruz :97:
evet bende belirtilerden ögg geldi midem bulanıyor artık.. ama her tuvalete gittiğimdede korka korka bakıyorum... bugün benim günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kızlar merhaba herkeze.bende doktor kontrolüne yeni başlıyorum.dün doktora gittim.polikistik overçıktı.yumurtlama düşükmüş.ilaç yazdı.adetin 3. günü gidip tahlil yaptıracam.doktora sormayı unutmuşum.yazdığı ilacı hemen içmeye başlayacammı acaba.polikistik over olan arkadaşlar bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim.
hoşgeldin arkadaşım aklına takılan şeyleri tabiki paylaşabilirsin .. seni dinliyoruz :97:
evet bende belirtilerden ögg geldi midem bulanıyor artık.. ama her tuvalete gittiğimdede korka korka bakıyorum... bugün benim günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk kızlar.ben 26 yaşındayım 15 aylık evliyim.ilk üç dört ay korunduk daha sonra bıraktık korunmayı.olmayınca doktora gittik.hemen başlayalım tedaviye dedi.doktor bi tane antibiyotik yazdı adını bilmiyorum akşam ilaç gelecek bakarım o zaman.bide folik asit yazdı.hamilelikten 3 ay önce başlanması gerekmişya.
son iki aydan beri adetimde 15 gün gecikmeler oluyor.hemde uzun sürüyor.