Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın bu durumu konuşmak için erken gideceğiz hastaneye inşallah gıcıklık yapmazlar tam tedavi ortası ne bilim bu çıkışmamızdan dolayı adamlar yapıyoruz gibi görünüp hiçbişi yapmayadabilirler:18:
yarın bu durumu konuşmak için erken gideceğiz hastaneye inşallah gıcıklık yapmazlar tam tedavi ortası ne bilim bu çıkışmamızdan dolayı adamlar yapıyoruz gibi görünüp hiçbişi yapmayadabilirler:18:
aaa ne kadar terbiyesizlik, başta böle şeyler demişlermiydi hayatım size? iyice konuş yarın gidince, durduk yere para bayılmayın, ne tuttururlarsa işte
iidir yawrucum sen naptın gezdin mi iyice, süslendin mi kokoş seni![]()
ayyy canım allah korusun öyle şeylrde düşünme siz sadece konuşcaksınız neden böyle bir ücret talep ettiklerini umarım güzel gider yarın herşey ben şimdilki çıkıyorum canlar sonra yine gelirim
yıldızcım indirdim bende o ovulasyon hesaplamayı henüz incelemedim nereye ne not düşeceğimi ayrıntılı konuşuruz senle yardımcı olursun bana dimi şeker
sağol canım bende iyim yok kız gezmedim kuaföre gittim ordanda anneme geçti evlendiğimama kuaförümü değiştiremedim annemlerin orda yarın gidicem gezmelere ama çok kaynatıyorsunuz sşz ben yokken
öyle oluyo cnm ya, alışkın oldumu insan sürekli aynı yere gidiohadi bakam yarın süslende git ama millet hatun görsün
napalım şeker kaynatıoz işte gelmeyenlere, geldiklerinde eziyet olsun die hahaha
en çok da narcığım zorlanacak gelince
![]()
aaa ne kadar terbiyesizlik, başta böle şeyler demişlermiydi hayatım size? iyice konuş yarın gidince, durduk yere para bayılmayın, ne tuttururlarsa işte
neredeki medicana
ayyy canım allah korusun öyle şeylrde düşünme siz sadece konuşcaksınız neden böyle bir ücret talep ettiklerini umarım güzel gider yarın herşey ben şimdilki çıkıyorum canlar sonra yine gelirim
yıldızcım indirdim bende o ovulasyon hesaplamayı henüz incelemedim nereye ne not düşeceğimi ayrıntılı konuşuruz senle yardımcı olursun bana dimi şeker
ahh halevim ya neler diosun sen ööle, öyle şey olur mu güzelim ne demek yapıo gibi görünüp yapmamaksakın böyle şeyleri aklına getirip üzülme canım benim. öyle bişi yapmak sıkar biraz
senin şuan sakin olman lazım bebeğim, sakın bunlara takılma, gidin yarın konuşun baktın olmadı hayırlısıyla işlemlerini yaptırırsınız cnm benm. aklına asla kötü şeyler getirme olurmu kuzucum
yıldız ovulasyon hesaplayıcısında ben nerelere hangi bilgileri giricem canım benim bi yönlendir sen alıştın maşallah hem eve hem iş yerine yükledin
yok be kuzum hiç para adına bişi konuşmuyorlar ki bende sormayı unutuyorum bakalım yarın dananın kuyruğu kopacak umarım hayırlısı olur
Ankaradaki canım
ne bilim kuzum ya ister istemez insan panik olmuyor değil yani, tamam canım iyi akşamlar sana
inşallah kuzum ya ne bilim konuşacağım kişinin odası ayrı zaten bi bakalım ne için istiyorlar banada pc de göstersinler param olsa gider en iyi yerde yaptırırım ne diye onlara para yedireyim dimi uyuz şeyler yaaaaaaa Allah büyük inşallah bi çözüm yolunu bulur tatlıya bağlarız herşeyide tedavimi etkileme inşallah gerçi izin vermem böle bişeye![]()
geç yazıom kusura bakmayın, bu saatte daha yeni akşam yemeği yiyiyorumda:26:
tabi haklısın sen cnm, para olsa herkes ister en iyi yerde yaptırmayı, hallolur merak etme sen, tedavinle ilgili de paranoyaklık yapma lütfen, korkunu çok iyi anlıorum ama buna cesaret edeceklerini sanmıyorum tatlım. sakin olmaya çalış ,germe kendini lütfen...
rahatım canım sadece yaparlarmı diye aklıma geliyor sadece böle bişeye cesaret edemezler bile hele bi yapsınlar kocişim başlarına yıkar
şu ovülasyon testinin linkini bidaha verin mi kuzum bu pcye de kurayım bu arada afeyet olsun canım
haa şöle canımcım, kapı gibi kocan var arkanda maşallah
takvimin linki Ovulation Calendar | Advanced Woman Calendar - pregnancy ovulation calendar canım.
saol bebişim yedim bitti![]()
teşekkür ettim kuzum bu arada yarasın ama kilo yapmasın yediklerin
tabi cnm sakin kafayla yap. ben takvime işaretlemiştim, kolay oldu benmki o açıdan :81: yedim yawrum saolasın, bu saatte afiyet mi olur kalıplaşmış yağ mı olur bilemem tabiisağol yıldızcım henüz bişe yapmamşıtım ayrıntılı yazdığın iyi oldu bende sen gibi yaparım ama şimdi geriye dönük adet hesaplayamayacağım sabah yaparım düşünmem gerek şunun şurasında 3 4 aya kadar hepsi günü gününe aklımdaydı ama şimdi biraz hafızayı zorlamam gerekebilir buarada yemişsin geç kaldım ama afiyet olsun canım
rica ederim hayatım lafı bile olmaz.
walla bu saatte yiyince sanırım yaparama napiyim öğle yemeğinle duruyodum, yarasın tosunuma
![]()
yarasın tosunamanesye kuzum ben çıkayım eşimi birazdan kaldıracağım öpüyorum yarın görüşürüz
![]()