Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Safer Ayında Okunacak Duâlar

$2sfr.jpg
$3sfr.jpg
$1sfr.jpg

Safer ayının ilk ve son çarşamba gecesi gece yarısından sonra, yeryüzüne nâzil olacak belâlardan biiznillah teâlâ muhafaza olmak için sabah namazından evvel dört rek'at nafile namaz kılıp birinci rek'atda, Fâtiha'dan sonra onyedi Kevser sûresi, ikinci rek'atda Fâtiha'dan sonra beş İhlâs-ı şerîf, üçüncüde Fâtiha'dan sonra bir Felâk sûresi, dördüncüde bir Nâs sûresi okuyup selâm verilip duâ edilecektir.

Keza safer ayının son çarşambasının gecesi veya gündüzü iki rek'at namaz kılıp birinci ve ikinci rek'atda Fâtiha'dan sonra onbir İhlâs-ı şerîf okunacak, namazdan sonra yedi defa istiğfar edip el kaldırıp onbir defa Salât-ı Münciye ve sonlarında
$4sfr.gif

okunacaktır.

yemekten konuşunca acıktırdınız beni bi koşu yemek yiyip geldim :39::39: maşallah boş bırakmaya gelmio sizi, yazmışınız boyuna :52::52:

maşallah canım iyi bakmışsın gerçekten kendine bende evlendiğimde ya 49 ya 50ydim şimdi 54 olmuşum ama ben him 55 ve üstü olmadm hiç:50: gördüğünüz fotolarımdan biraz daha iyiym şimdi malum o zaöman yeni evliydim neyse 54te iyidir bu şekilde hamile kalırsam süper olur :49:

evet canım bi sen eksiktşn tamamlandın neyseki

amin canım amin

ohhh seninde maşallahın varmış şekerim neyse çalımaya başlayınca verirsin hepiciğini

iyi gezmeler canımcım

bende 55 in üstünü görmemiştim cnm ama şimdi aldı başını gitti maşallah :1: ilk evlendiğim zaman rahimde bir yara çıkmıştı ve hormon ilaçlarıyla tedavi oldum, o dönem çok kilo aldım daha da veremiorum :26: napalım boydan kurtarıom işte accık bende :9:

aman yıldızcım neymıs senın kaynanan oyle neyse kafana takma bosver
esınde sana destek olduktan sonra bırsey olmaz merak etme lafa bak ya kadındakı kahvaltı hazırlamıyor enteresan ya sasırdım:95:

kızlar hastalandım.boşuna sitres yapmışım.yeni başlıyor.yarın yada cuma günü giderim doktora.hadi hayırlısı:)her zaman hastalanınca üzülüyodum şimdi sevindim:1:

hadi gözün aydın şeker, çok sevindim. cuma git bence de 3 yada 5. günü çağırıyolarya genelde...

evet canım iştahı kesip limon sayesinde yağ yakıyormuş... hem hamişş kalsakta bi zararı olmaz birazcık düzene sokalım kendimizi dimi...
bende geçen hafta 2 kez yürüyüşe çıktım 6 km kadar yürüyordum.. ama bu günlerde hava soğuk ya yine evde kös kös kaldım :26:

hadi gözün aydın diyelim canım.. cuma günü gidersin 3. günü olur.. bu ay hayırlısıyla güzel bi çalışma sizi bekliyor.. sen bugünden ballı suya başla canım.. yemekten önce yapıcaksın

yıldızcım bizim derdimiz bize yetmiş şimdi onları düşünüpte hiç kimyanı bozma şekerim.. amann eden kendine eder.. sonuçta sen kocanı aldın, kapını kapattın mı tamamdır canım.. neyseki uzaktalarmış. telefonla bi yere kadar.. bide yakın olsalar o zaman görürdün sen cümbüşü... Allah korusun..

kızlar konuyu dağıtın bakem ne bu karamsarlık aaa :52:

ayy walla bahsetmeyelim bu kadından yine geriliorum wallaha, zaten kabus gibi, şurda bari huzurumu bozmasın dimi ama :37:

saol canım.başlayalım madem ballı sulara direncimizde artar hem.takma ad banada asya diyin madem.sevde senmiydin bu arada:)

isminde pek afilliymiş şeker :66: bende yıldız

yok sevdeciğim küsermiyim kızarmıyım hiç olurmu öyle şey canımcıım
evet canım kayınvaldem 41yaşında 14te evlenmiş 9ay boş geçmiş sonra eşime hamile kalmış karnını çektirip işte eşim 25 kaynım 24 yaşında 37sinde kayınvalde38ndede babaanne oldu darısı bizimkiyle ikinci babaanneliğine

yıldızcım valla ürktüm kayınvaldenden allah yardımcın olsun canım baksana hepsi ailecek öylelermiş kardeşlerinide boşamışlar ne geçtiyse ellerine herkes yerinde olun sağ olsun neyseki uzaksın canım telde olacak artık isare edersiniz yakın olmsından iyi
kekulacm gelmiş sonunda seninde kırmızılar gözün aydın canım sevindim valla

allah düşmanıma vermesin onun gibisini walla esinim...

kızlar kayboldunuz .. herkeşler ortadan çekilmişken bende accık eve çeki düzen vereyim mutfağa dalayım... sonra yine toplaşırız öptüm cümlenizi :79:

hadi kolay gelsin yawrucum sana, çok oyalanma hemencik yap gel beklioz:52:

ben sizlerin albümlerine bakıyodum maşallah kızlar pek bi güzelmiş:)

biz de seni görmek istiyoruz bizde :81: en kısa zamanda senden de beklioruz fotolar şeker

neyse bende herkesler ortalıktan çekilmişken çıkayım yarın gezmeye gidicem bi kuaför yapim ordanda anneciğime gideyim çok toplaşıpta konuşmayın yeter gari

sevdecim sanada kolay gelsin şekerim sonra görüşürz kızlar öpüldünüz

seni kokoş seni :12::12: git bakalım kuaföre de yarın güzel ol gezmelere gidince, biz de yazalım sende sayfalarca oku akşam emi :66::66: iyi gezmeler yawrucum sana, dikkat et kendine

kızçelerim istifade etmeniz için sizlerle bir yazı paylaşmak istiyorum... bugün safer ayının 1. günü.. ve her türlü maddi manevi kaza ve belelerdan korunmak için yapılacaklar var.. uygulamak isteyen olursa diye alıntı yaptım..dkonuda geçen dün gece kılınması gereken namazı kılmak isteyenler bu gece de kılabilir..

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY"SAFER AYI"

(Efendimiz SAV bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz, aşağıda tarif edilen namazları kılınız, tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların, bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH'ın Teâlâ'nın C.C., senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.

Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(İSLÂM'da gece günden önce gelir. Yani Cuma günü, Perşembe Günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.

Yine Korunmak için;
Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.

Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ALLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir, belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

Enes bin Mâlik'e RA Peygamberimizin SAV öğrettiği çok tesirli bir dua:
Bu duayı sabah (mümkünse güneş doğmadan) 3 kere ve akşam güneş battıktan hemen sonra okuyan, korkmaya tek layık olan yalnız ALLAH'tan C.C. korksun . Başta zalim devlet başkanı , şeytan, cin ve insanların şerrinden, büyü ve efsunlardan hiçbiri ALLAH'ın C.C. izniyle hiçbir şekilde zarar veremez. Hz Osman'dan RA bildirildiğine göre ani belalardanda korunur. Ayrıca Zehir verilse tesir etmez ALLAH'ın izniyle(hergün okumak lazımdır):
"Bismillahillezi Lâ Yedurrü meâs mihi şey-ün fil-erdi ve lâ fissemai ve hüves semiül âliym"

paylaşımın için teşekkürler canımcım, çıktısını alayım da eve götüreyim...

Son düzenleme:
saol canım paylaşımın için.ama ben hep böyle günlerde hastalanıyorum bişey yapamıyorum.
canım sen namazlarını kılamasan bile okunacak duaları yapabilirsin.. ilk iletide ve son iletide okunabilecek dualar var... Allah kabul etsin..

bende aranıza katıldım...
beni kabul edermisiniz??

elbetteki katılabilirsin hoşgeldin... inşaallah hayır, huzur ve tez vakitte bebek bulursun topişimizden :81:

ayyyyyyy yavlularım okuyana kadan canım çıktı yaaaaa ne kadan çok yazmışsınız okuyana kadan da boşaltmışsınız hemen topişi:33:

halevcim sende yap bi çizelge canım gün gün takip edelim.. bu ay seninkini beklemek çok heyecanlı olacak :52:

ay kuzu benimkisi belli olmuyor ki dün verdiğiniz siteden ovülasyon çizelgesini indirdim adet siklusunu 35 yaptım tahmini adet tarihimi 28 ocak demiş 6 ocakda yumurtlama zamanımmış yarın zaten yumoşlarım toplanıcakkkk:52::52::52:

Eki Görüntüle 123105

AŞK İÇİN ZEYTİN YİYİN

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan zeytin aslında bir afrodizyak. Bunu biliyor muydunuz?

Bol miktarda bitkisel protein, yağ, A, C, E vitaminleri ile kalsiyum, fosfor, kükürt, klor, magnezyum mineralleri içeren; kalp sağlığı için çok faydalı olan zeytin aynı zamanda bir aşk yiyeceği. Uzmanlar, her gün 5 tane zeytin yemenin hem kadın hem erkeklerin libidosunu yükselttiğini söyledi. :17:

zeytineeeeee bayılırım zatiiiiiiiii yavlum iyi oldu bunuda duyduğum:46:

anladım canım ahh çok heyecanlı ,inşallah ilk seferde gelir yavrun

sağol Adacım inşallah ilk seferde yüzümüz sonrada topikimiz gülerrrrrrrrr:52:

kızlar doktor bana 60 kiloyu geçmen senin için iyi olmaz demişti... bende son günlerde aldım başımı gidiyorum... dün bi bakarım ki 61 buçuk olmuşummmm :53: ay ne oluyor bana anlamıyorum yaa... iştahımda açıldı :18: dün gece karar verdim biraz rejim yapmam lazım.. her yerim löpür löpür oldu :84:
az önce kahvaltı yaptım çok az peynir 2 zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim... ama hala açım aççççççççççç :43::43:

yavlum yavaş git bakem sende, ben hep aynı kiloyum evde tartım var aklıma geldikçe binerim üstüne :52: neyseki 46-48 arasında oluyor kilom artıkın bunuda aşmasın yoksa top gibim yuvarlanırım zati boy 1,55 :63:

sevdecım naber senınle denk gelemıyorduk bayadır

adacım sende burdasın resmı gorebılıyormusun sen gecen goremedım demısssın???

çok şükür bende gördüm seni asyacım

kızlar hastalandım.boşuna sitres yapmışım.yeni başlıyor.yarın yada cuma günü giderim doktora.hadi hayırlısı:)her zaman hastalanınca üzülüyodum şimdi sevindim:1:

hadi gözün aydın canım çok şükür bak stres yapma demekten dilimizde tüy bitmişti ki kırmızıların geliverdi hemencik maşallah inşallah kontrolünde iyi geçer canım

evet şekerim nerelerdesin sabahtan beri :39:

eşimle ettiği kavgaları bi bilsen canım:59: bizikinin korkusuda yok, eşim yüzüne telefon kapar 5 dk sonra arar, içimde kaldı söyleyeyim yüzüme kapadığın için diyemedim die. eşim olmasa asla dayanamazdım zaten. amin cnm Allah başımızdan eksik etmesin.

hadi size ii gezmeler cnm, sıkı giyin üşütme sakın

Yıldızcım Allah sabır versin sana neyseki uzaktalarda en azından ondan yırtmışsınız canım

evet sevdecim bizim 10 ar tane yememiz lazım eşlerle birlikte :1:

eve gidince başlayalım bari zeytin kürüne :9::9: ay sorma cnm ya işin kötü tarafı benm çabam da yok kilo vermek için :1: hep yiyiyim istiyorum :39::39::39:

sorma tatlım tam psikopat hemde :37::37: bide geçen kalkmış ee sıra size gelmedimi dio, dicektim sayende psikolojim yeni düzeldi, izin verirsen olcak inş die ama bişi denmio işte :26: allahtan uzaktalar, yüzünü görmüyorum sene de 2 en fazla 3... ama telefonla da yetiyoo :37::37:

yok cnm bizim ki evladının mutluluğunu değil mutsuzluğunu isteyenlerden. boşan başkasıyla evlenirsin dio. ama dediğim gibi normal değil yani, eşimin 2 teyzesi var 2 side kendi gelinlerine aynı şeyi yapıolar, diğerlerininkileri çok seviyolar. daha öncede dayısını boşatmışlar aynı şekilde gelini istemioz die. Allah fırsat vermesin böylelerine, onu Allaha havale ettim, daha kendi bekar kızı var, dilerim Allahım dan ne eksik ne fazla kendi kızına da aynı kendi gibi kayınvalide versin inş, bana ettiklerini ondan görsün, belki aklı başına gelir... uzakta ama dediğim gibi ordan da yetiyo huzur bozmaya. evimize gelir bişi getirir bunu oğluma getirdim yesin die der. bende bişi getirince elimi bile sürmem inadımdan, eşim duyarsa ööle dediğini o da dokunmaz hiçbişeye...

çok şükür ki kayınvalidem üzerime çok düşer sağolsun valla annemden görmediğim ilgiyi şevkati kayınvalidem ve kayınpederimden gördüm Allah onları başımdan eksik etmesin, bu tedavimi sadece ona söyledim bu yüzden bunu bilmeye hakkı var diye düşündüm sağolsun hertürlü yanımda şimdi çağırsam gelir Allah ikisinden de razı olsun, canım sende üzme kendini çok şükür ki seni seven koruyup kollayan bi eşin var neyseki anneci tarafı ağır basmıyor öle erkekleri hiç sevmem benim kız kardeşimin eşi öleydi fazla anneciydi :57:

bende aranıza katıldım...
beni kabul edermisiniz??

tabikii ederiz, hoşgeldin canım, kısa sürede bebişine kavuşman dileği ile....

ayyyyyyy yavlularım okuyana kadan canım çıktı yaaaaa ne kadan çok yazmışsınız okuyana kadan da boşaltmışsınız hemen topişi:33:

ay kuzu benimkisi belli olmuyor ki dün verdiğiniz siteden ovülasyon çizelgesini indirdim adet siklusunu 35 yaptım tahmini adet tarihimi 28 ocak demiş 6 ocakda yumurtlama zamanımmış yarın zaten yumoşlarım toplanıcakkkk:52::52::52:

zeytineeeeee bayılırım zatiiiiiiiii yavlum iyi oldu bunuda duyduğum:46:

sağol Adacım inşallah ilk seferde yüzümüz sonrada topikimiz gülerrrrrrrrr:52:

yavlum yavaş git bakem sende, ben hep aynı kiloyum evde tartım var aklıma geldikçe binerim üstüne :52: neyseki 46-48 arasında oluyor kilom artıkın bunuda aşmasın yoksa top gibim yuvarlanırım zati boy 1,55 :63:

çok şükür bende gördüm seni asyacım

hadi gözün aydın canım çok şükür bak stres yapma demekten dilimizde tüy bitmişti ki kırmızıların geliverdi hemencik maşallah inşallah kontrolünde iyi geçer canım

Yıldızcım Allah sabır versin sana neyseki uzaktalarda en azından ondan yırtmışsınız canım

çok şükür ki kayınvalidem üzerime çok düşer sağolsun valla annemden görmediğim ilgiyi şevkati kayınvalidem ve kayınpederimden gördüm Allah onları başımdan eksik etmesin, bu tedavimi sadece ona söyledim bu yüzden bunu bilmeye hakkı var diye düşündüm sağolsun hertürlü yanımda şimdi çağırsam gelir Allah ikisinden de razı olsun, canım sende üzme kendini çok şükür ki seni seven koruyup kollayan bi eşin var neyseki anneci tarafı ağır basmıyor öle erkekleri hiç sevmem benim kız kardeşimin eşi öleydi fazla anneciydi :57:

allah bozmasın tatlım aranızı, benimde kısmetim böyleymiş napalım :5: eşimden Allah bin kere razı olsun her zaman benm yanımdadır. bende sevmem ööle anne ağzına bakam adamı :37:
uğramazsan sabahtan beri böyle okursun işte :)

Son düzenleme:
tabikii ederiz, hoşgeldin canım, kısa sürede bebişine kavuşman dileği ile....

allah bozmasın tatlım aranızı, benimde kısmetim böyleymiş napalım :5: eşimden Allah bin kere razı olsun her zaman benm yanımdadır. bende sevmem ööle anne ağzına bakam adamı :37:
uğramazsan sabahtan beri böyle okursun işte :)

yaaaaaaaa hep burdaydım ben ama bazen okumaya vaktim olmuyo kuzum ben size dönen kadan da döktürüyornuz maşallah o bişi değilde Narcım çok zorlanacak okurken ahhhhh yavlummmm

amaninn 1 saat yok oldum yazmışsınız kilolar, kaynanalar havalarda uçuşmuş:1: ayy canlarım hepimiz kilo aldık diye yanınıyoruz lakin ben 2 kilo zayıflamışım bilemm:52: eşim duyunca neler diyecek neler :18: sağlık ocağına gittim kayıt olup geldim , muayene falan etmediler. Nisan da aşım varmış öyle birde şubatta gel dediler. Çıktık bugün evimizin yanında pazar var pazarın içinden geçerken belki 5-6 çeşit şey saydı kayınvalidem şunu alalım şunu ye falan, süt içemeyince puding yapmış bana onu ye diye, sağolsun iyice düşkün oldu .

Sevdem annem bana çok bağlı aslında ama ne bilim artık benim evimden çıktı diyemidir bilmiyorum ki, senin hesap geçen gün yaramdan bahsettim aa nasıl oldu şöyle mi böylemi demedi, sanırım fazla hassasız biz hemen tepki versin soru sorsun cvp versin istiyoruz, dimi esincimmmmm:1: Sen kusurumuza bakma esincim olarmı şekerim, ha bide bizi unutma :1:
esin bu arada canım hakkaet pek gençmiş senin kayınvaliden ha benim annemde 45 yaşında 11 aylık torunu var, ama seninki pek küçükmüş, eşinin kardeşini de hemencik evlendirmiş baksana .

ranacım ogün göremedim evet hala resimlerin varsa bakayım güzelim.
sevdecim paylaşımın için sağol canım çok faydalı bir bilgi paylaşmışsın ,dua vakti geldi kızlarrr:52:
Yıldızcım yaa ağzım açık okudum ahh güzelim sevde konuyu kapatalım demiş emme ben yorum yazmadan olmaz :26: çok üzüldüm canım ama neyseki seni çok seven bi kocan var ondan destek al ve az muhattap oldunmu tamam , sana zarar veremez ama yaptıkları çok ayıp gerçekten.

halev senin kayınvalidenin iyi olmasına çok sevindim maşallahları var desene.
kekulacım senide görelim tatlım.
başka yazmadığım konu varmı kızlar :27:

amma döktürmüşsünüz kızlar toplantı vardı yemek derken bu vakit oldu
ahhh ben hiç açmayı kaynanamı bende çok dertlyim valla
kocam benden yana olmasaydı eşimden korkmasaydı bizi şimdiden boşamıştı bile her zamanda bunu söylerim eşime
allah cümelmizn dileğini bir an önce göbüşüne vesin inş.

yaaaaaaaa hep burdaydım ben ama bazen okumaya vaktim olmuyo kuzum ben size dönen kadan da döktürüyornuz maşallah o bişi değilde Narcım çok zorlanacak okurken ahhhhh yavlummmm

ay walla nar!ı düşünemiorum okurken, iyi sövecek bize:52:

amaninn 1 saat yok oldum yazmışsınız kilolar, kaynanalar havalarda uçuşmuş:1: ayy canlarım hepimiz kilo aldık diye yanınıyoruz lakin ben 2 kilo zayıflamışım bilemm:52: eşim duyunca neler diyecek neler :18: sağlık ocağına gittim kayıt olup geldim , muayene falan etmediler. Nisan da aşım varmış öyle birde şubatta gel dediler. Çıktık bugün evimizin yanında pazar var pazarın içinden geçerken belki 5-6 çeşit şey saydı kayınvalidem şunu alalım şunu ye falan, süt içemeyince puding yapmış bana onu ye diye, sağolsun iyice düşkün oldu .

Sevdem annem bana çok bağlı aslında ama ne bilim artık benim evimden çıktı diyemidir bilmiyorum ki, senin hesap geçen gün yaramdan bahsettim aa nasıl oldu şöyle mi böylemi demedi, sanırım fazla hassasız biz hemen tepki versin soru sorsun cvp versin istiyoruz, dimi esincimmmmm:1: Sen kusurumuza bakma esincim olarmı şekerim, ha bide bizi unutma :1:
esin bu arada canım hakkaet pek gençmiş senin kayınvaliden ha benim annemde 45 yaşında 11 aylık torunu var, ama seninki pek küçükmüş, eşinin kardeşini de hemencik evlendirmiş baksana .

ranacım ogün göremedim evet hala resimlerin varsa bakayım güzelim.
sevdecim paylaşımın için sağol canım çok faydalı bir bilgi paylaşmışsın ,dua vakti geldi kızlarrr:52:
Yıldızcım yaa ağzım açık okudum ahh güzelim sevde konuyu kapatalım demiş emme ben yorum yazmadan olmaz :26: çok üzüldüm canım ama neyseki seni çok seven bi kocan var ondan destek al ve az muhattap oldunmu tamam , sana zarar veremez ama yaptıkları çok ayıp gerçekten.

halev senin kayınvalidenin iyi olmasına çok sevindim maşallahları var desene.
kekulacım senide görelim tatlım.
başka yazmadığım konu varmı kızlar :27:

canım 2 kilo zayıflamışsın demek, belki hamileliğinin başındasın die dr un bişi demez ama eşini bilemem :1: ne güzel anladığım kadarıyla hepinizin kayınvalidesiyle arası iyi, Allah bozmasın inş :nazar: bende çok isterdim iyi olmasını ama kısmetim böyleymiş. annemlerle aynı yerde oturuyolar onu görmemek için memlekete gitmiorum yada bazen yalnız gidiorum sadece annemlere... onun yüzünden ailemin olduğu yere bile gitmek istemiorum :59:ben zaten görüşmüorum cnm özel bişi olmadığı taktirde, görüşmeyeyimde mümkünse:19: :47: Allahtan kocamla aram çok iyide :nazar: onun yüzü suyu hürmetine sesimi çıkarmıyorum.

amma döktürmüşsünüz kızlar toplantı vardı yemek derken bu vakit oldu
ahhh ben hiç açmayı kaynanamı bende çok dertlyim valla
kocam benden yana olmasaydı eşimden korkmasaydı bizi şimdiden boşamıştı bile her zamanda bunu söylerim eşime
allah cümelmizn dileğini bir an önce göbüşüne vesin inş.

sende mi brütüs :1: Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hayatım:nazar:
bi an öncede gönlümüzün muradını versin inş :emir_bebek::emir_bebek:

:22:
canım sen namazlarını kılamasan bile okunacak duaları yapabilirsin.. ilk iletide ve son iletide okunabilecek dualar var... Allah kabul etsin..

elbetteki katılabilirsin hoşgeldin... inşaallah hayır, huzur ve tez vakitte bebek bulursun topişimizden :81:

bende tedaviye başladım. bugün çatlatma iğnem olacak. inşallah hayırlısıyla olur yaa

sende mi brütüs :1: Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin hayatım:nazar:
bi an öncede gönlümüzün muradını versin inş :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım zaten bende diyorum eğer tüp bebekle felan olmazsa boşanabliriz belkide ama dediğin gibi allah gönlümüze göre versin
benişmde dayanacak gücüm kalmadı ama ben zamanında eşimdende çok çektiğim için unutamıyorum hiçbişeyi

inşallah canım zaten bende diyorum eğer tüp bebekle felan olmazsa boşanabliriz belkide ama dediğin gibi allah gönlümüze göre versin
benişmde dayanacak gücüm kalmadı ama ben zamanında eşimdende çok çektiğim için unutamıyorum hiçbişeyi

ayy cnm öyle deme ya :59:, bende çok kötü günler geçirdim ama eşim sayesinde ayaktayım çok şükür. ama eşinden de çok çektiysen o kötü gerçekten. yapılan hiç birşey unutulmuyor maalesef :63: peki özel olacak cevap vermek zorunda değilsin tabikide ama birşey soracağım sana. eşinle aran şuan nasıl bilmiyorum ama eğer hala kötüyse bebek iyi gelecek mi sana? benim 2,5 senedir bebek düşünmememin sebebi yaşadığım bu sorunlardı ve sorunlu bir ortamda bebeğimi dünyaya getirmek istemediğimden bugüne kadar erteledim. çünkü bebekler ne kadar huzurlu ortamda büyürlerse onlar için o kadar iyi biliyosun...
tüp bebek olmazsa boşanabiliriz dediğin için sordum canım, yanlış birşey dediysem kusura bakma lütfen...

ayy cnm öyle deme ya :59:, bende çok kötü günler geçirdim ama eşim sayesinde ayaktayım çok şükür. ama eşinden de çok çektiysen o kötü gerçekten. yapılan hiç birşey unutulmuyor maalesef :63: peki özel olacak cevap vermek zorunda değilsin tabikide ama birşey soracağım sana. eşinle aran şuan nasıl bilmiyorum ama eğer hala kötüyse bebek iyi gelecek mi sana? benim 2,5 senedir bebek düşünmememin sebebi yaşadığım bu sorunlardı ve sorunlu bir ortamda bebeğimi dünyaya getirmek istemediğimden bugüne kadar erteledim. çünkü bebekler ne kadar huzurlu ortamda büyürlerse onlar için o kadar iyi biliyosun...
tüp bebek olmazsa boşanabiliriz dediğin için sordum canım, yanlış birşey dediysem kusura bakma lütfen...
yok canım neden yanlış anlayım şimdilik iyi bana destek olmaya çalışıyor çünkü biliyosun aşılama yaptım ve 30 aralıkta tutmadığını ğrendik ama eşime göre evimizde bi çocuk olursa hayat değişecekmiş herşey daha güzel olacakmışş
bazzende diyorumki allahın sevdği kuluyumki benim boşanacağım belli allah bide çocuk olmasın diye izin vermiyo diye düşünüyorum

yok canım neden yanlış anlayım şimdilik iyi bana destek olmaya çalışıyor çünkü biliyosun aşılama yaptım ve 30 aralıkta tutmadığını ğrendik ama eşime göre evimizde bi çocuk olursa hayat değişecekmiş herşey daha güzel olacakmışş
bazzende diyorumki allahın sevdği kuluyumki benim boşanacağım belli allah bide çocuk olmasın diye izin vermiyo diye düşünüyorum

tabi olmuyorsa vardır Allahımın bi bildiği inşallah eşin haklı çıkar canım bu zamana kadar üstesinden gelmişsiniz içinizi bilemem ama inşallah bundan sonra herşey sizin için çok daha iyi olur bebeklede eviniz dha bi neşelenir inşallah canım herşeyin hayırlısı olsun her zaman:70:

tatlım neden öyle düşünüyosun, ne demek boşanacağım belli falan...
eğer sen eşini, eşin seni seviyosa bence hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. bizim sorunlarımız sadece annesi yüzünden, benimde sinirlendiğim ve çekemediğim zamanlar oldu çok.. ama şuan inan o yokmuş gibi davranıyorum, umursamıyorum bile. haa affediyomuyum aslaaaaaaa!!! Allahım inş en kısa zamanda bebğinize kavuşmanızı nasip eder de tüm sıkıntılarınızı geride bırakırsınız hayatım:97:

canım eşinle aranız şuan iyi değil mi yani ? Yıldızcım çok güzel dile getirmiş, hani bebiş olmazsa gerçekten boşanmayı düşünüyormusunuz ? Birde eşinle aranızda sevgi varmı? çok soru sordum canım kusura bakma ama sana daha iyi yorum yapabilmek sana destek olmak için yazıyorum. İnşallah eşinin dediği gibi bebiş hayatınızı değiştirir ama nacizane fikrim de hani önce gergin olan ortamı değiştirseniz ondan sonra bebek için düşünseniz, Allah korusun boşanınca sanki bi nevi bebişden de boşanılıyor gibi olmazmı :26:

tatlım neden öyle düşünüyosun, ne demek boşanacağım belli falan...
eğer sen eşini, eşin seni seviyosa bence hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. bizim sorunlarımız sadece annesi yüzünden, benimde sinirlendiğim ve çekemediğim zamanlar oldu çok.. ama şuan inan o yokmuş gibi davranıyorum, umursamıyorum bile. haa affediyomuyum aslaaaaaaa!!! Allahım inş en kısa zamanda bebğinize kavuşmanızı nasip eder de tüm sıkıntılarınızı geride bırakırsınız hayatım:97:

inş. rabbimden tek dileğim benide (cümlemizi)bir an önce evlat sahibi yapması bende inanmak istiyorum eşim gibi zaten çocuğum olursa herşey daha güzel olacak

canım eşinle aranız şuan iyi değil mi yani ? Yıldızcım çok güzel dile getirmiş, hani bebiş olmazsa gerçekten boşanmayı düşünüyormusunuz ? Birde eşinle aranızda sevgi varmı? çok soru sordum canım kusura bakma ama sana daha iyi yorum yapabilmek sana destek olmak için yazıyorum. İnşallah eşinin dediği gibi bebiş hayatınızı değiştirir ama nacizane fikrim de hani önce gergin olan ortamı değiştirseniz ondan sonra bebek için düşünseniz, Allah korusun boşanınca sanki bi nevi bebişden de boşanılıyor gibi olmazmı :26:

canım dedim ya eşimle aramız şimdi gayet iyi ama bi snirilenince ağızdan bi sürü kırıcı şeyler çıkabiliyo neden dedim deyincede sinirle söyledim diyo ama b,ir kere söylenmiş oluyo
ama biliyorumki beni seviyo bende onu seviyorum ama işte sinirlenince gözü hiçbişey görmüyo

Back