Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım dedim ya eşimle aramız şimdi gayet iyi ama bi snirilenince ağızdan bi sürü kırıcı şeyler çıkabiliyo neden dedim deyincede sinirle söyledim diyo ama b,ir kere söylenmiş oluyo
ama biliyorumki beni seviyo bende onu seviyorum ama işte sinirlenince gözü hiçbişey görmüyo

şimdi daha iyi anladım cnaım. O zaman birbirinizi çok seviyorsanız sorun olmaz , inşalalh bebişiniz mutluluğunuzu arttırsın gelsin bian öncede. Eşin sinirli olduğu için seni kırıyor demek, hoş değil tabi ama inşallah aranız daha daha iyi olur canım

yavlularım ben kapatıyorum kendinize iyi bakın yarın kaçta açabilirim pc yi bilmiyorum hatta açıp açmayacağımı bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum öptüm hepicinizi akşam belki girerim:54:

yavlularım ben kapatıyorum kendinize iyi bakın yarın kaçta açabilirim pc yi bilmiyorum hatta açıp açmayacağımı bilmiyorum hepinizden dua bekliyorum öptüm hepicinizi akşam belki girerim:54:

hadi kapat bakalım canım allah yardımcın olsun arkandan ben gelirim inş.dualarım seninle bende öptüm seni tatlum

canım benim, Allah yardımcın olsun, herşey yolunda gitsin inş. dualarımız seninle
hayırlı haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :34:

hayatım iyi akşamlar ,

yarın senden hayırlı haberlerbeklıyor oalcagız hayatım

cok tesekkur ederim arkadaslar bende geldim aranıza. bana klomen verdi 5 gün kullancaksın günde 1 tane sonra kontrole geliceksin ilacı alırken asla ilişk,ye girmeyin dedi neden acaba? dra soramadımda size sorayım dedim böyle tedavi gören varsa söylermi?

cok tesekkur ederim arkadaslar bende geldim aranıza. bana klomen verdi 5 gün kullancaksın günde 1 tane sonra kontrole geliceksin ilacı alırken asla ilişk,ye girmeyin dedi neden acaba? dra soramadımda size sorayım dedim böyle tedavi gören varsa söylermi?

selam ben de bu topicte yeniyim. ben serophene kullandım adetin 5.günü başladım 5 günde bitti 3 gün sonra doktora gittim gelişme olmamış.. ama doktorum bana ilişki yasak demedi.. başka kimseden de duymadım ama düşününce,belki sana ilişki önereceği zamanlardan önce sperm kalitesi artsın diye 5 gün perhiz gibi önermiştir..

cok tesekkur ederim arkadaslar bende geldim aranıza. Bana klomen verdi 5 gün kullancaksın günde 1 tane sonra kontrole geliceksin ilacı alırken asla ilişk,ye girmeyin dedi neden acaba? Dra soramadımda size sorayım dedim böyle tedavi gören varsa söylermi?

canım banada verdı klomen ilişkı yasak demedı gunde akşam sabah ıkı tane alıyorum 5 gun. Cuma bakılacak hayırlısıyla

bana neden öyle dedi acaba? ilacı iç 5 gün. sonra bakıcam yumurtalıklara ben sana ilişkiye gircegin zamanı söyliycem dedi.

selam ben de bu topicte yeniyim. ben serophene kullandım adetin 5.günü başladım 5 günde bitti 3 gün sonra doktora gittim gelişme olmamış.. ama doktorum bana ilişki yasak demedi.. başka kimseden de duymadım ama düşününce,belki sana ilişki önereceği zamanlardan önce sperm kalitesi artsın diye 5 gün perhiz gibi önermiştir..

hoşgeldin canım, inş kısa süre de hamile kalır bebeğine kavuşursun:97:

kızlar ben celdim kociş yatmaya gitti gidene kadan uykumu alayım diyor nede olsa yarın oda çalışma içinde olucek:52:

hoşgeldin tatlım, uyusun tabi, sen de geç yatma bu gece , yarın sıkı bi gün sizi beklio kuzucum :34:

kocişi uğurlayım öle yatabilirim 11,30u bulur yatmam
bu arada medicana benden 400tl katkı payı istedi bunun kendileriyle ilgisi yokmuş sgknın sayfasına bilgi girişimi yaptığında direk 400tl yi çıkarıyormuş karşılarına akşam işten çıkmadan sgk yı aradım onlarda yasal olup olmadığını söylemiyorlar sadece özel hastanede yaptırdığım için hastanenin hastadan %30 ila %70 arasında ücret taleb edebileceğini söyledi yarın gidince konuşacağım zaten paramız olsa kimseye ağız eymeden yaptırırdık ne diye hala para peşinde koşuyorlar anlamış değilim:47:

bende aranıza katıldım...
beni kabul edermisiniz??
HOŞGELDİN CANIM
yok canım neden yanlış anlayım şimdilik iyi bana destek olmaya çalışıyor çünkü biliyosun aşılama yaptım ve 30 aralıkta tutmadığını ğrendik ama eşime göre evimizde bi çocuk olursa hayat değişecekmiş herşey daha güzel olacakmışş
bazzende diyorumki allahın sevdği kuluyumki benim boşanacağım belli allah bide çocuk olmasın diye izin vermiyo diye düşünüyorum
canım eşinle şimdi aranın iyi olduğuna sevindim inşl hepte böyle iyi gider eğer bir bebek hayatınızı daha güzel yapacaksa inşl en kısa zamanda olur ama boşanacağım belli allah o yüzden bana vermiyo diyede düşünme şekerim nasip kısmet
allah yardımcın olsun şekerim yarın hayırlı haberlerini bekliyor olacaz
tedavine başladın demek inş sonu bebekli olur canım
sende hoşgeldin canım aramıza inşl tedavinin sonunda kavuşursun bebeğine
kızlar ben celdim kociş yatmaya gitti gidene kadan uykumu alayım diyor nede olsa yarın oda çalışma içinde olucek:52:

hoşgeldin canım yıldızcım sende hoşgeldin napıyosunuz bakalım
sevdecim paylaştığın güzel bilgiler için teşekkür ederiz adacım demek 2kilo vermişsin umarıım bi sıkıntı yaratmamıştır bu durum eşin açısından hamileliğin ilk dönemnindeverebilirsin kilo hiç bişe yiyemiyosun tiksiniyosun ama 1aya kalmaz düzen girecek inşl seninde yemen içmen
evet canımkayınvaldem genç kaynımda çiftçi askerden gelir gelmez evlendrdiler eltimlede anlaşıyolardı zaten beklemenin anlamı yoktu meela bizde aynı dönemde nişanlandık ama eşimde bende okuyoruz diye onlar evlendirildi biz kaldı canımcım benm annemde 46 yaşında 1,5yaşındada yiğenim var benimde

bu arada medicana benden 400tl katkı payı istedi bunun kendileriyle ilgisi yokmuş sgknın sayfasına bilgi girişimi yaptığında direk 400tl yi çıkarıyormuş karşılarına akşam işten çıkmadan sgk yı aradım onlarda yasal olup olmadığını söylemiyorlar sadece özel hastanede yaptırdığım için hastanenin hastadan %30 ila %70 arasında ücret taleb edebileceğini söyledi yarın gidince konuşacağım zaten paramız olsa kimseye ağız eymeden yaptırırdık ne diye hala para peşinde koşuyorlar anlamış değilim:47:

nerden ne çalacaklarını şaşırmışlar canımya ne koparabilirlerse işte mecburuzya bu duruma verecez düşünceleride bu:47:

nerden ne çalacaklarını şaşırmışlar canımya ne koparabilirlerse işte mecburuzya bu duruma verecez düşünceleride bu:47:

yarın bu durumu konuşmak için erken gideceğiz hastaneye inşallah gıcıklık yapmazlar tam tedavi ortası ne bilim bu çıkışmamızdan dolayı adamlar yapıyoruz gibi görünüp hiçbişi yapmayadabilirler:18:

aaa ne kadar terbiyesizlik, başta böle şeyler demişlermiydi hayatım size? iyice konuş yarın gidince, durduk yere para bayılmayın, ne tuttururlarsa işte

HOŞGELDİN CANIM

canım eşinle şimdi aranın iyi olduğuna sevindim inşl hepte böyle iyi gider eğer bir bebek hayatınızı daha güzel yapacaksa inşl en kısa zamanda olur ama boşanacağım belli allah o yüzden bana vermiyo diyede düşünme şekerim nasip kısmet

allah yardımcın olsun şekerim yarın hayırlı haberlerini bekliyor olacaz

tedavine başladın demek inş sonu bebekli olur canım

sende hoşgeldin canım aramıza inşl tedavinin sonunda kavuşursun bebeğine

hoşgeldin canım yıldızcım sende hoşgeldin napıyosunuz bakalım
sevdecim paylaştığın güzel bilgiler için teşekkür ederiz adacım demek 2kilo vermişsin umarıım bi sıkıntı yaratmamıştır bu durum eşin açısından hamileliğin ilk dönemnindeverebilirsin kilo hiç bişe yiyemiyosun tiksiniyosun ama 1aya kalmaz düzen girecek inşl seninde yemen içmen
evet canımkayınvaldem genç kaynımda çiftçi askerden gelir gelmez evlendrdiler eltimlede anlaşıyolardı zaten beklemenin anlamı yoktu meela bizde aynı dönemde nişanlandık ama eşimde bende okuyoruz diye onlar evlendirildi biz kaldı canımcım benm annemde 46 yaşında 1,5yaşındada yiğenim var benimde

iidir yawrucum sen naptın gezdin mi iyice, süslendin mi kokoş seni :12::12:

Back