Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

valla napacan öğlenden beri bişe yemediysen ne olacağına bakmadan yeek zorundaydın yedin halevcim iyi akşamlar canım yarın görüşürüz canım ya ben aylül ayına kadar hatılıyorum gerisini hiç bi yere işaretlememiştim yeterli olurmu bide şimdi ocak ayını ne diye işaretleyecem ksaımda 28inde oldum

yeter be güzelim. ordaki amaç dönem aralığını hesaplıyo. ne kadar öncesini yaparsan aylık döngü değişimlerini görüyosun. eylüle kadar hatırlıyosan yeterli olur bence, önemli olan bundan sonrakiler
ben ocak ayını girmedim, en son aralık girdim. ee sende aralık yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyom:26:

yeter be güzelim. ordaki amaç dönem aralığını hesaplıyo. ne kadar öncesini yaparsan aylık döngü değişimlerini görüyosun. eylüle kadar hatırlıyosan yeterli olur bence, önemli olan bundan sonrakiler
ben ocak ayını girmedim, en son aralık girdim. ee sende aralık yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyom:26:

eylülden itibaren hatırlıyorum canım öncesi yok yani bende e son aralık ayını girdim canım ayın 15ide yumurtlama günüm diye gösteriyor farklı bir metotmuş valla normalde biz 12 gün sayıyoduk ama aslında bizim hesapladığımız gibi değilmiş

eylülden itibaren hatırlıyorum canım öncesi yok yani bende e son aralık ayını girdim canım ayın 15ide yumurtlama günüm diye gösteriyor farklı bir metotmuş valla normalde biz 12 gün sayıyoduk ama aslında bizim hesapladığımız gibi değilmiş

28 kasım yazmışsınya az önce, ondan dedim hayatım aralık adetin yok mu die. sen adeti girdiğinde geriye yönelik döngüyü de hesaplayarak, yumurta gününü getiriyo sanırım. ama orayı net çözemedim. deneye deneye bulacam:52: inş doğru hesaplıyodur, yanıltırsa die çok korkuyorum. yine de tedbiri elden bırakmamak lazım kuzum. sadece buna güvenmeyelim derim ben, ne olur ne olmaz değil mi ama :34:

28 kasım yazmışsınya az önce, ondan dedim hayatım aralık adetin yok mu die. sen adeti girdiğinde geriye yönelik döngüyü de hesaplayarak, yumurta gününü getiriyo sanırım. ama orayı net çözemedim. deneye deneye bulacam:52: inş doğru hesaplıyodur, yanıltırsa die çok korkuyorum. yine de tedbiri elden bırakmamak lazım kuzum. sadece buna güvenmeyelim derim ben, ne olur ne olmaz değil mi ama :34:

haklısın canım tek buna güvenmek olmaz vala ben yine yanılma payı bırakmamak için gün aşırıya devam edicem ondan sonra güzel allhım verirse hayırlısını başımla gözüm üstüne ama en azından bunuda görmek iyi oldu kendimi dinlerim muhtemel yumoş günümde belirtilerime bakarım az önce kası yazdığımın hiç farkında değilimki tüh bak adet olmamış olsam allah söyletti heralde kasımdan sonr bi 9ay ara veriyorum derim her şeyden umutlanıyoruzya:1:

haklısın canım tek buna güvenmek olmaz vala ben yine yanılma payı bırakmamak için gün aşırıya devam edicem ondan sonra güzel allhım verirse hayırlısını başımla gözüm üstüne ama en azından bunuda görmek iyi oldu kendimi dinlerim muhtemel yumoş günümde belirtilerime bakarım az önce kası yazdığımın hiç farkında değilimki tüh bak adet olmamış olsam allah söyletti heralde kasımdan sonr bi 9ay ara veriyorum derim her şeyden umutlanıyoruzya:1:

tabi hayatım haklısın bildiklerimizi yapmaya devam, bu da sadece onların yanında bi araç :61:
ahh bebişim merak etme bi gün hepimiz adete 9 ay ara verecez inş tez zamanda :32:
umut etmicez de ne etcez be yawrum, böle böle avutuyoruz kendimizi :97:

tabi hayatım haklısın bildiklerimizi yapmaya devam, bu da sadece onların yanında bi araç :61:
ahh bebişim merak etme bi gün hepimiz adete 9 ay ara verecez inş tez zamanda :32:
umut etmicez de ne etcez be yawrum, böle böle avutuyoruz kendimizi :97:

inşl canım ama ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum be canımcım:49::emir_bebek::nazar:

bende bendeeeee :84:
:49: böyle olmak istiyorummmmm

inşl canımcım güzel allahım tez elden nasip etsin inşl bizlerede tüp isteyenlerede
iyi geceler hayatım ben çıkıyorum benimki uyuklamaya başladı koltukta kaldırayım bari:32:

bide aklıma gelmişken söylim dün gece eşim uykusunda sayıklıyor ama gözlerini açtı o an aşkım diyor o hapları ne yaptın bende ne hapı felan dedim uyanık sandım ya işte o hapı 3tane vardıya dağıttınmı onu diyor bende folik asitim o kadar kalmıştı o mu dedim yok diyor soğuk alğınlığı içinmi dedim yok diyor bebek için olan varya onu dağıttınmı ne hapı ne bebeği dedim o an kendine geldi canım rüya görüyodum heralde yine saçmaladım dedi geri yattı artık ne düşünerek yattıysa:9:kuzucum benim

inşl canımcım güzel allahım tez elden nasip etsin inşl bizlerede tüp isteyenlerede
iyi geceler hayatım ben çıkıyorum benimki uyuklamaya başladı koltukta kaldırayım bari:32:

bide aklıma gelmişken söylim dün gece eşim uykusunda sayıklıyor ama gözlerini açtı o an aşkım diyor o hapları ne yaptın bende ne hapı felan dedim uyanık sandım ya işte o hapı 3tane vardıya dağıttınmı onu diyor bende folik asitim o kadar kalmıştı o mu dedim yok diyor soğuk alğınlığı içinmi dedim yok diyor bebek için olan varya onu dağıttınmı ne hapı ne bebeği dedim o an kendine geldi canım rüya görüyodum heralde yine saçmaladım dedi geri yattı artık ne düşünerek yattıysa:9:kuzucum benim

ayy demekki onunda aklında sürekli, ne güzel. bu bi işarette olabilir esinim :), belki kocacığının içine doğdu. hamile gördü seni rüyasında :DDD
amin inş güzelim tez zamanda kavuşalım bebişlerimize. hadi ii geceler sana, yarın görüşürüz tatlım :54:

Son düzenleme:
bana neden öyle dedi acaba? ilacı iç 5 gün. sonra bakıcam yumurtalıklara ben sana ilişkiye gircegin zamanı söyliycem dedi.

canım onu bnada dediler yumurtalar olgunlaşıyo ya ilişkiye girince yumurtalar patlayabiliyormuş onun içinde tedavi sonlanabiliyormuş onun için ilişki yasakmış canım bana öyle dediler

günaydınnnnn, ayy size ne dicem, işe geldim sabah, burda çalışan bir arkadaşım dün gece beni rüyasında görmüş, hastenedeymişim ve kucağımda erkek bi bebek varmış :53: hayır olsun inşallah, bu bi işaret mi acaba kızlarrrr:52: heyy Allahım ya herşeyden bi pay çıkarırır olduk:26: rüyasının teri mersi çıkmasa bari :37:
dün akşam öncelikle halevcim sonrada hepiciğimiz için yasin okudum. Allah kabul eder inş dualarımızı...

günaydın canlar geçmişe bakacam
gelirim birazdan

günaydın şeker, oku da gel hadii :81:

bende ilk serophene ile başladım sonra 3 tane 1 er gün arayla gonal f iğne vuruldum.
dünde çatlatma iğnemi oldum. doktor gün aşırı ilişki dedi. lütfen bana dua edin herşey yolunda gitsin ve bu ay artık bebişim oluşsun...

hakkında hayırlısı olsun cnm, en kısa zamanda hamilelik haberlerini alırız inş :81:

kızlar hepiciğinize hayırlı sabahlar
akşam toplanıp cümbüş yapmışsınız yine.. aferim :63:

yıldızcım verdiğin linkten bende yükledim ve aynen dediğin gibi türkçeyede çevirdim canım.. çok teşekkürler harika birşey.. ve ovulasyon zamanını çok uzun göstermiş.. artık halimiz ne olur bilemiyorum :37:

esin demişsin ya eşin uykusunda söylendi diye içim burkuldu canım yaa... adamcaaz çok uğraşıyor iğneler oluyor maddi manevi sıkıntı çekiyor inşallah rabbim verecek be canım.. yakındır diye ümit ediyoruz :61:

halev canım akşamdan beri aklımdasın bugün inşallah çok güzel geçecek... olumlu sonuca biraz daha yaklaştınız canım.. hadi hayırlısı... şu para konusu ilginçmiş gerçekten bugün bi sorun çıkmadan halledersiniz inşallah canım yaa.. tadını kaçırmasalar olmaz zaten :57:

adacım akşam uğramamışsın nasıl oldun canım.. sen en son kaç kiloydun 2 kilo verince kaç kaldın güzelim.. bencede yarın gidin doktorunuza uzun uzadıya incelesin anlatsın size yavrunuzu :emir_bebek:

şu an adını çıkaramadığım bazı arkadaşlar klomen kullanırken ilişki yasak demişler.. ben 3 ay klomen tedavisi gördüm hiç bir doktor öyle demedi bana.. ilişkiyle yumurtaların hasar göreceğini sanmıyorum... bilakis o kadar uğraşmamıza rağmen benimkiler büyüyünce bile çatlamıyor :1:

aysenik yıldız rana hoşgeldiniz kızlar...:79:

yıldızcım arkadaşının rüyası hayra çıksın inşallah.... aynen gerçekleştirsin mevlam..
benide yakın zamanda annem ve gelinimiz bebeğimin olduğunu görmüşler inşallah gerçektir diye ümit ediyorum :61:
yasin içinde teşekkürler canım.. bende okudum Allah kabul etsin hepimizinkini inşallah :71:

herkese gunaydıncıklar:34:

aksam gene baya yazısmalar olmus yaa arkadaslar hadı barı bıze acımıyorsunu nara acıyın ya :60:

halevcım ya hastanenın yaptıgına cok uzuldum evet bır gıdın konusun bakalım ınsallah almazlar parayı ama hastaneler kendı aralarında sınıflara ayrıldılarya o para onlarda daha yuksek olabılır yanı dogrudur sanırım ama sız genede konusun tabı tanıdık falan olsaydı orda belkı almazlar

gunaydın sevdecım,

ben ıyıyım calısıyoruz gene aynı monoton ısler yanı sen nasılsın

yaaa acaba bende mı ev hanımı olsam ya valla kıskanıyorum bazen sızı:59:

herkese günaydın canlarım

yıldızcım ve sevdecim allah o rüyaları hayra çıkarsın inşl en kısa zamanda gerçeğe dönüştürsünde birer bebek nasip etsin canlarım
ya gerçekten eşim öyle konuşunca bende bi tuhaf oldum inşl allahım gönlünün muradını versinen kısa ve hayırlı zamanda sevdeninde dediği gibi maddi manevi bu işin içinde olunca iğneler felan o daha çok etkisindedir heralde ya bide en sontestimizde sonuç 76milyon çok güzel ama hızımız istenilen seviyede değildi onu kafasına çok taktı heralde suratı asıktı o gün doktorumuzlada konuştuk 1ay sonra yine yaptırın bi değişiklik olmazsa 2hafta sora buraya gelin bide burda bakalım ona göre napacağımıza karar verelim demiş kızlar hız için ypmam gereken bişeyler varmı yoksa bide 1,5ay sonra istanbul yolları gözükecek:26:
ranacım napalım hayatım akşamalarıda buraya girmeden duramıyoruz haliylede kaynatıyoruz ada ve asya hala gelmemiş narımızıda özledik

bende ilk serophene ile başladım sonra 3 tane 1 er gün arayla gonal f iğne vuruldum.
dünde çatlatma iğnemi oldum. doktor gün aşırı ilişki dedi. lütfen bana dua edin herşey yolunda gitsin ve bu ay artık bebişim oluşsun...
inşl canım allah gönlüne göre versin bebişin gelsin bu ay
ada da gelmış gunaydın canım nasılsın???

esinide unutmayayım o da burda gunaydın canım

günaydın cancağızım

kızlar okuduğunuz yasinleri allah kabul etsin dilinize sağlık

Back