canım sende eşinle gayet uyumlusun.. uzun olsaydın eşin seni alırmıydı bacım haline şükretmaşallah canım sizde pek yakışmışsınız Allah bozmasın ayyyyyy bi ben mi mini minnacıkık aranızdaaaaaaaa:84:
evet canım arkadaşlarında dediği gibi gayet doğru bi şekilde tedaviye başlamışsınız.. bende de pko var ama doktor sorun değil dedi. sadece bazen hamile kalmayı geciktirebiliyormuş o kadar.. imkansız değil Allahın iniyle..merhaba arkadaşlar...
ben 27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, 1,50 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef yok.. tedaviye başladık bikaç aydır..
hormon tahlillerim yapıldı ( sorun yok )
eşimin tahlilleri yapıldı ( sorun yok)
2 saat önce hsg çekildi ( sorun yok)
tek sorun ultrasonda pko gözlendi, şu ande ginera kullanıyom ( doğm kontrol hapı ), hap bittikten sonra yumurta tedavisi başlayacakmışş.. bizdeki tedavi süreci bu.. sizce eksik bişi var mı, ben bu konuda pek bilghi sahibi değilim açıkçası, doktor ne derse olur diyoruz ama, eksik yanlış bi süreç var mı
yumurta şimdiden sonra tedaviyle olursa olacak bakalım... pko dan başka bi sorun çıkmadı şimdilik..
yumurta takibine bşlıcaz dedi doktor, bu süreç nasıl işliyor bilan var mı
walla şekerim, biz ekledik baktılar baktılar, eklemeden kaçtılar wallahayıldızcım bunlar pek bi gönülsüz çıktı
walla şekerim, biz ekledik baktılar baktılar, eklemeden kaçtılar wallaha
gıymatlım merhaba,
sana ozel mesaj atıyorum ama mesaj kutun dolu olduğu ıcın gelmıyor????
ay kzılar ben şimdi eklemeye çalışcam halevcim seni göremedim hala kabul etmedinmi isteğimi
kızlar bu arada kötü haber benim haftaya kursum var hem de tam 3 haftaaa ankaradave akıllı kurumum bunu daha yeni gönderiyo bana yıkıldım resmen 3 hafta yaa kocişimden sizlerden ayrı kalcam bir h.sonu gelirim belki ama ya hafta içi napıcam ben. bir de zaten bir hafta yasaklıyız şimdi kocişle sonra ben gidicem eyvah eyvahh. ama allahtan adet olduğum tarihlerde bitiyo da bir sonraki ay coşarız belki vesile olur
kötü olmuş narcım ama vardır herşeyde bir hayır
dönüşün muhteşem olur işte şekerim ööle düşün3 hafta da çok uzunmuş be canım, ne kursu bu bukadar:26:
ben yeni devlet memuru oldum canım aday memur kursu. 3 hafta ne öğretceklerse. offf çok canım sıkıldı bu ay da rahim filmi ıvır zıvır derken çok açılmıştık tam zamanına denk geldi yani sinir oldum. ayy ben siz olmadan napcam o kadar zaman kimbilir ne hamişler çıkar halevin de tüp bebişini takip edemicem
bu arada ben ekleyemiyorum çünkü resimleri facebooktan kopyalamıştım yüklemiyo ordan aertık akşamı beklicenisss
yıldızcım senin resimlerine de yorum yazdım ama buraya da yazıyım allah nazarlardan saklasın arkadaşım pek güzelsin ayol herkes güzel heralde bizim topicte. eşinle de ne çok yakışmışsınız allah ayırmasın bebekler taçlandırsın mutluluğunuzu canım
hakkaten cnm ya 3 hafta ne öğretcekler amma uzunmuş. ay biz de eni özleriz be güzeliminşallah hamile haberlerimizi verebiliriz sana canım :44: bende facebook tan aldım cnm fotoları, sağ tıklayıp resmi farklı kaydet dersen alır.
canım benim iltifatların için çok teşekkür ederimherkes pek güzel maşallah topiğimizde, allah kısa sürede hepimize bebiş nasip eder inşallah
ay kzılar ben şimdi eklemeye çalışcam halevcim seni göremedim hala kabul etmedinmi isteğimi
kızlar bu arada kötü haber benim haftaya kursum var hem de tam 3 haftaaa ankaradave akıllı kurumum bunu daha yeni gönderiyo bana yıkıldım resmen 3 hafta yaa kocişimden sizlerden ayrı kalcam bir h.sonu gelirim belki ama ya hafta içi napıcam ben. bir de zaten bir hafta yasaklıyız şimdi kocişle sonra ben gidicem eyvah eyvahh. ama allahtan adet olduğum tarihlerde bitiyo da bir sonraki ay coşarız belki vesile olur
sen mi çatlarsın biz mi şekerimişallah canım aminnnn ya ben de o şekilde yaptım benimkini kabul etmedi neyse akşam deniyim artık ben sizi gördüm siz beni görmezseniz çatlarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?