evet canım ya şekilden şekile girdik hakkaten..
bu klomen kilo mu aldırıyor yaa ben iyice yarmagül gibi olmaya başladım..hormon ilaçları kilo yapar derlerdi klomen de mi onlardan sayılıyor acep :26:
ay canım ilk defa duydum bölesini üşütünce ne alaka akıntıyla
evet canım hormon ilaçları yapıyor ama klomenle ilgili bilmiyorum ben henüz doktorlada çok haşır neşir olmadığım için şimdilik bilgisizm bu konuda bende bugüngünde yedim yedim en son aklıam gedi tartıyıda görünce tartıldım 55.700geldim sevindim ama ondan iki kilo düş dediler o kadaryedin içtin şiştin bide sabah daha doğru sonuç verir dediler aç karnına
ayy ne güzel bende gençken o kilolardaydım. şimdi 60 oldum. doktor 60 ı geçersen tehlikeli olur dedi. o yüzden atık yürüyüş yapmam lazım :26:
kızçelerim epeyce döktürmüşsünüz maşaallah
benim ağrılarım hala devam ediyor.. karnımın üstüne elimi koysam bile acıyor bişeyler deyin
sağol canım kıymetini bilmez olurmuyum inanın bebek gibi bakıyorum eşime ilgileniyorum bi yeri felan ağrısa görseniz yatarken bazen uyanır nefes alışını konturol ederim o derece zaten diyorum benim bebek olsa ikinci olacak sen varsın ilk olarak diye allah mutluluğumuzu daim etsin inşl hepimizinde ve bu mutluluğa bi mutluluk daha katsın yeni yılda eşimden evlat nasip etsin inşl
canım 60ta çok değilki senin boyunmu kısa ki yani benim boyum 1.66 ve bende ne göbek ne bel ne basen hiç bişe yok 60kilo olsam bile bariz durmaz bende
yıldızcım hoşgeldin hayatım
halevcim hani derlerya iltihabik akıntı diye.. o yüzden aklıma geldi.. eğer üşütmeye bağlı o tür akıntılar oluyorsa bene öyle bişey yokta onu dicektim.. ne kızıyon
ayy ne güzel bende gençken o kilolardaydım. şimdi 60 oldum. doktor 60 ı geçersen tehlikeli olur dedi. o yüzden atık yürüyüş yapmam lazım :26:
canım 60ta çok değilki senin boyunmu kısa ki yani benim boyum 1.66 ve bende ne göbek ne bel ne basen hiç bişe yok 60kilo olsam bile bariz durmaz bende
yıldızcım hoşgeldin hayatım
kızlar akşam anneme gittim ya ablamlar aldılar bizi arabadan iner inmez noldu hastalandınmı diye sordu ablam telde sormadım bilerek dedi bende bugün dedim oda ben bu kadar geçince vardır diye düşündüm felan dedi bende eşimin söylediğini anlattım demek kendini çok hazaırlamış dediler ablamda acaba 2aydır geç oluyosunya rahim kendinimi hazırlıyor dedi bende sevdenin söyleiğini söyledim olabilir gibisinden onlardada bi hayal kırıklığı oldu bi dahaki aya dediler
canlarım sohbetinize doyum olmaz ama benim saçımı yıkamam lazım sonra kurutucam bu uzun saçları kurutması zor oluyor hem yarın iş var yatmam lazım haydin öpüyorum hepicinizi iyi geceler
canlarım sohbetinize doyum olmaz ama benim saçımı yıkamam lazım sonra kurutucam bu uzun saçları kurutması zor oluyor hem yarın iş var yatmam lazım haydin öpüyorum hepicinizi iyi geceler
bir daha ki aya inşallah olacak tatlım, üzme sakın kendini, şu doktotada git gel bakalım, hayırlısıyla çok güzel olacak herşey
walla canım ben çok iyi bilmiyorum seni yanlış yönlendirmiyim, kızlar daha iyi bilirler. ben ilk gittiğimden beri kist olduğu için sadece alttan, yumurta ve kist kontrolü yaptı hayatım.canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi
walla canım ben çok iyi bilmiyorum seni yanlış yönlendirmiyim, kızlar daha iyi bilirler. ben ilk gittiğimden beri kist olduğu için sadece alttan, yumurta ve kist kontrolü yaptı hayatım.
slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?