Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet canım ya şekilden şekile girdik hakkaten..
bu klomen kilo mu aldırıyor yaa ben iyice yarmagül gibi olmaya başladım.. hormon ilaçları kilo yapar derlerdi klomen de mi onlardan sayılıyor acep :26:

evet canım hormon ilaçları yapıyor ama klomenle ilgili bilmiyorum ben henüz doktorlada çok haşır neşir olmadığım için şimdilik bilgisizm bu konuda bende bugüngünde yedim yedim en son aklıam gedi tartıyıda görünce tartıldım 55.700geldim sevindim ama ondan iki kilo düş dediler o kadaryedin içtin şiştin bide sabah daha doğru sonuç verir dediler aç karnına

ay canım ilk defa duydum bölesini üşütünce ne alaka akıntıyla

halevcim hani derlerya iltihabik akıntı diye.. o yüzden aklıma geldi.. eğer üşütmeye bağlı o tür akıntılar oluyorsa bene öyle bişey yokta onu dicektim.. ne kızıyon

ayy ne güzel bende gençken o kilolardaydım. şimdi 60 oldum. doktor 60 ı geçersen tehlikeli olur dedi. o yüzden atık yürüyüş yapmam lazım :26:

güzel dimi sevdecim ben hep öyle derim ben eşimle zatn mutluyum çok şükür eee gelecek olan bebekte bizi mutlu etmek için değil ancak mutluluğumuza mutlulukk katar hal böyle ounca dilimden böyle dökülüyor cümleler halevcim amin canım arkadaşım hepimizin mutluluğu daim olsun ve bi bebekle taçlansın sonrada ikincilerle yıldız saçsın ayyy valla ben birinciyi bulursam ikinciye çok ara vermeden başlarım heralde bu korkuyla

ayy ne güzel bende gençken o kilolardaydım. şimdi 60 oldum. doktor 60 ı geçersen tehlikeli olur dedi. o yüzden atık yürüyüş yapmam lazım :26:

canım 60ta çok değilki senin boyunmu kısa ki yani benim boyum 1.66 ve bende ne göbek ne bel ne basen hiç bişe yok 60kilo olsam bile bariz durmaz bende

yıldızcım hoşgeldin hayatım

kızçelerim epeyce döktürmüşsünüz maşaallah
benim ağrılarım hala devam ediyor.. karnımın üstüne elimi koysam bile acıyor bişeyler deyin

sevdecim sen bi dr unla görüşsen canım, belki gel çatlamana bakalım falan derler. bence bir ara sor ne dersin

ohh ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canım, bebişinizde çok aratmadan hemencik gelsin

canım 60ta çok değilki senin boyunmu kısa ki yani benim boyum 1.66 ve bende ne göbek ne bel ne basen hiç bişe yok 60kilo olsam bile bariz durmaz bende

hoşbulduk tatlım,
ay kızlar bende 60 oldum yahuu, evlendiğimde 51 kiloydum :26: iyi bakmışım heralde kendime

halevcim hani derlerya iltihabik akıntı diye.. o yüzden aklıma geldi.. eğer üşütmeye bağlı o tür akıntılar oluyorsa bene öyle bişey yokta onu dicektim.. ne kızıyon

hımmmm ne bilim kuzu öle bişi ilk defa duydum sen ne kızıyon

bencede 60 çok değil ben 1,55 boyunda 46-47 kilolu biriyim

ayyyyy ne kadan güsel keşkem benim boyda en azında 1,60 olsaydı

kızlar akşam anneme gittim ya ablamlar aldılar bizi arabadan iner inmez noldu hastalandınmı diye sordu ablam telde sormadım bilerek dedi bende bugün dedim oda ben bu kadar geçince vardır diye düşündüm felan dedi bende eşimin söylediğini anlattım demek kendini çok hazaırlamış dediler ablamda acaba 2aydır geç oluyosunya rahim kendinimi hazırlıyor dedi bende sevdenin söyleiğini söyledim olabilir gibisinden onlardada bi hayal kırıklığı oldu bi dahaki aya dediler

canlarım sohbetinize doyum olmaz ama benim saçımı yıkamam lazım sonra kurutucam bu uzun saçları kurutması zor oluyor hem yarın iş var yatmam lazım haydin öpüyorum hepicinizi iyi geceler

aman halevim aramızda 5cmin lafımıolur ha 1.55 ha 1.60 topukluyu giydinmi ohhh mis gibide oldun 1.60 demokraside çaremi tükenir

bir daha ki aya inşallah olacak tatlım, üzme sakın kendini, şu doktotada git gel bakalım, hayırlısıyla çok güzel olacak herşey

canlarım sohbetinize doyum olmaz ama benim saçımı yıkamam lazım sonra kurutucam bu uzun saçları kurutması zor oluyor hem yarın iş var yatmam lazım haydin öpüyorum hepicinizi iyi geceler

iyi geceler canım:80:

canım kolay gelsin sana şimdiden iyi geceler çok severi uzun saçı çok saçımı kestirince psikolojim bozuluyo sanki

bir daha ki aya inşallah olacak tatlım, üzme sakın kendini, şu doktotada git gel bakalım, hayırlısıyla çok güzel olacak herşey

canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi

canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi
walla canım ben çok iyi bilmiyorum seni yanlış yönlendirmiyim, kızlar daha iyi bilirler. ben ilk gittiğimden beri kist olduğu için sadece alttan, yumurta ve kist kontrolü yaptı hayatım.

walla canım ben çok iyi bilmiyorum seni yanlış yönlendirmiyim, kızlar daha iyi bilirler. ben ilk gittiğimden beri kist olduğu için sadece alttan, yumurta ve kist kontrolü yaptı hayatım.

hııım anladım canım yarın kızlar beni aydınlatır o zaman

yıldızcım ben çıkıyorum canım eşim oturacakmış yarın konuşuruz iyi geceler

slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin

bence 2-3 gün bekle öyle test yap.inşallah Allahım sevindirir seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…