amaninnn sözde halevle ikimiz dolduracaktık sayfaları ahh bunca saat işler peşinde koşturdum , patronlarım yurtdışında olan işler benim başıma kaldılar bacılarrsinir stres kat safhadaydı çok korktum bebeciğime bişey olur diye, kızlar ne yapacağım ben bu sinirli halimi yaa aman töbe bu özel sektöre iyi giriş yapıyor millet bana göre değil valla yönetici falan olmak ben kendi kabuğumda durayım masacımda oturayım yemekde yiyemedim ben ya , aklımda türlü düşünceler var. Kahve sohbeti almış başını gitmiş nedir bu ya, yapın da bende içeyim şöyle.
Esincim dikkatimi çektin gelmiş seninkiler , git druna ihmal etme, narcım demişsin ya neler gördüm neler bi alttan muayene mi korkutacak, aynen şekerim aynısını ben hep diyorum , rahmime hortum mu sallamadılar, ilaç mı vermediler, spekulum mu takılmadı üstelik kaç kez, üstüne yaram mı yakılmadı abooooopişmiş tavuğa bu kadar eziyet edilmedi. Sözün kısası esincim hiç korkma demesi zor ama bizleri hatırla emi güzelim o zaman, bebiş için herşey çekilir
ya kızlar sizde öyle bişe yaptınızmı ben 2kez gittimya doktor alttan baktı ben çığlık çığlığayım doktorun elini felan tuttum hatta doktor tmm ben bişe yapmim al sen kendin koy onu oraya dedi bende yok ben hiç yapamam dedim hemşireside adımı sordu söyledim yanlış olmuş senin adın nazlı olmalıydı dedi benmi çok abarttım kastım yoksa sizdemi ölesiniz
valla bacım sen iyi çıktın bide hikaye anlatıyomuşun gibi yazmışsın benim acı eşiğim çok düşüktür inşl rahim filmine gerek kalmazda gelir benim yaramaz ama kalırsada napalım el mahkum
evet canım o öyle deyince gözlerim doldu ama ben sana üzmek için söylemedim dedi geri yuttum rabbim hiç birirmizi daha fazla bekletmeden ocak ayında verir inşl bebeklerimizi perşembe eşimde sperm testi yaptıracak bende giderim doktora hayırlısı olsun
kaç kez speklulum takıldı bilmiyorum bilesormacanım yyaa senin halin daha perişan yara olayından. ben usg muayenesine razıyım valla.
ama bir kaç ay doktor koltuğundan uzak kalcam kendi halimde takılıcam bakalım mart nisan gibi yeni doktoruma gideyim de işallah vesile olur bizim meleğimize kendisi
adacım evet canım sizlri düşünüp dahada dayanıklı olacağım rabbim daha büyük sıkıntı vermesin inşl
narcım haklısın canım eşler aslında en az bizim kadar üzülüyolar ama bize destek olabilmek için onlar içlerinde yaşıyolar
annaaaaammmmmm...yandım ben ya....alttan hiç muayne olmadım ende..ne yapcam yavvv.. bi de benim dr. erkek..öyle naz felan çekçek gibi de durmuyo..suratsızın teki...
annaaaaammmmmm...yandım ben ya....alttan hiç muayne olmadım ende..ne yapcam yavvv.. bi de benim dr. erkek..öyle naz felan çekçek gibi de durmuyo..suratsızın teki...
işallah canım bu haylazlar bir gelsin sormammı ben bunlara neler çektik sizden diye.
hee bu arada ocakta beni unutun bir hafta yasaklıyız ya yumoş geçiyo bu arada gelecek ay başlıcaz artıkın bu ay sizlerin haberlerini beklerim. bi de hepiniz ocakta hamiş kalıp da beni bu topicte bi başıma bırakıp gitmeyinkalın ama gitmeyin yani
ayyyyy ada hele bi o zamanlar gelsinde canımcım evlenmeden önceben kesinllikle normal doğum yaparım diyodum ama evlendiğim gece ve bu doktoraşamasından dolayı 40 defa düşünüp doğru karra vermem gerekiyomuş uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş sadece o kadar
hoşgeldin canımkızlarrr merhaba.....ben ancak gelebildim....
valla bacım sen iyi çıktın bide hikaye anlatıyomuşun gibi yazmışsın benim acı eşiğim çok düşüktür inşl rahim filmine gerek kalmazda gelir benim yaramaz ama kalırsada napalım el mahkum
evet canım o öyle deyince gözlerim doldu ama ben sana üzmek için söylemedim dedi geri yuttum rabbim hiç birirmizi daha fazla bekletmeden ocak ayında verir inşl bebeklerimizi perşembe eşimde sperm testi yaptıracak bende giderim doktora hayırlısı olsun
işallah canım bu haylazlar bir gelsin sormammı ben bunlara neler çektik sizden diye.
hee bu arada ocakta beni unutun bir hafta yasaklıyız ya yumoş geçiyo bu arada gelecek ay başlıcaz artıkın bu ay sizlerin haberlerini beklerim. bi de hepiniz ocakta hamiş kalıp da beni bu topicte bi başıma bırakıp gitmeyinkalın ama gitmeyin yani
evet canım aynen öyle bu drumu buldum gerisi çorap söküğü gibi geldi ama oram mış yarammış derken çok aşamalar katettik biz çok şükür, birde olmayınca hemen 4 ay sonra dr a gittim ben benim için bile geç bu , bu kadar bile eşimin zoruyla bekledim, canım çıkık bi huyum vardır benim. Çok şükür kavuştuk miniğimize, biz hala diyoruz ahh sen bi gel popundan döveceğiz diyehoşgeldin canım valla allah seninde yardımcın olsun benim doktorda erkekti ama buda can daha 8aylık evliydim neyin ne olduğunuda bilmiyordum doktorumda erkekti ama napim valla neren acırsa canın orda
adacım sen bugün çok yorulmuşsun akşam iyice dinlen gerçektende senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ama mukafatı çok güzel dimi canım
merhaba canım çok geçmiş olsun varikosel den ameliyat oldumu eşin ?arkadaşım merhaba...bende bu topiktyim bundan sonra...dr. tedavisine bşladık...eşimde varikosel çıktı..benimde yumurtalarıma bakılacak daha... bu varikoseli bilen var mı bu arada...
ayyyyy ada hele bi o zamanlar gelsinde canımcım evlenmeden önceben kesinllikle normal doğum yaparım diyodum ama evlendiğim gece ve bu doktoraşamasından dolayı 40 defa düşünüp doğru karra vermem gerekiyomuş uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş sadece o kadar
ay perşembe benim de kontrolüm var, kist boyut kontrolü
inşallah iyi geçer perşembe günümüz esincim, hayırlı haberler alırız
evet kızalr yaa bunlar ne ki doğum yapcaz daha.
,buarada artık doktorlar epiduralli normal doğuma yanaşmıyormuş çok problem yaşanıyormuş ya sezeryan yada çatır çatır normal douğum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?