Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ediyle büdü kaldık halevcim başbaşa onlarda evlerinde gezmeciklerinde keyif sürsünler bakalım. Halevcim çok karışık gibi bu yaa, becerebilirmiyim bilmiyorum.:18:
smallangel sana özelden mesaj atmaya calıstım ama yollayamadım canım. mesaj kutun dolumus. öyle dedi...

ediyle büdü kaldık halevcim başbaşa onlarda evlerinde gezmeciklerinde keyif sürsünler bakalım. Halevcim çok karışık gibi bu yaa, becerebilirmiyim bilmiyorum.:18:

canım sen dene olmazsa ben senin için yaparım

smallangel sana özelden mesaj atmaya calıstım ama yollayamadım canım. mesaj kutun dolumus. öyle dedi...

merhaba canım sileyim mesajları bakalım gelir belki o zaman.

Halevcim aynı skr in stickerini seçmiştim yaa aynısıydı ama çıkmadı :2:

rsen
istersen ben sana nasıl yapacağını anlatabilirim

canım aslında anladım hatta adım adım hepsini yaptım ama burda gözükmedi yaa bi hata yapıyorum sanırım birazdaha uğrayaım yapamazsam yardım alırım canım ama istersen sen anlat adım adım belki atladığım bişey vardır

canım ben arzumun kini kullanıyorum, çaycıyla beraber almıştım. Sevdenin dediği gibi çok hızlı yapıyor ama sürekli onu kullanıyorum ben, cezve başında beklemek zor geliyo bana

canım ben arzumun kini kullanıyorum, çaycıyla beraber almıştım. Sevdenin dediği gibi çok hızlı yapıyor ama sürekli onu kullanıyorum ben, cezve başında beklemek zor geliyo bana

vayyyyy hazırcılar sizi ben hiç kahve yapmıyom kocişim meraklı değil zaten benim içesim geldiğinde kayınvalidemde 1 bardak içiyom yetiyorrrrr

vayyyyy hazırcılar sizi ben hiç kahve yapmıyom kocişim meraklı değil zaten benim içesim geldiğinde kayınvalidemde 1 bardak içiyom yetiyorrrrr

wallaha doğru dedin şekerim, benimde eşim içmiyor ama ben türk kahvesiz yapamam

amanınnn bunları mı yazdınız sayfalarca tembel ada ve halevv
herkeşşler arzum demiş galiba bi bakiyim ben ona fiyatlarına falan sağolun bacılar bişeyler atıştırıyorum bir yandan yemek yapmam lazım ama hiç yapasım yok

aynen yıldızcım ben de eşim de çok severiz türk kahvesini. babamda çok sever onlara gidince de hep ben yaparım kendime kolaylık olsun diye alıyorum zaten

Ada hemencik kayboldu ortalıklardan bende tek kalınca yazamadım ki neyse canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

Ada hemencik kayboldu ortalıklardan bende tek kalınca yazamadım ki neyse canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz

iyi akşamlar canım

gezdinmi tatlım bugün bol bol. nerelere gittin ben çok severim istanbulu ama sadece gezmeyi istanbulda

gezdim canım ama çok soğuktu yaw bugün, dondum wallaha
dediğin gibi istanbul sadece gezmek için güzel, çalışırken zor be güzelim :97: soğuk olunca alışveriş merkezine gidip geldim hemen, kocacığıma hediye aldım hemencik geldim, şimdide kahvemi içiorum sana da yapayım şeker :90:

kalp kalbe karşıymış tatlım ben de bişeyler atıştırmıştım şimdide kahvemi içtim bu kadar bahsedince canım çekti
zaten soğukta insan anca alışveriş merkezlerine gidebiliyo tıkılıp kalıyosun oralara allahtan izmirde çok sürmüyo o havalar

slm kızlar bende çok severim türk kahvesini bizde evlenmeden önce annem ben ablam işimizi bitirir üstüne kahvemizi içerdik şimdie biraraya geldiğimiz her zaman yaparız tabi kahveyi benden başkası yapmaz:96: hep bana atarlar güzelde yaparım ayıptır sölemesi.

bizdede hep bana kalır şekerim kardeşim var üni.ye giden ama o hiç elini sürmez hep benden isterler. ee ben de kendime biraz iltimas geçiyim dimi her gittiğimde cezvenin başında bekle bekle. ondan öyle bir hediye alıyım didim annemlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…