evden çıkmadan sandviç yapmıştım yolda onu yemiştim eşim bodruma gitti canım yarınki şehirdışı iptal oldu. bugün bodruma gitmrsi gerekti. zaten kendi işi tatlım o yüzden izin yapma ihtimali pek olmuyo yoğunluktan. ama biraz dinleniyim güzel bi kahvaltı yapcam çayımı demleyip. geliyim de yeni çaycınla çay yap bana şekerim
Allah Allah senin az olmuş ağrın canım ben ogün oturamamıştım doğru düzgün , migrenim tutmuştu ama aynı gün yaramda yakılmıştı tabi. Canım az kanaman olur normal , inşallah canım vesilen olur bu rahim filmin
dimi amaevet canım aynı şeyi sormuşuz :86:, aman bozulursalar da bozulsunlar seninde bitanecik kocan, nerde nasıl mutluysan öyle hareket et cnm
adacım şu biyografini bi hazırlasan da artık ilk sayfaya assak diyorum.. topiş olarak aslında geçmişini hiç bilmiyoruz ya olsun
hee bencede skr de yazmadı galima otobiyografisini :76: tembel çıktı bu son iki hamişş
esin canım kadının adeti düzensizleşmeye başladığı zaman bebek yerini hazırlıyor derler.. inşallah seninki adet değildir ama öyleyse bile yerini hazırlıyordur diye dua edelim canım..
hee bencede skr de yazmadı galima otobiyografisini :76: tembel çıktı bu son iki hamişş
kızlar ben accık gezeyim değil mi ama vakit geldi
siz şimdi akşama kadar kaynatırsınız gelince oku oku bitmezgideyimde kocişime yılbaşılık bişiler aliyim, hadi size iyi sohbetler, öpüldünüz canlar
canım sen diyorsun ya yumurta var sperm var gün aşırı ilişkide oldu daha niye olmuyor.. bende aynı durumdayım ki spermler daha fazla.. ve yumurtlama da epeyce fazla oluyor ama mevla ol demedim mi olmuyor gülüm işte elden gelen bişey yok.. hadi geçen ay tam çat zamanı derse sadık kalamadık. ama önceki aylarda hergün yada gün aşırı geçirdik yine kısmetten ötesi yok.. bakalım bu ay bende yılkılıcam ama iyiki siz varsınız.. insan hemen tekrar motive oluveriyor..canım bende duymuştum bunu bi arkadaşın görümcesinin 2ay geçmiş 3.ay hamile olduğunu öğrenmiş inşl benimkide yerini hazırlıyordur tek isteğim adetlerim düzensizleşti bi problem çıkmaması
tembel değilim bennnsadece burda sizinle çene çalmaktan vakit bulamadım birde nerden başlıyım diye düşünüyorumm yazıcam en kısa sürede.
biz yılbaşı ktlamadığımız için hiçç hediye derdimiz yokya kızlar ben de eşime kızkardeşime ve annemlere hediye alcam yıldızcım söyleyince ben de sorıyım dedim size. kardeşime bir ajanda alcam çok beğenmişti.eşime ofisi için masasına dolma kalem takımı alcam böyle şık birşey. annemlere de kahve makinası alıyım diyorum çok severler türk kahvesini sizin kullandığınız var mı önerebileceğiniz. sevde gibi ben de fikir bekliyorum
Allah rahatlık versin bacıma.. sen hakettin artık güzel bi uykuyu.. gelince görüşürüz inşallah tatlımeevet şeekerlerim ben biraz kestiriyim açık durur gene bilgisayar sonrada kalkıp bişeyler yirim öptüm hepinizi fazla geç kalmayın gelin gene çabucacık
güle güle yıldızcım iyi alışverişler sevdecim sanada iyi oturmalar narcım iyi uykular adacım ve halevcim sizlerede kolay gelsin çok kaynatmaın ha biz yokken
öyle valla sevdecim insan ister istemez nede diyo bi sorun yokken neden olmuyo diyor ama herşeyinde rabbimden geldiğini vakti zamanının gelmediğinide biliyorum ama işte insanız sorgulamadanda geçemiyoruz hayırlısı buymuş başka denilecek bi söz kalmıyor bize inşl rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder
tamam canlarım yazacağım bende hikayemi, narcım Allah rahatlık versin bacım benim yerime de uyu emiesincim sende git bi dr a mutlaka benimde son 1 yılda adetlerim hep düzensizdi, o kadar ümitlendimki her ay ama olmadı. İnşallah seninki sevdenin dediği gibi olur, 3. ayda gelir yavrun.
Narcım bizde de yılbaşı kutlaması olmuyor şekerim o yüzden ne hediye alınır bilmiyorum ama almayı düşündüğün hediyeler çok mantıklı geldi.
Halevcim bi biz kaldık şekerim gel de bol bol kaynatalım bizde, sayfalarca yazalım ceza olsunn
yıldızcım iyi gezmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?