Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hee iyikide belirtin yokmuş... çok tuvalete gitmekte hamilelik belirtisidir canım... öyle bi sıkıştırırki zor yetişirsin

ayy canım nebilim ben bunu belirti diye düşünmemiştim idrar yollarımı üşüttüm diye kendime hayıflanıyodum bununiçin ne yapmam gerek diye:44: dur bakalım hamilelik olmazsa ama kesin üşüttüm hem lavaboya gitmeye üşeniyorum bu soğukta hemde gitmesem çok kötü şeyler olacak mecbur gidiyorum sevdecim mesela dün hesap yaptım bir dizi izliyorumya her reklama girişinde ben lavaboya gidiyorum gece yatarkende kalkıyorum ki normalde akşam yatar sabah kalkardım şimdi gece 2defa

sağol halevcim bende iyiym canım dediğim gibi bende bi belirti felan yokkarında şişlik göğüst hassasiyet sinirlilik hiç bişe yok etkisiz eleman gibiyim mübarek

irenbeyi aradım şimdi dışarda çektiriyolarmış 420 tl den başlıyo fiyatları
dışarda mı çektiriyorlarmış ben orda sanıyordum evet canım dün ben de aradım 420 diyince dedim yuuhh naptın yaa didim :84: buca tıp merkezi varmış çok iyiymiş doktoru onu arıcam bakalım emekli sandığı anlaşması da varmış. orda çekmiyorlarsa egepolü arıcam
kızlar hepinize hayırlı sabahlar.. yeni bir güne daha bismillahh diyoruzz :79:

günaydın canlarım nasılsınız bakalım
günaydın canlarımmmm
valla bende olmadı canım öyleşeyler ama her bünye farklı tabi
canlar günaydın işlerimi halledip öle geleyim didim nassınız bakemmmmm
iyiyiz canım sen nasılsın ben de yeni geldim anca

geldim geldim beni de bekleyinnnnnn
canım fazla üstünde durma şimdilik adetin gelmezse iyiye işaret olabilir bu pembe akıntı yerleşme gibi. ama adetin sökerse de yapcak bişey yok en azından gecikip umutlandırmamış olur kist tedavisini niye görceksin canım pko mu vardı sende

oohh kendin ye kocişineee koklatma pastalardan yazık diilmi adamceğize
canım valla belirtim var yok diye düşünme benm o kadar vardı da noldu sankiç. belli olmuyo bu işler ama dediğin gibi hamiş değilsen de gecikmesin adetin

saol canım benim, son gittiğimde sol yumurtalıkta kist gördü. ama diğer yumurtada çatlama yeni olduğundan hamilelik falan varsa die hiç bişi yapmadı, ilaç da vermedi sadece progestan verdi. adet olursan 5. günü gel dedi doğum konrol hapına başlayalım. adet oldum mu olmadım mı onu da anlamadım ki ben :26::26:

tmm cnm araştır bakalım bende çekilirim uygun olursa 1 senen doldumu senin

siz çalıştınız maşallah cnaım en önemli günlerde birlikte olduysan dert etme güzelim, koçişine de pasta yapsana kız hep kendin mi yiyorsun hakkaten. Sevdenin dediği gibi tuvalete çok gitmede hamişlik belirtisi hee inşallah hadi bakalım.

oh be güzelim niye almadın ee sen bugün gideceksin alsaydın ya biran önce randevü, sıra falan olmaz Allah korusun , hadi ara al sıranı. Eve gideyim de bi acısını çıkartacağım. birde sevde dün yakın bi arkadaşımla görüştüm 2 düşüğü vardı sonrasında sağlıklı bi hamileliği oldu ve oğlu dünyaya geldi, Dün sorunca bende evet hamileyim dedim artık çok sevindi falan karın ağrımdan bahsettim kötü bişey mi acab diye, Bana dediki hiç sanmıyorum değerin çok yüksek benim 1. si 15 gibi 2. si de 90 gibiydi dedi. Korkma dedi, ama demekki hamiş kalabiliyorsun en kötü ihtimal bile olsa hemen kalırsın 1 ay sonra ben öyle oldum hep dedi. İçimden aman Allah korusun sen ne diyosun 1 yıl denedik olmadı aşılama oldu bizim didim :26: millet bilmiyorki kolay hamile kaldım sanıyor, Aklıma sen geldin seninde düşüğün vardı :26: İşte Rabbim vakti saatini bekliyor sanırım sevdem, herkes düşükten sonra kolay hamile kalınır diyor ama :26:

Narcım da gelmiş ama daha yazmadı .

takmamaya çalışsam da bi tarafım hep yarım kalıyo takmıyoruz desek de her adet dönemi hepimiz için bir yıkım aslında, ister istemez psikolojimiz bozuluyo maalesef ama tabi herşeyin hayırlısı yapcak bişi yok

inşallah canım, içime su serptin walla. mutlaka dediklerini yapıcam çok sağol

hiç sormayın canlarımya onunda dikkatini çekmişki artık bana yapmıyosun diyor ama ev işi yemekti gezmezydi internet kitap okuma derken kocamı bu konuda gıdasız bıraktığımı farketmemişim ilk fırsatta yapacam

ya ben belirtilere takılmıyorum neyse görecem zaten şurda kaç gün sonra hayırlısı olsun diyorum eğer bişe yoksa adetim gecikmesin istiyorum çok rahatım biz elimizden geleni yaptık rabbim nasip ettiyse vardır etmed,yse yok napalım yine deneriz

sevdecim senin dünden randevunu alman gerekmiyomuydu tmm hastasın diye belki dışarı çıkmayı canın istemiyor olabilir ama bu da ilerleyen günlerin için gerekli canım hadi bi koşu git randevunu al gelde bize haber ver yumoşların hakkında

pozer canım bencede adetinle gider o kistin, benimde vardı kullanmadım d. kontrol hapını, gıymatlımın dediği gibi adetimle birlikte gitmişti bile, öyle çok önemli olduğunu düşünmyorum bende.

Esin sende ilk fırsatta kocişine pasta yap kız aaa kendiciği yiyip geliyor
Sevde canım aldınmı sıranı.
Nar ve tben canım rahim filmi çok öenmli ihmal etmeyinn, narcım hatırlarsan kaç ay önce dediydim ben :26: için rahatlasın canım , yapışıklık varsa açıyor bak çok önemli bunlar.

arkadaslar bıraz gec oldu ama herkese tünaydın

dün akşam kocişime keçiboynuzu aldım suyunu demledım ama tadı kotu geldı ıcemedı bende her ıhtımale karsı pekmezınıde almıstım onu sevdı bakalım onu baslattım.

sımdı ben sıze bır soru soracagım bılıyorsunuz yumurta takıbıne gıtmıstım doktora ve ılac kullanmadan 20 mm dı yumurtam acaba ıncır kuru denesem normal buyuyen yumurtayı kalıtelestırırmıyızm yoksa kıst falan olmasın sonra dıye korkuyorum???

canım sol yumurtalıkta bir kist gördü son gittiğimde, sağ da da çatlama yeni olmuş dedi hamileysen şimdilik bişi yapmayalım dedi, sadece progestan verdi. adet olursan 5. günü gel dedi doğum kontrol hapına başlayalım kist için dedi. bakalım bi anlasam adet başladı mı başlamadı mı diye rahatlıcam ama. şimdilik yok giden gelen, hayırlısı bakalım

inşallah canım dediğiniz gibi olmasını bende çok istiyorum. hakkımızda hayırlısı bakalım

kızlar benim bağlantı kesiliyor.
randevuyu aldım bakalım hayırlısı...

adacım evet canım her düşük bir olmuyor ben 1 yıldır bekliyorum :26:

zeytin yumurtayı kalitesizliştireceğini sanmıyorum belki daha fazla yumurtlamanı bile sağlayabilir. nette araştır bakalım gülüm.

Son düzenleme:
kızlar görüşürz ben çıkıyorum size iyi sohbetler
sevdecim sanada şimdiden kolay gelsin canım doktorda

tmm cnm araştır bakalım bende çekilirim uygun olursa 1 senen doldumu senin
benim 1,5 sene oldu şekerim araştırıyorum bu arada ondan gelip de yazamadım size bir türlü buca tıp 300-350 civarı sanırım ve özele giriyormuş o. egepole de sorcam ama kk'da baktım biraz çekilenler hep radyoloji merkezlerinde çekilmişler oralarda daha uygunmuş. onları araştırcam şimdide
evet canım baktım burdada çok kişi var çekildikten sonra 3 ay içinde hamile kalan anestezi istemiyorum ben.acımaz işallah
canım incir kürü tam tersi kaliteyi arttırıyor. ama ne sonuç doğurcağını bilemeyiz tabi herkeste değişir böyle şeyler. denemeden bilinmez. ben de alcam incir ve keçiboynuzu bugün.işallah benim koıciş içer. sanki suyu daha faydalı gibi gelio pekmeze göre. psikolojik galiba :26:
bence de canım icir denemeye değer. bu arada senin kaçıncı gün bugün 12 mi
kızlar görüşürz ben çıkıyorum size iyi sohbetler
sevdecim sanada şimdiden kolay gelsin canım doktorda

güle güle canım ii gezmeler ben de yemeğe gidiyorum

esincim güle güle şekerim ,sevdem ne zaman gideceksin sen akşam üstümü , hadi hayırlı haberlerle dön. Narcım baya araştırmışsın rahim filmini, hayırlısı olsun canım. Demişsin ya k.boynuzu suyu daha etkili gibi geliyor bana, bi yerde okudum k.boynuzunu yemek daha etkili diyorlardı:26: her yerden farklı şeyler çıkıyor , sen en doğru bildiğini yap canım vesile olacak bunların hepsi inşallah.

Afiyet olsun bu arada canlarım benim hiç iştahım yok ,bu saat oldu yemedim bişey

yaaa bıraz karısık yazmısım galıba
yumurtayı kalıteleştiriyorda fazla buyutup yumurtayı kıst olusturmasından korkuyorum demıstım
bıraz karısık yazmısım

AY KIZLARRR YARDIMMM rahim filmi çektirenler söyleyin bakem kaça çektirdiniz özelde. devlet özeldekileri karşılamıyor kesinlikle fiyatlar uçmuş ben kendi gittiğim merkezde 420 ye çok didim ama 500 falan diyo bazıları

ya nasıl çektircez ne bu bu kadar pahalı

ya nasıl çektircez ne bu bu kadar pahalı

Valla canım anlamadım ben de devlette çektirirsen karşılıyor sadece ama özel olup da sgk anlaşması olan yerlerde karşılamıyor. Ben de devlet hastanesinde çektirmek istemiyorum zaten korkuyorum. Son olarak bi yer buldum galiba oraya gidicem hormon tahlillerimi de orda yaptırmıştım. Karşıyakada mitra kadın doğum 300 e çekiyormuş sanırım orda yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…