Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım pazarlık yaparsan indiriyorlar diyordu bi arkadaş ben sigortalı gittiğim için para ödemedim o yüzden fiyat hakkında bişi diyemicem güzelim

halevcim benim de geçen sene falan özel sigortam vardı bu sene yatarak tedaviye çevirdik ama onlar bu tür şeyleri hep infertilite tedavisi kapsamında değerlendirdiklerinden karşılamıyorlardı. sinir oluyordum ben de. hormon testlerinin bile bir kısmını karşılamak istemediler de doktor bunları oldu bittiye getirdi. 3 kere arka arkaya kadın doğuma gittim diye doktoru arayıp nedir durum diye sormuşlar. hani infertiliteyse karşılamıcaklar muayeneleri :47: doktorun ordaki bayan da vajinal akıntı demiş bunlara :1:

valla canım anlamadım ben de devlette çektirirsen karşılıyor sadece ama özel olup da sgk anlaşması olan yerlerde karşılamıyor. Ben de devlet hastanesinde çektirmek istemiyorum zaten korkuyorum. Son olarak bi yer buldum galiba oraya gidicem hormon tahlillerimi de orda yaptırmıştım. Karşıyakada mitra kadın doğum 300 e çekiyormuş sanırım orda yaptırıcam

oda pahalı devlette nasılmışkı kötümü :26:

slm kızlar ne bu böyle ya rahim filmi ne kdar pahalı keşke hiç bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelse bebişler ben daha hiç yumurta takibi yaptırmadım ama şubata kadar gelen olmazsa takip yaptıracam oda olmazsa rahim filmi mecbur ama ben anestesiz asla düşünemiyorum yapabileceğimi ama bu kadar pahalıyken nasıl yapacam onuda bilmiyorum rahim filmi çektireceğimi kimseyede söylemek istemem ama benim eşimin nerdeyse yarı maaşı 500 ee bunun aylık harcaması kredi borcu felan :44:allahım nolursun bu kadar zor olmasın

sevde hala dönmemişsin canım nerelerdesin

ah kızlar o fiyatlar ne öyleee.. eyvah ki ne eyvahhhhh :18: inşaallah uygun bi yer bulursunuz. istanbulda radyomar 200- 250 gibi diyorlardı . istanbula gelin :52: hemde son teknoloji :27:

evet bombayı patlatıyorum doktora gittim. maşaallah 2 tane yumoşum var Allaha şükürler olsun bacılarım.
hemide epeyce büyümüşler,
çatlama iğnesi vermedi, kendi çatlayacak inşaallah dedi dr. :26: bilemiyorum artık. inşaallah rabbim onlara can verir :61:

ah kızlar o fiyatlar ne öyleee.. eyvah ki ne eyvahhhhh :18: inşaallah uygun bi yer bulursunuz. istanbulda radyomar 200- 250 gibi diyorlardı . istanbula gelin :52: hemde son teknoloji :27:

evet bombayı patlatıyorum doktora gittim. maşaallah 2 tane yumoşum var Allaha şükürler olsun bacılarım.
çatlama iğnesi vermedi, kendi çatlayacak inşaallah dedi dr. :26: bilemiyorum artık. inşaallah rabbim onlara can verir :61:

oh ohhh ne güzel bi haber bu böle gece gece maşallah kuzum yumoşların almış başını gitmişler ayyyy inşallah ikiside çatlarda spermciklerin kaçış şansı olmaz canım

oh ohhh ne güzel bi haber bu böle gece gece maşallah kuzum yumoşların almış başını gitmişler ayyyy inşallah ikiside çatlarda spermciklerin kaçış şansı olmaz canım

ay canım allah söyletmiştir inşaallah..... çok sağol.. bu ay çok dua bekliyorum sizden...:97:

sen ne durumdasın.. için yine tuhaf mı :26:

ay canım allah söyletmiştir inşaallah..... çok sağol.. bu ay çok dua bekliyorum sizden...:97:

yok canım ben iyiyim çok şükür sadece raporumu alıp alamayacağımı merak ediyorum canım bakalım raporum çıkmışmı yarın öğleden sonra arayacağım hastaneyi, bu arada medicanadan aradılar naptınız diye bende raporumu beklediğimi alınca adetin 2.günü geleceğimi söyledim

yok canım ben iyiyim çok şükür sadece raporumu alıp alamayacağımı merak ediyorum canım bakalım raporum çıkmışmı yarın öğleden sonra arayacağım hastaneyi, bu arada medicanadan aradılar naptınız diye bende raporumu beklediğimi alınca adetin 2.günü geleceğimi söyledim

inşallah adetinden önce raporun gelir arkadaşım.. yarın senin heyecanın saracak bizi :52:

inşallah adetinden önce raporun gelir arkadaşım.. yarın senin heyecanın saracak bizi :52:

ayyy ivet sevdecim başka eczanelerden araştırcam ilaçlara ne kadan istediklerini bakem ne dicekler medicananın anlaşmalı olduğu eczane 580tl demiş bakayım ne kadan indirim uygulamışlar anlıcaz reçetenin ömrü geçmeden ilaçları almam lazım raporsuzda vermiyorlar fiyatta söyleyemiyorlar

dimi öyle derler bende acaba kayınvalideme mi çektim diyorum şimdi:1: tamam canım kalın giyiyorum artık.

canım çok sağol inşallah Rabbim tüm isteyene nasip etsin, canım SAT 14 kasım artık o tarihten itibaren mi hesaplanacak, yoksa aşılama tarihinden mi bilmiyorum 2 aralıkda aşılama oldum, başka bi topicden aşılama yaptıran bi arkadaş vardı onun dru da SAT den itibaren hesaplamış , karın ağrısı ilk 3 ay olurmuş sanırım dimi ama benimki geceleri aşırı oluyor böyle odadan odaya geziyorum duramıyorum ağlıyorum o kadar, çok korkuyorum bişey olursa diye dua ediyorum
canım.o agrılar benım ılk hamılelıgımde cok oldu..çok normal.....
.doktorlar canım sat a gore hesaplar.dogrusu budur..

canım hıç korkma..rahımde olan degısıklıkler karın agrısı yapıyor...
hamılelıgının ılerkı aylarındada agrların olabılır..bunu dert etme..rahım buyurken agrı yapar canım...
tekrar hayırlı olsun..

Günaydın arkadaşlar bana da doktor Sereptone hapını verdi 5 güb kullandım pazartesi gideceğim yine.. Sizce çatlatma iğnesi mi yapılır... :26:

günaydın herkese arkadaslar,

bugün adetımın 3. gunu ama doktora gıdıp gıtmemekte kararsızım ya bırde gıymatlım gıbı bende alttan muayeneden korkuyorum ne bıleyım bılemedım esım basladı kecıboynuzu pekmezıne bakalım ya hayırlısı ınsallah bu ay tutar

bugün adetımın 3. gunu ama doktora gıdıp gıtmemekte kararsızım ya bırde gıymatlım gıbı bende alttan muayeneden korkuyorum ne bıleyım bılemedım esım basladı kecıboynuzu pekmezıne bakalım ya hayırlısı ınsallah bu ay tutar

kendini dr için hazır hissediyorsan git canım sonuçta yumoşların ne alemde görülür ve alttan muayene ne kadar can sıkıcı olsada bence daha iyi görüldüğü için korkmana gerek yok

şekerlerr günaydınnn ay sormayın yaa rahim filminin fiyatı da kendi gibi bir kabusmuş. Bir tane radyoloji merkezi 150 tl dedi ama kendi doktorunu kendin getiriyorsun nasıl olcaksa. Saçma olcak o yani elendi. İşte 300 tl olan yere gidicem hem evime de yakın muayene olmak gerekirse de sgk anlaşması olduğu için ondan yırtarım en azından.
Sevdecim yumoşların hayırlı olsun tatlım işallah güzel güzel çatlar da güzel güzel bulurlar kendilerine münasip spermcikleri hem bak ada gibi senin de doğal akışında daha hayırlı olur belki
Halevcim ay sayılı günler kaldı şaka maka ilk tüplümüz sen olcaksın ama işallah ilk ve son olursun. sen de tek seferde muradına erersin işallah
Ben de keçiboynuzu aldım dün eşime ama dün akşam içmek istemedi söz içicem ama yarın akşam başlıyım kendimi hazırlamam lazım dedi. Üstüne gitmedim ben de.. incir kürüne de başlasam mı başlamasammı karar veremedim. Belli bir günü varmı onun başlamak için bilen varmı hiç öyle bir şeye rastlamadım da

halevcim benim de geçen sene falan özel sigortam vardı bu sene yatarak tedaviye çevirdik ama onlar bu tür şeyleri hep infertilite tedavisi kapsamında değerlendirdiklerinden karşılamıyorlardı. sinir oluyordum ben de. hormon testlerinin bile bir kısmını karşılamak istemediler de doktor bunları oldu bittiye getirdi. 3 kere arka arkaya kadın doğuma gittim diye doktoru arayıp nedir durum diye sormuşlar. hani infertiliteyse karşılamıcaklar muayeneleri :47: doktorun ordaki bayan da vajinal akıntı demiş bunlara :1:
ayy canım inşallah uygun bi yer bulursun , ya merak ettiğim sen özel muayeneye gitmiyormusun onun içinde olmuyormu bu rahim filmi neden ayrıca ücret alıyorlar ki, birde devlet hastanelerinde yapılmıyormu bu rahim filmi. Benim girişlerim hep özel muayene olarak yapıldı ama ayrıca rahim filmi için para istemediler benden , gerçi drum Allah razı olsun muayene ücreti bile almadı ama sonuçta rahim filmini başka dr çekti paralı olsaydı mutlaka isterdi diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin hepinize inşallah.
slm kızlar ne bu böyle ya rahim filmi ne kdar pahalı keşke hiç bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelse bebişler ben daha hiç yumurta takibi yaptırmadım ama şubata kadar gelen olmazsa takip yaptıracam oda olmazsa rahim filmi mecbur ama ben anestesiz asla düşünemiyorum yapabileceğimi ama bu kadar pahalıyken nasıl yapacam onuda bilmiyorum rahim filmi çektireceğimi kimseyede söylemek istemem ama benim eşimin nerdeyse yarı maaşı 500 ee bunun aylık harcaması kredi borcu felan :44:allahım nolursun bu kadar zor olmasın

sevde hala dönmemişsin canım nerelerdesin
senin günün nasıldı esincim, hiç sorma dnkü konumuz rahim filmiydi. Allah kolaylık versin canım gerçekten zor , ilacıymış , muayenesiymiş ,inşallah rahim filmine gerek kalmadan gelir yavrun.

ohhh maşallahhh :52: çok güzel bir haber bugün yarın çatlarlar belkide beklenen adet tarihinden 14 çıkarınca ne gün oluyor :27: o gün çalışma olsun da mutlaka.İnşallah bu sefer o yumoşlar spermciklerle buluşurda Rabbim mucizesini gönderir.
inşallah raporun çıkmıştır güzelim, senden de güzel haberler bekliyoruz bugün, Allah kolaylıklar versin cnaım.
canım.o agrılar benım ılk hamılelıgımde cok oldu..çok normal.....
.doktorlar canım sat a gore hesaplar.dogrusu budur..

canım hıç korkma..rahımde olan degısıklıkler karın agrısı yapıyor...
hamılelıgının ılerkı aylarındada agrların olabılır..bunu dert etme..rahım buyurken agrı yapar canım...
tekrar hayırlı olsun..
canım çok sağol , başka topiclerden de araştırdım da karın ağrısı olanlar varmış baya, ne bilim başıma lk kez gelince çok korkuyorum ağrısına ne kadar zor olsada dayanırım ama yeterki bebeğime bişey olmasın ,:58: kaybetmek istemem. Bu gece 2 kere ağrı girdi , nefes alamıyorum resmen bu soğukta odaların camlarını açtım , sıcaklar basıyor bi anda , çok kötü bi durum ne zamana kadar böyle devam edecek acaba, uykusuz işe gelmek çok kötü :58:

Canım senin de çok az kalmış günün , ne diyor drlar normal doğum mu olacak, Allah bi avazda kurtarsın inşallh kolay bir doğumun olur, bebeğini sağlıklıca alırsın kucağına inşallah.
Günaydın arkadaşlar bana da doktor Sereptone hapını verdi 5 güb kullandım pazartesi gideceğim yine.. Sizce çatlatma iğnesi mi yapılır... :26:
merhaba canım muhtemelen çatlatma iğnesi verir doktorun genelde öyle oluyor.

canım günaydın, öncelikle eger kendini iyi hissediyorsan yumoşlarımı merak ederim diyorsan git dr a, ama bu ay da öyle deneyeceğim diyorsan gitme, aslında attan olsan daha net görüyor drlar, hoş bişey değil ama bebek için ne yapacaksın :26: Drlarda görevini yapıyor sonuçta. Sen bilirsin tabi

şekerlerr günaydınnn ay sormayın yaa rahim filminin fiyatı da kendi gibi bir kabusmuş. Bir tane radyoloji merkezi 150 tl dedi ama kendi doktorunu kendin getiriyorsun nasıl olcaksa. Saçma olcak o yani elendi. İşte 300 tl olan yere gidicem hem evime de yakın muayene olmak gerekirse de sgk anlaşması olduğu için ondan yırtarım en azından.
Sevdecim yumoşların hayırlı olsun tatlım işallah güzel güzel çatlar da güzel güzel bulurlar kendilerine münasip spermcikleri hem bak ada gibi senin de doğal akışında daha hayırlı olur belki
Halevcim ay sayılı günler kaldı şaka maka ilk tüplümüz sen olcaksın ama işallah ilk ve son olursun. sen de tek seferde muradına erersin işallah
Ben de keçiboynuzu aldım dün eşime ama dün akşam içmek istemedi söz içicem ama yarın akşam başlıyım kendimi hazırlamam lazım dedi. Üstüne gitmedim ben de.. incir kürüne de başlasam mı başlamasammı karar veremedim. Belli bir günü varmı onun başlamak için bilen varmı hiç öyle bir şeye rastlamadım da

günaydın narcım sağol inşallah ilk tüp çocuğumuz olur topikimizin ve inşallah ilk denemede tutar... kocişin hazır olduğunda içsin bencede ama arayı açmamasına dikkat et,
incir kürü
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,
2×21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

ah kızlar o fiyatlar ne öyleee.. eyvah ki ne eyvahhhhh :18: inşaallah uygun bi yer bulursunuz. istanbulda radyomar 200- 250 gibi diyorlardı . istanbula gelin :52: hemde son teknoloji :
aynen canım dudak uçuklatıyor fiyatlar
maşallah canım iki yumoş demekki inşl canım gelecek öbür aya miniğin demek seninkide kendiliğinden çatlayacak hadi bakalım inşl bu kadar bekledin ikizin oluversin
inşl canım

dualarımız hep birbirimizle zaten canım merak etme hamiş kalsak bile bu seferde sağlıklı olsun kolay doğumlar olsundiye dualar başlıyor dünya dua üstüne kurulu demi ama

canıminşl hazırdır yarın aradığında gelip alın derler adetinden önce raporun eline geçer rahat edersin umarım ilaçlarıda uygun fiyata alabilirsini,z canımcım

senin günün nasıldı esincim, hiç sorma dnkü konumuz rahim filmiydi. Allah kolaylık versin canım gerçekten zor , ilacıymış , muayenesiymiş ,inşallah rahim filmine gerek kalmadan geliversin

sağol canım güzel geçti sağol canım ya gerçekten kendinin zorluğu yetmiyor fiyatlarda uçuk inşl dediğin gibi hiç gerek kalmadan gelsin inşl bebiş

buarada hepinize günaydın

Back